Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
Бил си и в Миров дол,панайр беше там по едно време.
Тръгнах си за Ловеч по обед.
На уше ми кажи,верно ли е това което знам
Тръгнах си за Ловеч по обед.
На уше ми кажи,верно ли е това което знам

Риба къща няма.
Колега първо си бил бракониер.Второ там какво си търсел като е забранено.На някому ***
Днес бракониерите браковци бяха повече от редовните.Всички се бяха наблъскали в забранените зони
.
Колега добре си се капотирал ,ми ти пожелавам като идеш пак без риба да се върнеш.
Байо, не е хубаво да кълнеш хората, да не вземе да ти се връща....
А относно това, че зоната е била забранена така и не съм разбрал - нямаше никакви означения да разбера откъде почва забранената зона - като пристигнах шамандури йок.

Днес бракониерите браковци бяха повече от редовните.Всички се бяха наблъскали в забранените зони

Колега добре си се капотирал ,ми ти пожелавам като идеш пак без риба да се върнеш.
А относно това, че зоната е била забранена така и не съм разбрал - нямаше никакви означения да разбера откъде почва забранената зона - като пристигнах шамандури йок.
- Menkata
- фен клуб-скобар
В заповедта е много добре описано кои са забранените зониcekosi написа:Колега първо си бил бракониер.Второ там какво си търсел като е забранено.На някому ***![]()
![]()
![]()
![]()
Днес бракониерите браковци бяха повече от редовните.Всички се бяха наблъскали в забранените зони.

Па то да ми се връща ако съм направил лошо,па то само добро.Така че

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
-
- новобранец
Много дъжд язовирът замътен.
- Прикачени файлове
-
- 10171007_649552468448378_6872839279102485950_n.jpg (119.29 KiB) Преглеждано 1415 пъти
-
- вече хвърля и на тежко
Колега, това в коя част на язовира е, че нещо не мога да се ориентирам? С тази къщичка и стълбове, в началото от към рибарниците ли е някъде? Утре мислим да го посетим в района на Разланите, надявам се там чак да не е толкова мътен. Вечерта ще пиша тук какво сме направили, ама не мисля да нося апарата по тези мокрежи.
-
- новобранец
Това е над рибарниците местни казват , че такъв порой не са виждали всяка долчинка се е превърнала в река а нивото 

Пичове язовира е леко мътен,утре на стената ще се чисти и състезание за деца по улов.
Отбих се на стената тази вечер,червеноперка и таран по края ври от риба,браковците имаха банкет.
Качил е 1,50м по вертикал за два дни.
Селото е пред бедствие,откъснати пътища и мостове по долчини.
Слава богу при мен е всичко добре.
Отбих се на стената тази вечер,червеноперка и таран по края ври от риба,браковците имаха банкет.
Качил е 1,50м по вертикал за два дни.

Селото е пред бедствие,откъснати пътища и мостове по долчини.
Слава богу при мен е всичко добре.
Риба къща няма.
-
- вече хвърля и на тежко
Здравей, Дани! Случайно да знаеш пътят на отсрещния на теб бряг, който тръгва от могурицата наляво за Разланите дали става за движение , или е затрупан от камънак и калове, защото мислехме утре да идваме до язовира, но го отложихме за неделя, като видях какво е положението след тези дъждове? Или пък другия вариант там на брега под твоята вила дали е добре за плувкарски риболов, понеже по мои спомени е доста плитко там и май не става много за плувката, ама може и да се бъркам. И до къде може да се стигне с колата, тоест калдъръмения път близо ли свършва до водата или не, понеже ни е много циганията и не става за мъкнене в тези дъждовни дни? Благодаря ти предварително, ак0 може да дадеш някаква информация. Иначе е хубаво, че се пълни язовира, след забраната ще може да с елови из върбите около устието.
- Menkata
- фен клуб-скобар
Колега не че искам да те плаша ,но при тези води от никъде не можеш да се спуснеш от към Голяма Желязна.Имаше колеги с палатки просто не знам какво се случва с тях ,но сигорно е бедствено положението.Варянт е около главния път на Троян ,но и там спускането може да ти коства много.Продължават да го дават дъждовни дни.Моя съвет е да пропуснеш и да не гориш излишно гориво.ivan_tsochev написа:Здравей, Дани! Случайно да знаеш пътят на отсрещния на теб бряг, който тръгва от могурицата наляво за Разланите дали става за движение , или е затрупан от камънак и калове, защото мислехме утре да идваме до язовира, но го отложихме за неделя, като видях какво е положението след тези дъждове? Или пък другия вариант там на брега под твоята вила дали е добре за плувкарски риболов, понеже по мои спомени е доста плитко там и май не става много за плувката, ама може и да се бъркам. И до къде може да се стигне с колата, тоест калдъръмения път близо ли свършва до водата или не, понеже ни е много циганията и не става за мъкнене в тези дъждовни дни? Благодаря ти предварително, ак0 може да дадеш някаква информация. Иначе е хубаво, че се пълни язовира, след забраната ще може да с елови из върбите около устието.

http://www.ekipnews.com/news/bulgaria/o ... a_/169608/
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Сега се прибирам от там...Голяма Желязна
За слизане не мисля ,че ще е проблем,тя водата е измила всичко ,даже и калта
Но за риболов не става,водата кална -боза и студена,доста дърва има ,наноси,като килим е ст
анало и студен вятър...
Няма и уклей даже

Инъче не липсват мераклии

Няма ги и шамандурите,всичко е завлечено,има цели дървета из язовира
За слизане не мисля ,че ще е проблем,тя водата е измила всичко ,даже и калта

Но за риболов не става,водата кална -боза и студена,доста дърва има ,наноси,като килим е ст
анало и студен вятър...
Няма и уклей даже

Инъче не липсват мераклии

Няма ги и шамандурите,всичко е завлечено,има цели дървета из язовира
Аз там съм пораснал...
- Menkata
- фен клуб-скобар
Шамандурите ги сложиха във вторник ама като гледам на снимките и помен няма от тях.А язовира се е напълнил драстично чак съм шокиран
.А тез дървета бая закачки ще има тая година ,ще се късат въдички 

-
- новобранец
И една снимка от устието пирамидата, даже един си ловеше в забраненото без да се претеснява 

- Прикачени файлове
-
- IMG_0180.JPG (993.49 KiB) Преглеждано 1240 пъти
-
- вече хвърля и на тежко
Като гледам пирамидата - все пак има бая още докато се напълни до горе - така както на мен ми харесва, а предполагам и на повечето хора тук. Интересно ми е този чиляк там какво е хванал в тази мътилка. Говорих с ИАРАджиите сутринта, но казаха че са на стената. Явно не обикалят из забраненото да охраняват. Някой от вас случайно да е говорил с тези от ИАРА дали ще правят спор за платики под 20 см, че забравих да ги питам?
- Menkata
- фен клуб-скобар
Във вторник като ни проверяваха нищо не ни казаха,но идея си нямам дали няма да се заядат с теб ако не си симпатичен.А тези платички които казваш са пълни с хайвер.10 см платичка ще се пръсне.Страхотна напаст направо еivan_tsochev написа:Като гледам пирамидата - все пак има бая още докато се напълни до горе - така както на мен ми харесва, а предполагам и на повечето хора тук. Интересно ми е този чиляк там какво е хванал в тази мътилка. Говорих с ИАРАджиите сутринта, но казаха че са на стената. Явно не обикалят из забраненото да охраняват. Някой от вас случайно да е говорил с тези от ИАРА дали ще правят спор за платики под 20 см, че забравих да ги питам?

Ловете ги на воля,разбрали сме се със ИАРА,няма да правят проблен за тях.
Риба къща няма.