Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Говори се ,че изкарали един седмак 

- lishev_64
- разбира нещата
В старото АГ. Ромче седмаче било. 

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
за Николаевка -големия става въпрос...,бил пуснат обратно след опростени такси и пазарлъци, в четвъртък съм там дано вали ,
че да няма хора

Миналата седмица ходихме , доста големи таранки излизат на фидер и по-малки на плувка , имаше извадени шаранчета около нас 2 броя мисля по 3 кг , като цяло не беше много активен в момента , нямахме късмет да се срещнем очи в очи с него.gramada1 написа:Неделя ходих на големия в николаевка няма и няма за 12 часа 3 червеноперки ... четвъртак се чудя дали да отида на 7 ми я развъдник дайте предложения за добър излет ?
- tedchakala
- новобранец
Седмия е затворен до края на забраната.gramada1 написа:Неделя ходих на големия в николаевка няма и няма за 12 часа 3 червеноперки ... четвъртак се чудя дали да отида на 7 ми я развъдник дайте предложения за добър излет ?
- vasko8008
- научил се да хвърля
В събота 26.04 бях там и работеше. Пазача каза че не е работил цяла седмица заради неизправни документи на язовира. Ама ги оправили и даваха да се лови. Дали са го забранили пак ????tedchakala написа:Седмия е затворен до края на забраната.gramada1 написа:Неделя ходих на големия в николаевка няма и няма за 12 часа 3 червеноперки ... четвъртак се чудя дали да отида на 7 ми я развъдник дайте предложения за добър излет ?
- tedchakala
- новобранец
Аз бях на 23.04. там. От ИАРА дойдоха и затвориха язовира заради неизправни документи и пазача дойде и каза, че докато не оправят документацията, ще се третира по общия регламент за водоемите, т.е. затворен до края на забраната. Значи все пак ще отразим един пикникvasko8008 написа:В събота 26.04 бях там и работеше. Пазача каза че не е работил цяла седмица заради неизправни документи на язовира. Ама ги оправили и даваха да се лови. Дали са го забранили пак ????tedchakala написа:Седмия е затворен до края на забраната.gramada1 написа:Неделя ходих на големия в николаевка няма и няма за 12 часа 3 червеноперки ... четвъртак се чудя дали да отида на 7 ми я развъдник дайте предложения за добър излет ?

А относно големия:
Мда, даже са го документиралиBACHI написа:Говори се ,че изкарали един седмак

- jivko81
- научил се да хвърля
здравейте колеги николаевка големия разрешен ли е през забраната и активен ли е вече шарана благодаря ви
-
- вече хвърля и на тежко
Преди да питаш, чети форума бре пич! Разбирай върни се две три страници назад. Всичко е написано.jivko81 написа:здравейте колеги николаевка големия разрешен ли е през забраната и активен ли е вече шарана благодаря ви
Всеки чака на готово.....
Всяко хоби е за удоволствие 

шаранджиите сте големи тарикати.на прав ... всеки сяда. 

чух че таксата на николаевка големия е 20 лв ,така ли е или не е вярно
Таксата е 15 лв. за 24часа рибата не се заплаща /Николаевка -големия/
На 26.4. бях на големият на Николаевка.Към 9.30 един удар на фидера-шаран 2,1.Това беше и единственият удар до около 17ч.Таксата е 15лв.На мача нищо на никаква стръв.Бяхме пред хотела.Имаше доста хора.Видях отсреща да изкарат още един шаран и една сулка.