Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Консервиране на царевица-как?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Консервиране на царевица-как?
Здравейте колеги,може ли някой да сподели по темата?Искам да си направя 2-3 бурканчета с различни аромати,но да издържат повече време!Благодаря предварително! 

Re: Консервиране на царевица-как?
Преди 30 години го правех с ракия ...или по скоро лангюр. Шараните на Тракиец се омайваха
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Четете
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=21&t=68740" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=21&t=68740" onclick="window.open(this.href);return false;
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

-
- научил се да хвърля
Стерилизирай.
- bobo_33333
- кандидат преподавател
-
- разбира нещата
да питам и аз ,за млечна ,в буркан ,някаква рецепта ,че и да става после и ние да си хапваме.??s.garnoev написа:Стерилизирай.
колко се вари ,и колко сол и захар се слага.?

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
В бурканче нароняваш млечната царевица,цели зърна,добавяш 2 хапчета натрошен,обикновен аспирин(ацетизал). Разклащаш докато се разтворят хубаво,оставяш го няколко дена отворено защото ще "шупне",след като преври го затваряш и прибираш на тъмно. Може да добавяш и аромати към нея,аз я предпочитам чиста. 
Това е за риболов не за салата!
Успех!

Това е за риболов не за салата!

Успех!

В тоз гьол,риба няма!