Кой какви куки използва при риболов на мач

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
М. Сталев
разбира нещата
разбира нещата

Re: Кой какви куки използва при риболов на мач

Мнение от М. Сталев »

Мисля да минавам изцяло на сериите на Drennan
Аватар
Port_Royal
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Port_Royal »

Аз ползвам куки на Камасан - В651 / В 511 / В 611 / В 512 :) :drinkers: :)
Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
Аватар
ILEGAL
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ILEGAL »

Port_Royal написа:Аз ползвам куки на Камасан - В651 / В 511 / В 611 / В 512 :) :drinkers: :)
И аз така, колега. И съм много доволен. :drinkers:
Pelzer
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Pelzer »

Колеги дали е уместно да попитам в тази тема ,да не се отваря друга (макар че не намерих такава) - от кои класьори или кутии за поводи сте доволни? Аз съм ползвал единствено класьора от по-големия вариант на Filstar ,но много бързо се скъса (за тия пари ).Има едни кутии за поводи сега гледам ,едната е на Map ,другата не я намерих имате ли впечатления от тях ? :)
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Взимай си класьор тип тефтер :D МАП-а ми се скапа още на втория риболов-УВ-е защита ама нъцки-гумата се сви,трудно се вади само един повод,лично не ме изкефи.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

И аз се чудя между твърдия на Престън или да си взема Колмик 35 см.
Pelzer
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Pelzer »

Мислех че Map-а за тия пари ще е най-доброто на пазара,ама явно е само префалена работа.А от тези класьори-тип тефтери от кои марки сте доволни (дето не се разлепят и късат след 20 отваряния)?
nasko3333bg
новобранец
новобранец

Мнение от nasko3333bg »

Pelzer написа:Мислех че Map-а за тия пари ще е най-доброто на пазара,ама явно е само префалена работа.А от тези класьори-тип тефтери от кои марки сте доволни (дето не се разлепят и късат след 20 отваряния)?
Аз ползвам на MILO червения 35см.Вече втора година не е мръднал при положение че съм го копувал от колега от форума.Той колко го е ползвал незнам.Събира спокойно 100 повода.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

nasko3333bg написа:
Pelzer написа:Мислех че Map-а за тия пари ще е най-доброто на пазара,ама явно е само префалена работа.А от тези класьори-тип тефтери от кои марки сте доволни (дето не се разлепят и късат след 20 отваряния)?
Аз ползвам на MILO червения 35см.Вече втора година не е мръднал при положение че съм го копувал от колега от форума.Той колко го е ползвал незнам.Събира спокойно 100 повода.
:D и още ме е яд :oops: МАП-а е с много екстри,но да си го държиш в чекмеджето,на бързо спретнах един подобен от една стара дървена кутия в която си държа метчици,бургии и,както и да е утре ще го снимам като идея.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Pelzer
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Pelzer »

Благодаря колега Butnik,ще ги разгледам задължително,че трябва да вземам някакъв класьор.
Аватар
nocalled
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nocalled »

butnik написа:
nasko3333bg написа:
:D и още ме е яд :oops: МАП-а е с много екстри,но да си го държиш в чекмеджето,на бързо спретнах един подобен от една стара дървена кутия в която си държа метчици,бургии и,както и да е утре ще го снимам като идея.
за малко да се попикам от смях. в тема за куки търговеца на риболовни стоки с марката мило, изведнъж отправЯ съвет за покупка на "тефтер" и веднага изказва негативно мнение за МАР. хитро , много, дори много ако си търгоевц на рибарски такъми :) . след това друг участник блесв ненадейно със суперлативи за милото.... много много добре изпипан маркетингов ход /ако аудиторията е подходяща, но тук се случват и изключения/ташак е думата за това. :)
другаря пък търговец бутника щял даже да извади дървената си кутия от бургии :D
пич в критическата ли влизаш, че така губиш връзка с околната среда?!

и последен въпрос

ако ти влезе в магазина клиент да те пита за куки така ли ще му се направиш н аинтересен да ходи да лови кустури с големата кука или ше обуеш поизтърканите наколенки ?!
you'd better run...
nasko3333bg
новобранец
новобранец

Мнение от nasko3333bg »

. след това друг участник блесв ненадейно със суперлативи за милото.... много много добре изпипан маркетингов ход /ако аудиторията е подходяща, но тук се случват и изключения/ташак е думата за това.

Май ракиите са ти дошли в повече!Нито познавам Бутников нито съм търговец!!!Споделих защото колегата попита и реших че ще му бъда полезен!
Аватар
nocalled
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nocalled »

не пия ракия смешко.

спрете да се подмазвате на модератори и други "авторитети" - те от това по приятели няма да ви станат
you'd better run...
nasko3333bg
новобранец
новобранец

Мнение от nasko3333bg »

nocalled написа:не пия ракия смешко.

спрете да се подмазвате на модератори и други "авторитети" - те от това по приятели няма да ви станат
Я кажи къде в думите ми видя подмазване към когото и да било.Заради такива ,като тебе повечето полезни теми във форума са осрани.....
Аватар
lishev_64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lishev_64 »

Я кажи къде в думите ми видя подмазване към когото и да било.Заради такива ,като тебе повечето полезни теми във форума са осрани.....
Колеги, спора ви няма да доведе до нищо хубаво и най вече полезно за останалите. Добре е когато човек навреме успее да дръпне юздите на нервите си - и ще спечели уважение! :smt023
НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”