Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от yco »

Да ти кажа, че само две мисщурии от дрян харесах ама баш, другите напукани яката от слънцето. Ама така изрязани по размер, все едно за кльонкове са избирани-странна работа :oops: :roll: :evil: - с разрешение за износ били... :roll: Ако бяха прибрани артъка миналата година-друго щеше да е.. :oops:
Ще ти снимам двата-яки са... :D
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Забрави го тоя дрян Христакис,винаги ще се цепи пък и тежи и ще се уморяваш,на възраст си вече :D ,как не се научи че Ясена е най добър, но за любителите на дървений,Янко ги прави от всичко, но им търси шарката :D и още нещо :wink:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Ся и мъж..дрян ша трябва да търсим, нали и той е ясен или тъмен... :lol: :drinkers:

при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Сега се сетих покрай клипа, че есента ясена се познава най-добре по червената окраска на листата и заедно съжителства със смрадликата, че и тя червена.
Смрадлика, ясен, ....ясен, смрадлика, ясен.... :lol: :lol:
Изображение

Някой правил ли е от смрадлика кльонк? ...Янич, как си.... :wink: :lol:
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Тая маслина не съм я пускал май :D
Изображение
Изображение
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Много дразниш, много дразниш.. :lol: ...и аз дразня ама ти повече... :lol:
Тоя е минимум 100 Евракис, а в Пелопонес е сигурно 500 Ставракис..... :lol:

Поздрав с песента барба Янкос (Yani Barbayni ) :lol: ....бай Яни или бай Ивани все тая... :lol: . :drinkers:

Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
:mrgreen:
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

Славее написа:къв глад па тебе те гони бре,глад може да е при емигрантите в Испания
момчето тука е с 30 работника и доста успешен бизнес ЛЕГАЛЕН
като не познавате хората първо питатйте после давайте оценки кой колко е гладен.
и ако ти се привиждат белези от мрежи пак си се убъркал.
Славе съжалявам но,не-съм длъжен да познавам, всички ЛЕГАЛНИ бизнесмени в България. :!: Още повече,с такива тъжни лица. :wink: Все пак тука е рибарски форум,и когато някоя снимка ми харесва или не,просто изказвам мнението си.Иначе за имигрантите си прав,Гладуват не-само в Испания,а и в много други държави.......................но гладът им е оправдан ..................просто за да съществувате вие. :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

lovo-бай СТОЯН написа:И отново шибаните белези по опашката,е нема оправия,глаааааааааааааааааааааад. :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Стояне,а ти не спря да се подиграваш.За смях станахте всички гладни Испанци.Който не дойде от БГ там,той не хвана по минимум 8 сома над 2м.и то за дългия период от една седмица.
Ела тука,па хвани един и после кажи.....ти ли не скиваш сомове или те,теб не скиват. :shock: 8)
Два клипа с почти едни и същи участници.В единия случай пускат сом,а в другия глада ги е хванал......този Испанския глад,дето тук го наричаме злословене с белези по опашката. :idea: :idea:
https://www.youtube.com/watch?v=qtrLcRbT844" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/watch?v=ov1FYDa-pkc" onclick="window.open(this.href);return false;
Славее
новобранец
новобранец

Мнение от Славее »

Да бай Стояне,ама като се зприбирате към БГ като се пенсионирате,не е лошо да понаучите цигански и Турски език,щото както вървът нещата това ще са офицялните езици в недалечно бъдеще.
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

Emo-83 написа: Стояне,а ти не спря да се подиграваш.За смях станахте всички гладни Испанци.Който не дойде от БГ там,той не хвана по минимум 8 сома над 2м.и то за дългия период от една седмица.
Ела тука,па хвани един и после кажи.....ти ли не скиваш сомове или те,теб не скиват.
Два клипа с почти едни и същи участници.В единия случай пускат сом,а в другия глада ги е хванал......този Испанския глад,дето тук го наричаме злословене с белези по опашката
Язък,орезилихме хубавата тема на Ицето. :D Емиле с тебе кога съм се подигравал,та чак и за смях сам станал. :shock: Съжалявам но,не-седя по цял ден пред компа ,за да съм в час с всички коментари и иновации.Казах и пак повтарям,че коментирах снимка,която Ицо беше пуснал.Преди това,само бегло бях прочел за разни канджи и т.н с участието на ''гладиатора''в други теми.Тази снимка я видях за първи път,когато Ицо я пусна,в неговата тема.И В ИНТЕРЕС НА ИСТИНАТА ......имайки в предвид как и за какво си пише Ицето,помислих че,става дума за някакъв мангал.И затова му беше скрил и лицето,за да не-се дразним ,че и циганите могат да ловят големи сомове. :!: :!: :!: А за Испания Емиле си много прав.Който е дошъл в Испания за сом,и си е начесал крастата ,,както се казва''.Просто тези хора спират да пишат по форумите,направи си справка,и сам ще се увериш.Причината за да не-пишат е........................че май вие ставате за смях. :idea: :idea: :idea:

Славее написа:Да бай Стояне,ама като се зприбирате към БГ като се пенсионирате,не е лошо да понаучите цигански и Турски език,щото както вървът нещата това ще са офицялните езици в недалечно бъдеще.
Славе ,да съм жив и здрав да доживея до пенсия ,па тогава ше му мисля.Не казвам господ здраве да ми дава,щото съм атеист,и в божества не-вервам.Не-визирам тебе,''пак от други теми,''за да не-стане обърквация, както сега. В България едва ли ще се върна.Но ако се прибера някога в България.Голямата ми мечта е да съм с Емо в една лодка и да тролим за сом,и Емо да ми нарежда........бай Стояне ,цвета на воблера е много важен....нещо подобно на цигански хазарт''тука има-тука нема,важното е да познаеш цвета''.Та ако трябва и цигански ще науча.............Хазартен тип съм :D :D :D :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

lovo-бай СТОЯН написа:... с участието на ''гладиатора''....
Бомбев..за тебе иде реч :ANAL:
Сега да не ме захапеш пак, като пинчер за крачола.
Бай Стояне, канджите в тази тема са забранени. Затова съм включил в комплекта на лодката един тиган.
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Охо,радвам се че си добре бай Стояне :wink:
звънни да се чуем...
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Има един дъб подходящ за кльонк. Келяв ли, космат ли... или друг беше ама много е як и не се цепи, че и пирон не влиза в него и трае поне 600 г.. :lol: ..Главната портата на Куршум хан под Джумаята на времето е била направена от него, била е обкована с 10 000 марташки пирон, докосвал съм се до нея, някой да знае къде се намира сега.. :wink: :mrgreen:

Изображение
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Ето как е изглеждал и отзад Марица, каква е голяма...

Изображение
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”