Захранка

Модератор: Paublo_Eskobar

power123
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Захранка

Мнение от power123 »

Каква захранка да се използва за шаран,каракуда при висока и замътена вода, каквато е в момента .. ? По-добри са аромати като скопекс, ягода, ванилия или рибни ? Светла или по-тъмна да се прави ?
Аватар
SBANKOV
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Захранка

Мнение от SBANKOV »

Тая мътна и висока вода у кво е
Река, езеро, гьол?
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
Аватар
azareus
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от azareus »

SBANKOV написа:Тая мътна и висока вода у кво е
Река, езеро, гьол?

Е кaк дa ни кaже кaто веднaгa ще стaне ясно къде брaкониерствa. :)
"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
albundi29
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от albundi29 »

azareus написа:
SBANKOV написа:Тая мътна и висока вода у кво е
Река, езеро, гьол?

Е кaк дa ни кaже кaто веднaгa ще стaне ясно къде брaкониерствa. :)
:lol:
Жаден съм а вода не ми се пие
glmv
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от glmv »

Е ако ходи на платено или на разрешен водоем със заповедта пак ли бракониерства? Пример за такъв язовир по последна информация е Суходол (информацията за високото ниво и цвета на водата е от колеги, не съм ходил след дъждовете). Идеята е не толкова бързо да се лепва етикет на някого. Не адвокатствам на никого, но не е правилно да се изказваме, без да знаем никаква информация. Вярно е, че възможността да ходи на забранен водоем не е малка, но тази вероятност не е основание за подобни коментари.
С коментара си не искам да засегна никого, това е лично мнение.

Относно темата, колегата да каже за кой водоем става въпрос и тези които са ходили да споделят опит.
Поздрави!
power123
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от power123 »

Ако не се направи на интересен някой няма да мине .. За Суходол ставаше въпрос, но като цяло питам ;)
glmv
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от glmv »

Масово вадения шаран там е около 1-1,5 кг и каракуди от 0,2-0,8 кг, което предполага че по добър избор би бил сладкия аромат. Пробвал съм в началото на сезона на два пъти с рибен и нямаше резултати. Сладкия аромат, който съм използвал е ягода и сладка царевица. Продават в лафката там някакви пелети, които като се размекнат дават резултат. Един колега хвана няколко шарана на тях, беше до мен. В мътна вода логиката е храната да е по светла, но не прекалено. Аз бих я ароматизирал добре. Това би била логиката на излет там ако трябва тия дни да отида. Някои колеги може да не са съгласни, но нека и те си изкажат мнението. На Суходол риболова е труден, рибите са доста наплашени. Искат си по фин такъм, а и с оглед масовите рибета това не е и кой знае какво предизвикателство. За стръв бял червей.
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”