Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

стойка за чедър .
Модератор: sapuna
стойка за чедър .
Някои колега можели да ми покаже прикачно за чедър за платформа и ако може можели да се направи такова прикачно.
Re: стойка за чедър .
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ми да, ти нямаш ли си прикачно за сирене на стола?antivik написа:Бе....това "Чедър" не беше ли вид сирене.....?

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- antivik
- кандидат преподавател
А-а Чирузе,chirusa_bg написа:Ми да, ти нямаш ли си прикачно за сирене на стола?antivik написа:Бе....това "Чедър" не беше ли вид сирене.....?
ако се ровнеш назад в годините ще видиш, че оборудването ми е бая туристическо и таквиз луксове не са за мен. Тежат, трудно се носят, столето ми е едно сгъваемо китайче

Сиренето го ръгам заедно със сланината и лука в една кутия от сладолед и после в толбата и на гръб

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!