Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- TRAP
- ще става разбирач
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Какви са условията за риболов на Доганово?
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
-
- вече хвърля и на тежко
Да ви дам малко инфо без да сте ме питали
Суходол е пълен до капата и му трябва около 2м да прелее на околовръстното
Цвета е детска пролетна диария и въпреки това днес имаше няколко човека.
Мало Бучино е същата работа и нямаше живо пиле.
Патичарника също се е напълнил яко.
Хубавото е,че и яз. Студена се е поналълнил.Ако повали още някой ден ще заприлича на себе си.

Суходол е пълен до капата и му трябва около 2м да прелее на околовръстното

Мало Бучино е същата работа и нямаше живо пиле.
Патичарника също се е напълнил яко.
Хубавото е,че и яз. Студена се е поналълнил.Ако повали още някой ден ще заприлича на себе си.
- nocalled
- научил се да хвърля
не думай, аз единствения път като ходих там успях само уклей да наловя - около 400грама за деня.Mr. Angelov написа:Виждал съм в гьола малки щуки (0,7 - 1,0 кг.) да дабнат в плиткото. Предполагам, че ще има и прилични, но не съм виждал някой да лови целенасочено. Пазачите казват, че арендатора бил пуснал и бяла риба заради уклея. Също така съм чувал за извадени големи сомове, но аз лично не съм виждал.pampasa написа:Младежи , интересува ме някой ловил ли е хищници ( и какви) на Казичене -ски влека
дойде ми малко скъпо килото при такса 10 лв но нищо.
а сега ако и уклей няма няма избиване на таксата от нкъде
you'd better run...
- nocalled
- научил се да хвърля
значи условията са следнитеTRAP написа:Какви са условията за риболов на Доганово?
1. имайки предвид, че човека мрежари водоеми в забраната, пречейки на рибите да си хвърлят хайвера и обезрибявайки ги трайно - казваш , майната му ще ида другаде.
2. отиваш в доганово и му даваш твоите 10 лв, като се надяваш да хванеш 2 големи шарана и много от безплатните риби /омрежарена каракуда, уклей, кустур, клен, да клен, аз хванах там клен/ и постваш после колко голям риболовец си

това са накратко условията
или си човек с воля и ловиш другаде или поощряваш тоя тип 'бизнесмени'
което си избереш
you'd better run...
-
- разбира нещата
Има и вариант 3: хвърляш го в гьола.Тоя де...бизнесмена.Много е важно обаче преди това да го попиташ дали може да плува.Ако може му връзваш и камък на шията и тогава го хвърляш. 

- SBANKOV
- ще става разбирач
Е Оги, мислил си по въпроса да му връчиш и баката със захранката, така и така ще го закотвиш като шамандура, поне да прави хранително петно.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
Прясно инфо за Суходол има ли, утре мисля да отида да пробвам как е хавата, ако има колеги за компания да пишат на лично 

-
- разбира нещата
SBANKOV написа:Е Оги, мислил си по въпроса да му връчиш и баката със захранката, така и така ще го закотвиш като шамандура, поне да прави хранително петно.

Колеги. на Герман дали се ловят още пъстърви?
Направо ме отказахте , таман си мислех да закова някой и друг шаран но изглежда че те просто липсват . Нямам дюшек и Богров отпада / не че съм ходил някога /, ех .... тези избори няма ли да дойдат по - скоро и да пусна бюлетината на Шипока.nocalled написа:значи условията са следнитеTRAP написа:Какви са условията за риболов на Доганово?
1. имайки предвид, че човека мрежари водоеми в забраната, пречейки на рибите да си хвърлят хайвера и обезрибявайки ги трайно - казваш , майната му ще ида другаде.
2. отиваш в доганово и му даваш твоите 10 лв, като се надяваш да хванеш 2 големи шарана и много от безплатните риби /омрежарена каракуда, уклей, кустур, клен, да клен, аз хванах там клен/ и постваш после колко голям риболовец си![]()
това са накратко условията
или си човек с воля и ловиш другаде или поощряваш тоя тип 'бизнесмени'
което си избереш

Опазвайте Рибата , за да има какво да се лови !!!
- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Днес въпреки, че бях задраскал Панчарево окончателн, реших да му дам още един шанс. Инфото, което мога да споделя е следното: Рибите вече са във водораслите и са се отдали на любовна игра. Направо е удоволствие да ги гледаш как се "бият". Аз бях под "Лебеда" от 10 до към 1 и хванах две шепи дребни бабушки и уклейчета. Големите явно са заети.
Храната, както и преди 3 дни не беше фактор. Масово рилобова беше слаб при колегите. Тук-там имаше по някой с повече уклеи и то при целенасочено търсене. Точно преди да си тръгна ме навести една бъдеща майка с далжина около кукоизваждач и още малко, която ми напълни душата. Made my day, както се казва.

'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
Колега сподели после как е минал излета, че утре сме се засилили на там.Popsy написа:Прясно инфо за Суходол има ли, утре мисля да отида да пробвам как е хавата, ако има колеги за компания да пишат на лично
Благодаря предварително!

Колеги,Суходол е препълнен и чак чадърите са под вода.Съмнява ме скоро да има риболов там.
- yaata
- фен клуб-скобар
Абсолютно препълнен, местата откъм кафето са ограничени и с тая бозава вода - абе тегава работа-нямах пипане 5 часа- ни на фидер, ни на мач- ни навътре, ни на близко. Та това е за Сухиндол.
Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
-
- вече хвърля и на тежко
Днес на Херково от 7.30 до 14.00 едно шаранче,три пастърви и дваисетина каракудки.Интересното бе,че масово се ловеше пастърва,на плувка сбял или на бомбарда с кубинка.Нивото се е вдигнало доста и водата е мътна но рибата е активна.