Качествени чепарета

Модератори: Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Re: Качествени чепарета

Мнение от dobria1 »

Pe6o_Tikvata написа:Днес докато бях при Румбата на Краставицата му пристигнаха новите ламета (кринкал) май така се казваха
И каква е цената на тез неземни красоти?
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
ianimar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ianimar »

момчета нищо лично,но ми се струва че темата ще се превърне в най-натрюфеното чепаре.иначе чепаретата ви изглеждат уловисти.
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

И аз още не знам колко ще струват , като го попитах каза ще видим и така
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

Предполагам,че ще ги пусне на 10-12 лева ,че и нагоре което ще е безумие ама да видим.Дано не съм прав.Колкото и да са има много места от където се купуват на около 6 лева.
Качествени чепарета Borkata
Изображение
Аватар
germana74
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от germana74 »

dobria1 написа:
Pe6o_Tikvata написа:Днес докато бях при Румбата на Краставицата му пристигнаха новите ламета (кринкал) май така се казваха
И каква е цената на тез неземни красоти?
Митаче, цената е 15лв. :shock: :lol: Лесно богат, не се става :lol: :lol: :lol:
“Отмъщението е блюдо, което е най-добро студено”
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

На за това говорим,луда работа :D От друга страна,обаче всеки има право да прави каквото реши и в тази връзка пожелавам успех на Румбата.Още един добър материал,който благодарение на теми като тази и на форум като този се появи и по нашите магазини.Все още много от търговците отричат ноу-хау-то ,което форумите предоставят но определено не са прави :D :drinkers:
Качествени чепарета Borkata
Изображение
ARMANIO
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ARMANIO »

М'дааааа една заплата ще отиде, за да заредим за сезона - от всичко, та да можем да правим сравнение :wink:
Успех на всите, пък квот сабя покаже :)
onzinasi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от onzinasi »

Borkata написа:....Още един добър материал,който благодарение на теми като тази и на форум като този се появи и по нашите магазини.Все още много от търговците отричат ноу-хау-то ,което форумите предоставят но определено не са прави :D :drinkers:
:D Oще си спомням как търсих UV ламета при Диян(благодарение на форума и в частност на dobria1) и той ме убеждаваше,че фосфорисциращо и UV е едно и също :D .
A като се опитвах(безуспешно) да прокарам моята теза,продавачката му едва се сдържаше да не ми тегли една... :lol:
Е,нещата вече се нормализираха,и ценово и като асортимент :rolleyes: :drinkers:
Изображение
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

С'я,с риск да ми се разсърди Румбата,ще се сторя на социЪГлисто-комунист(нищо че по убеждение съм десен) и ще река,че всичко си има разумни граници.Материалите изглеждат перфектно и,надявам се,ще помагат чепаретата ни да са в пъти по-уловисти.Ама,за границите,Златев,адаш по фамилия,вземи ги поразреди космите,та да го докараш чилето до разумните 5 лева(к'ви 5 лева,бе) за простосмъртни,прости и смъртни....като мен.15 кинта вече ми иде ташкън за едно пакетче...и,вероятно,не само на мене(освен,ако Германа не послъгва за цената :wink:...утре ще мина да проверя,ама кат' ми изветрей литъра ракиджок,сиреч следобед...а работилницата тогаз е затворена по принцип).С'я,знам че за мен,Пешо и йощ неколцина цената ще е друга :wink: Знам,че и Добрия1 има удачата тъкмо в този миг да ме грабне за яката,че качеството си има и цена(и ще е прав-факт неоспорим),ама....СТИГА с тез революции в ламета,чилета,3-дета,увета и други космета...Ми ний ще изловим рибата у бляк морето,бре :shock: Шанс не и даваме да мръдне :wink: :lol: Хем с фишфендери я дебнем,хем и пускаме ламета,на които ептен не може да устои...Само дето и с дипове не ги мажем :lol: Сакам як консерватизъм и средновековно спиргване на новинките-земята е плоскаааа :lol:
Сега сериозно-аз с ув-тата достигнах своя връх,своя пик и...5-6 кила сафрид за 2-3 часа(когато го има) са ми тамън.С тез,новите ламета к'во-по 10-15 кила ли да хващам?Не щЪ. Нит' риба продавам,ни мога да изям толкова...хем съм бая голям,да съ еВа,нит'вече искам да си меря пишката с другите,к'ъв велик и страшен рибарин съм.
Та,в темата спрях коментарите си преди година(днешния ми пиянски коментар е скромно изключение...надявам се да не ми се налага да дебатирам чрез "отговори" :wink: ),а по отношение на "конците" спирам до ув-ламетата-ич и няма да се трогна,като с новата кинкалерия до мен хващат двойно повече...едно изключение сал може да ме бъзне-ако аз не хващам нищо...ама НАДАЛИ :wink:
Ареее,наздраве на всички,обичам ви всички,ама и всички по-малко от чашата ракия.която вдигам в момента.Живи и здрави да сте и...НАСЛУКА!
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

germana74 написа: Митаче, цената е 15лв. :shock: :lol: Лесно богат, не се става :lol: :lol: :lol:
Минаваме пак на перушиниииии......Изображение
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

Borkata написа:който благодарение на теми като тази и на форум като този се появи и по нашите магазини
Май на друг трябва да благодариш ама карай,как ще ти се изкриви душата :wink:

shturetc написа: Знам,че и Добрия1 има удачата тъкмо в този миг да ме грабне за яката,че качеството си има и цена(и ще е прав-факт неоспорим)
За какво,и за кое ще съм прав че хубавото има цена ли(на има но РАЗУМНА) кви са тез печалбарски историииии бре ей тоз народ няма да спре да лакомеееееее
Малко да се поинтересуват за цени тез хора бре:тез кринкъли в скъпия ТАЙМЕН (не ми се рови точно да ги намеря) но с с цена около 10-11лв
да не говорим че това аз го вземам от US за скромните 4,99$ или сиреч няма 8кинта и до сега съм поръчал на кой ли не (който ме е помолил на никой не съм му отказвал)
Някой си мисли че е открил топлата вода и може да прави хората на балъци,да ама не малко преди 2 години беше открита

Изображение

Пиша го това(знам че ще го прочетат) за да вземат малко да се запознаят с цената на парите
КИРО написа:
germana74 написа: Митаче, цената е 15лв. :shock: :lol: Лесно богат, не се става :lol: :lol: :lol:
Минаваме пак на перушиниииии......Изображение
Ти не се притеснявай нали ти бях дал (преди доста време) ако си го свършил може да минеш пак ще ти дам,няма да им пълниш гушите на тез мушеници
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

dobria1 написа:
КИРО написа: Минаваме пак на перушиниииии......Изображение
Ти не се притеснявай нали ти бях дал (преди доста време) ако си го свършил може да минеш пак ще ти дам,няма да им пълниш гушите на тез мушеници
Имам още,и благодаря - ама вече се чудя кви комбинации да правя.
Нищо не искам,казах - минавам на перушина,Изображение
сафрида отдавна я е забравил.Изображение

Щуреца е написал много точен пост,стига някой да може да го прочете правилно.Изображение
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
rap66
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rap66 »

Вместо да пиша всичко дет ми дойде на ум, ще пусна ТОЯ ЛИНК Оригинално, 7.25 лв. за чиле, доставката на първото е 8.70лв, на следващите безплатно (т.е. и едно, и 10, все 8.70 лв.) Пък "онуй нещо" ако изкат и по 100 лв. да си го продават :mrgreen: А дали увеличават "уловимостта" (кринкъла) .... въпреки че ги слагам, не мога да го твърдя със сигурност.
XegouX
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от XegouX »

Така е като няма конкуренция може да надуваш цените...... аз не бих дал толкова пара , та ако ще да ги е лизала Памела Андерсън
Аватар
germana74
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от germana74 »

Знам, че това не е за тук, но пуснаха муха за сафрид на Черноморец :roll: Някой нещо да е подочул?
“Отмъщението е блюдо, което е най-добро студено”
Публикувай отговор

Обратно към “Изкуствени примамки”