Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

избор на рибарска кола
Модератор: dantho.mihov
избор на рибарска кола
Здравейте колеги по въдица.Пиша тук във форума защото вие ще ме разберете най-правилно.Решил съм да си взема превозно средство,което да е супер евтино и икономично от страна на гориво и подръжка буквално за риба,гъби и чат-пат да отскоча до село.Отначало се бях спрял на нещо от типа на някъкъв малък мотор,ама си викам ха та ако трябва да дам примерно 1000лв. то по-добре да взема нещо на 4 колела поне ще има и покрив.Та съм се спрял на нещо от сорта на тико или матиз или ...... вие сте натам.Дайте някакви съвети.Не ми трябва нещо скъпо,модерно или комфортно при положение,че ще се дръгля само за рибка и гъбки както споменах по горе.Ако има някой от тези двете споменатите моля да даде някакви отзиви или въобще някакви предложения.С две думи търся кола за риба ефтина и мноооого икономична.Благодаря предварително и на слука!!!
- rikitikitavi
- разбира нещата
Re: избор на рибарска кола
ATV-
Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Предпочитам да има покрив.rikitikitavi написа:ATV-
- daniel defoe
- разбира нещата
- bobo_33333
- кандидат преподавател

Къде ги има тея по 1000лв ,че и да гори 4/100

Зимам веднага 2 бр и ша почерпа:drinkers:
Аз там съм пораснал...
Според мен колега варианта за теб е или Астра, корса ,голф (2 или 3) или поло бензин моноинжекцион на газ. Евтини са като цена, има части на всякъде, лесно се газифицират и са относително здрави.
- bobo_33333
- кандидат преподавател
-
- ще става разбирач
За Шаро Трабант:))))
-
- научил се да хвърля
Трабанта е вариант за риболов , имал съм го . Лек е и лесно излиза от калта обаче не гори малко .
- nocalled
- научил се да хвърля
...одавна не съм ги виждал по книжарниците...gogata1 написа:Трабанта е вариант за риболов , имал съм го . Лек е и лесно излиза от калта обаче не гори малко .
you'd better run...
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Хубаво търсиш евтина и икономична кола,ама щом ще я ползваш за риболов,се замисли да е и проходима без път! 

Е чак пък без път!Не казвам че не ходя по черни пътища,но там където ходя си се минава спокойно с лек автомобил.Вуйчо-Ваньо написа:Хубаво търсиш евтина и икономична кола,ама щом ще я ползваш за риболов,се замисли да е и проходима без път!
-
- вече хвърля и на тежко
Фиат пунто 1.1 ми беше 4 години колата за риболов,че не ми се трошеше другата(много ниска и харчи доста)
За цялото време в мен не е давали никакви ядове.Среден разход 6л на 100км,като ми е падала и на 4.2
Брат ми ми наду главата за него и вече 2 години се вози безпроблемно.
Друг наистина здрав,евтин за поддръжка и икономичен автомобил за целта е голф 2 1.6д!
Друго което си заслужава и влиза в бюджета ти от около 1000лв не се сещам.
За цялото време в мен не е давали никакви ядове.Среден разход 6л на 100км,като ми е падала и на 4.2

Друг наистина здрав,евтин за поддръжка и икономичен автомобил за целта е голф 2 1.6д!
Друго което си заслужава и влиза в бюджета ти от около 1000лв не се сещам.
- orion30
- разбира нещата
Каквато и да е джипка. Ама забрави за малкия разход и евтината подръжка.
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ако не си шаранджия и не ти трябва прицеп, за да си прекараш оборудването, то можеш да погледнеш фиат панда 4х4.