Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Кой какви куки използва при риболов на мач
Модератор: Paublo_Eskobar
- М. Сталев
- разбира нещата
Re: Кой какви куки използва при риболов на мач
Мисля да минавам изцяло на сериите на Drennan
- Port_Royal
- разбира нещата
Аз ползвам куки на Камасан - В651 / В 511 / В 611 / В 512

Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
И аз така, колега. И съм много доволен.Port_Royal написа:Аз ползвам куки на Камасан - В651 / В 511 / В 611 / В 512![]()
![]()

Колеги дали е уместно да попитам в тази тема ,да не се отваря друга (макар че не намерих такава) - от кои класьори или кутии за поводи сте доволни? Аз съм ползвал единствено класьора от по-големия вариант на Filstar ,но много бързо се скъса (за тия пари ).Има едни кутии за поводи сега гледам ,едната е на Map ,другата не я намерих имате ли впечатления от тях ? 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Взимай си класьор тип тефтер
МАП-а ми се скапа още на втория риболов-УВ-е защита ама нъцки-гумата се сви,трудно се вади само един повод,лично не ме изкефи.

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
И аз се чудя между твърдия на Престън или да си взема Колмик 35 см.
Мислех че Map-а за тия пари ще е най-доброто на пазара,ама явно е само префалена работа.А от тези класьори-тип тефтери от кои марки сте доволни (дето не се разлепят и късат след 20 отваряния)?
-
- новобранец
Аз ползвам на MILO червения 35см.Вече втора година не е мръднал при положение че съм го копувал от колега от форума.Той колко го е ползвал незнам.Събира спокойно 100 повода.Pelzer написа:Мислех че Map-а за тия пари ще е най-доброто на пазара,ама явно е само префалена работа.А от тези класьори-тип тефтери от кои марки сте доволни (дето не се разлепят и късат след 20 отваряния)?
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
nasko3333bg написа:Аз ползвам на MILO червения 35см.Вече втора година не е мръднал при положение че съм го копувал от колега от форума.Той колко го е ползвал незнам.Събира спокойно 100 повода.Pelzer написа:Мислех че Map-а за тия пари ще е най-доброто на пазара,ама явно е само префалена работа.А от тези класьори-тип тефтери от кои марки сте доволни (дето не се разлепят и късат след 20 отваряния)?

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Благодаря колега Butnik,ще ги разгледам задължително,че трябва да вземам някакъв класьор.
- nocalled
- научил се да хвърля
за малко да се попикам от смях. в тема за куки търговеца на риболовни стоки с марката мило, изведнъж отправЯ съвет за покупка на "тефтер" и веднага изказва негативно мнение за МАР. хитро , много, дори много ако си търгоевц на рибарски такъмиbutnik написа:nasko3333bg написа:Аз ползвам на MILO червения 35см.Вече втора година не е мръднал при положение че съм го копувал от колега от форума.Той колко го е ползвал незнам.Събира спокойно 100 повода.Pelzer написа:Мислех че Map-а за тия пари ще е най-доброто на пазара,ама явно е само префалена работа.А от тези класьори-тип тефтери от кои марки сте доволни (дето не се разлепят и късат след 20 отваряния)?и още ме е яд
МАП-а е с много екстри,но да си го държиш в чекмеджето,на бързо спретнах един подобен от една стара дървена кутия в която си държа метчици,бургии и,както и да е утре ще го снимам като идея.

другаря пък търговец бутника щял даже да извади дървената си кутия от бургии

пич в критическата ли влизаш, че така губиш връзка с околната среда?!
и последен въпрос
ако ти влезе в магазина клиент да те пита за куки така ли ще му се направиш н аинтересен да ходи да лови кустури с големата кука или ше обуеш поизтърканите наколенки ?!
you'd better run...
-
- новобранец
. след това друг участник блесв ненадейно със суперлативи за милото.... много много добре изпипан маркетингов ход /ако аудиторията е подходяща, но тук се случват и изключения/ташак е думата за това.
Май ракиите са ти дошли в повече!Нито познавам Бутников нито съм търговец!!!Споделих защото колегата попита и реших че ще му бъда полезен!
Май ракиите са ти дошли в повече!Нито познавам Бутников нито съм търговец!!!Споделих защото колегата попита и реших че ще му бъда полезен!
- nocalled
- научил се да хвърля
не пия ракия смешко.
спрете да се подмазвате на модератори и други "авторитети" - те от това по приятели няма да ви станат
спрете да се подмазвате на модератори и други "авторитети" - те от това по приятели няма да ви станат
you'd better run...
-
- новобранец
Я кажи къде в думите ми видя подмазване към когото и да било.Заради такива ,като тебе повечето полезни теми във форума са осрани.....nocalled написа:не пия ракия смешко.
- lishev_64
- разбира нещата
Колеги, спора ви няма да доведе до нищо хубаво и най вече полезно за останалите. Добре е когато човек навреме успее да дръпне юздите на нервите си - и ще спечели уважение!Я кажи къде в думите ми видя подмазване към когото и да било.Заради такива ,като тебе повечето полезни теми във форума са осрани.....

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!