Мнение за пръчка

Модератор: Paublo_Eskobar

EL_Ninhooo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение за пръчка

Мнение от EL_Ninhooo »

Здравейте, колеги. Загледал съм Silstar Carbodynamic. Някой има ли преки впечатления от пръчката и като цяло от марката и продуктите й предназначени за мачов риболов. Също така ме притеснява малко и акцията 2-5lb, изглежда ми доста шаранджийска :)

Мерси предварително.
Аватар
Port_Royal
разбира нещата
разбира нещата

Re: Мнение за пръчка

Мнение от Port_Royal »

Silstar Carbodynamic е по-нова серия за мачове и фидери,която няма нищо общо със старото корейско качество,като съм държал и двата вида пръчки.На първо четене ми харесаха като строй,малко са тежички,имат добра изработка и външен вид,но друг е въпроса какъв материал е вложен.Ето тук колега предлага страхотен мач на Silstar ,който си струва всеки лев - http://www.nariba.com/obiavi/obiava/%D0 ... lstar-a651" onclick="window.open(this.href);return false; :drinkers:
Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
EL_Ninhooo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от EL_Ninhooo »

Благодаря за бързия и информативен отговор, колега. А нещо относно акцията можеш ли да ми кажеш нещо по-говорещо от "2-5lb". Мен също ме притеснява теглото. Как мислиш ще се балансира пръчката с една макара около 260грама?
kiril.yankov
новобранец
новобранец

Мнение от kiril.yankov »

Колега аз ползвам Silstar 13ft Carbodynamic Match от около половин година и съм много доволен тежи около 190 грама,а за акцията е 5-20 грама.Моето скромно лично мнение е че си заслужава /но да кажа,че това ми е първият мач/.
EL_Ninhooo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от EL_Ninhooo »

Мерси за отговора, колега. Мачът вече пътува, какъвто -такъв. :)
Ще напиша и аз отзивите си, като пристигне.
Аватар
jakuto
новобранец
новобранец

Мнение от jakuto »

Колеги ще купувам още един мач :lol: насочил съм се към Trabucco в този ценови калс (до 160lv.)
но,не можах да открия,отзиви за нещо подобно!!!Та ако някои има впечатления ще съм мн. благодарен ако сподели дали си заслужава. Акция 8-25 Или 5-20 на4.20m.
ме устройва напълно!!! :drinkers:

http://www.ribibg.com/shop/index.php?p= ... bgroup=322" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.ribibg.com/shop/index.php?p= ... bgroup=322" onclick="window.open(this.href);return false;

Благодаря предварително!!!
Аватар
Port_Royal
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Port_Royal »

Ето това е по-добро и от двата мача на Трабуко - http://www.nariba.com/obiavi/obiava/Tic ... atch-a2418" onclick="window.open(this.href);return false; :drinkers: Мое мнение. :)
Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Мнение от dantho.mihov »

EL_Ninhooo написа: ... можеш ли да ми кажеш нещо по-говорещо от "2-5lb".
Колега, това е теста на влакното, което ще сложиш на мача си.
Поздрави !
Аватар
jakuto
новобранец
новобранец

Мнение от jakuto »

Ето това е по-добро и от двата мача на Трабуко - http://www.nariba.com/obiavi/obiava/Tic" onclick="window.open(this.href);return false; ... atch-a2418 :drinkers: Мое мнение. :)

Колега сигурно си прав, то за това цената на Тиката нова e 200 +++!!
Имам нещо подобно за това търся по "стегната" :P

Благодаря все пак за мнението! :drinkers:
Аватар
Port_Royal
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Port_Royal »

От двата мача,които си показал,аз бих взел този - http://www.ribibg.com/shop/index.php?p= ... bgroup=322" onclick="window.open(this.href);return false; :) И все пак е хубаво да пипнеш въдиците в ръка и тогава да решаваш коя да вземеш. :)
Аватар
jakuto
новобранец
новобранец

Мнение от jakuto »

Колега то е ясно че ще "пипна" поне 2-3 преди да преценя, коя пръчка най мн. ми допада!!!

Моето питане е по скоро за марката Trabucco-как са пръчките в този ценови калс, дали си заслужават!!!Явно малко колеги използват такива.

A з а другите 4-5 най масово използвани марки (да не изброявам те си знаят) имам представа!

Поздрави и успех на вс. колеги!!! :drinkers:
EVERTON
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от EVERTON »

jakuto написа:Колега то е ясно че ще "пипна" поне 2-3 преди да преценя, коя пръчка най мн. ми допада!!!

Моето питане е по скоро за марката Trabucco-как са пръчките в този ценови калс, дали си заслужават!!!Явно малко колеги използват такива.

A з а другите 4-5 най масово използвани марки (да не изброявам те си знаят) имам представа!

Поздрави и успех на вс. колеги!!! :drinkers:
Здр. колега. Аз имам два мача на Трабуко на 3.90 с различна акция в този ценови клас (120-130 лв) и съм много доволен. Едната пръчка е на 10 години и още работи без грешка. Без да имам богат опит с други марки ако не ударя 6 - ца от тотализатора, ще продължавам да залагам на Трабуко. Здраве и успехи.
TRABUCCO
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”