Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Много бавно
Модератор: sapuna
-
- и господ не е толокова добър
Re: Много бавно
Вчера беше зле, днес не толкова, засега поне 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Това е така,защото в момента"маймунките на клона"сме по-малко/около 120/ -снощи,когато беше най-бавен,в сайта имаше над 200 посетители !?snegk написа:Вчера беше зле, днес не толкова, засега поне

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Да не пускам нова тема ....
Повече от седмица е супер бъгаво.Пускам пинг към айпито - променлив ,без накъсване ,но с голям тайминг вариращ от 8-17 до 450-800ms!Не знам на какво се дължи ,но зарежда страница по 30-40сек. Не е от нета или компютъра ми и се наблюдава само тук!
Повече от седмица е супер бъгаво.Пускам пинг към айпито - променлив ,без накъсване ,но с голям тайминг вариращ от 8-17 до 450-800ms!Не знам на какво се дължи ,но зарежда страница по 30-40сек. Не е от нета или компютъра ми и се наблюдава само тук!
- stefan4etoo
- сериозен играч
Поне при мен го няма проблема,и си се отваря всичко нормално на момента.Дано се оправи че наистина да чакаш 30-40сек си е направо..............sapuna написа:Да не пускам нова тема ....
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Мите , Мозилата си прави последно време доста ебавки нещо , забелязъл съм го не само аз . Обещават всичко да се оправело , ама го правят от няколко месеца насам , тва обещаването , а нищо не се случва . Зор им е явно да намалят ползващите я сигур , знам ли 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов