Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от Камилската долина
Модератор: bobopeli
Re: Разкази за сома от Камилската долина
Каквото повикало-това се и обадило...Emo-83 написа:.................
Ако аз съм бракониер,то ти си токаджия...то ти заложено в името....Тоци.![]()
![]()
Защо говориш в множествено число бе човек.

Смях голям....Emo-83 написа:....,,,,,,Еба ли му майката,не съм го видял да джигва.Може и да се е пробвал,но риба на брега не е изнесъл.Но видях колеги да прибират бели риби.И много отявлени джигити видях на котва.
Моите риби толкова съм ги мислил,че чак ги бях забравил.Излезнаха с побелели опашки.Обаче е тва сме хората,веднага приказки.
Ще ти кажа още нещо.С едно момче цяла седмица бяхме сами на целия язовир.Хобито му е джига,също като на теб.
Ми хваща риби и пуска наред.За две седмици,една не взе.Верно,че не е много редно,защото имаше вече забрана.Но този човек го разбирам....до някъде..()....Правеше го от спортна страст.Аз също допусках подобна грешка.Сам знаеш,зная местата.Троля,троля,ами то нищо не се случва 10 часа.Накрая мина от някъде и хвана две маломерки да не съм капо.Естествено ги пусках.
И да ти кажа,обидно е да се пишат глупости,защото ме видяха поне 10 човека как подметам от високо рибите във водата,а сега всеки трае.Никой няма да каже,да Емо ги пускаше белите риби.............

Славейко щял да ми разреши да ловя риба без билет за риболов

Алооо...., много се вживявате в сътрудници на ИАРА, дори се правите, че сте и над закона..

Какво доживяхме...

Заверихте ли си вече пълномощните за тази година...

Не сме народ, не сме народ, а мърша,.....
Петко Р. Славейков
Някой да знае малко цигански.....

http://www.youtube.com/watch?v=ozV3ixfR ... 7lYXuJMwYo" onclick="window.open(this.href);return false;
при зор тука ша е срещата.
..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m

yco написа:
- Бока, я ми кажи на кои риболовни фирми е рекламно лице този чиляк, за да не си купувам нищо от тях...![]()

На БабаВуна с бялата вълна

А ей му и рънарката

- Към Емо41,5/Диването41,5
Човек, като ги чете разделно...
, ще си помисли инак, че и двамата са хванали по 83....
егати майтапа,...Абе, как си го записахте в риболовния билет двамата не знам- явно някой е излъгал....
Квото пише в билета това е.....
Хайде да ти разкажа отново, какво съм писал за Ж.А., щото много се вживяваш...и преекспонираш...
По спомен, щото го изтрихте ..... ама го имам някъде по други градове и компютри, ще се намери...при мен нищо не се губи..
Разказа е следния или подобен:
Станах сабалян и слязох на язовира. Там имаше двама софианци-мухари, които ме поканиха на ракия, ама им отказах, като им видях подутите физиономии...
.., но им регнах едно кайве. Казаха ми, че няма смисъл да влизам, щото ония отсреща е Ж.А. и от три дена нищо не е хванал.
Хванах няколко рибки и влязох и до обяд хванах два сома....точка .....и излязох...точка...пуснах единият да ги е яд...точка..
Какво ви дразни в тоя разказ не знам.., че съм хванал два сома до обяд, а ония за 3 дена непричом....
(това си е башка)
Това ако те дразни, кажи тая година да се постарая повече....
Имах и разказ, дето бих Н.Г. за един ден с 3:0 ама не го споменаваш, ама като му го казах на Н.Г. умря от смях...Големите (велики) хора имат велик смях....
Ти кой беше....

Човек, като ги чете разделно...

Хайде да ти разкажа отново, какво съм писал за Ж.А., щото много се вживяваш...и преекспонираш...

По спомен, щото го изтрихте ..... ама го имам някъде по други градове и компютри, ще се намери...при мен нищо не се губи..

Разказа е следния или подобен:
Станах сабалян и слязох на язовира. Там имаше двама софианци-мухари, които ме поканиха на ракия, ама им отказах, като им видях подутите физиономии...

Хванах няколко рибки и влязох и до обяд хванах два сома....точка .....и излязох...точка...пуснах единият да ги е яд...точка..
Какво ви дразни в тоя разказ не знам.., че съм хванал два сома до обяд, а ония за 3 дена непричом....

Това ако те дразни, кажи тая година да се постарая повече....

Имах и разказ, дето бих Н.Г. за един ден с 3:0 ама не го споменаваш, ама като му го казах на Н.Г. умря от смях...Големите (велики) хора имат велик смях....

Ти кой беше....

Искам да се извиня на момчетата към които изказах недоверие за клипа с Върхара.Прави сте били,но не съм предполагал и така го видях на пръв прочит.Съжалявам,че взех отношение,постъпката не е за защита под никаква форма.Сорри още веднъж.
Последно промяна от Emo-83 на Сря Апр 30, 2014 2:13 pm, променено общо 1 път.
Ейййййййй Ицо,тебе братче ще те спукам......обещавам ти.Кой се е хвалил,че е сътрудник бе.Ходи на лекар и се лекувай,да не те излекувам аз.yco написа:
Смях голям....![]()
![]()
......... и тоя ще ни проверява билетите за риболов.
![]()
Славейко щял да ми разреши да ловя риба без билет за риболов![]()
![]()
. ..
Алооо...., много се вживявате в сътрудници на ИАРА, дори се правите, че сте и над закона..![]()
Какво доживяхме....и тоя се хвалише по-назад, че е сътрудник на ИАРА, ..машааала...
![]()
Заверихте ли си вече пълномощните за тази година...., за да ви ги резна....
![]()
Не сме народ, не сме народ, а мърша,.....
Петко Р. Славейков
Някой да знае малко цигански.....![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=ozV3ixfR ... 7lYXuJMwYo" onclick="window.open(this.href);return false;
Хахахахахахаахахах тук сте голем смях...
Само Троляка го нема...

Само Троляка го нема...

Сега ще му звънна по интеркома "Урал...Урал.. как си?".....ribata402 написа:Хахахахахахаахахах тук сте голем смях...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Само Троляка го нема...![]()
![]()
![]()

Аз защо не ям риба, за да съм жув......

Много омекна..Emo-83 написа:Искам да се извиня на момчетата към които изказах недоверие за клипа с Върхара.Прави сте били,но не съм предполагал и така го видях на пръв прочит.Съжалявам,че взех отношение,постъпката не е за защита под никаква форма.Сорри още веднъж.

Пак няма да купувам от продуктите, които рекламирате и то с голямо основание.

В живота и бизнеса има строги правила и ако бях аз представител на тези фирми щях да ви изхвърля на секундата...малко се изхвърлих, може би и по-бързо...

Май забрави бързо за интригата на подписа ми....

-Може и да стана представител...., ще взема Троли за консултант за 1%, хайде за да го умножим по 10%.....щедър съм

Ей, голям търговец съм, това са цените-само чакам оферта...

Баче не те познавам и не ме ...... къв си но смешни са хората визирани в клипа .....десен и лев или среден солташак на Козела си не е.е ,казаха ми , че си точен бил...остани си такъв ......прай си изводите за напред преди да слагаш под общ знаменател ситите тукаribata402 написа:Хахахахахахаахахах тук сте голем смях...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Само Троляка го нема...![]()
![]()
![]()

Последно промяна от Bokata77 на Сря Апр 30, 2014 4:47 pm, променено общо 2 пъти.
Обичам хората който си признават грешките , и мъжкаритеEmo-83 написа:Искам да се извиня на момчетата към които изказах недоверие за клипа с Върхара.Прави сте били,но не съм предполагал и така го видях на пръв прочит.Съжалявам,че взех отношение,постъпката не е за защита под никаква форма.Сорри още веднъж.

Искахте война, ама явно още не сте задоволени още....Emo-83 написа:......
Ейййййййй Ицо,тебе братче ще те спукам......обещавам ти.Кой се е хвалил,че е сътрудник бе.Ходи на лекар и се лекувай,да не те излекувам аз.

Казах ви да не се ебавате с мене, ама сте курназ още.....
Вас не ви искам...още......, къде отидаха ония "кльонкаджии", дето искаха да се саморазправят с мен физически...и кой ги поръча..
Какво си мислят, че заплахата към мен ей така ще им се размине - никога....тука четяха полицаи и си мълчаха...весело им беше, нека да им е весело, четяха от ДАНС и те си мълчат-да си мълчат, това им е професията, ,....ама има едни, дето яката мълчат, че и не говорят, нито пушат, нито пият и са много търпеливи.....паролата е "Зехтин".....

Та ще видим кой е поръчителя, ама тука не можете да ме триете вече...Забелез...

Още някой тъпак да ме плаши има ли?

Не се вкарвайте във филми от които никога няма да излезете.., бедна ви е фантазията....
И ако на някои от тях им се ходи до Турция за сом...примерно към Узункюпрю....

това е мястото....

Това е 100 метра отпред наковано меше-дюшаме по дъното на река Ергене и 100 метра отзад е пак така, както портата на Куршум хан. 500-600 години няма мърдане на моста и дюшамето.

От къде го знам ли?
Прадядо ми е минавал всяка седмица за търговийка през него и тъй ми разправяше...

- Който не е видял Узун кюпрю (Дълъг мост) нищо не е видял...а той беше видял доста....

за "любителите" на бойни спортове ще има и бак...шиш...

Ицко,ти интригантска маймунко,нема как да направиш интрига с Светлйо рибата,Росен и кантара,това са мъжкариyco написа:Риба къде си бе...., Я ни разкажи отново приказката за:
Кантара, Сома и Гредата...................Ей къде е тая златна каския да я купя...
, щото моята е от желязно дърво....
![]()
В София така ги мерят ся...гяволи....![]()
ribata402 написа:
"-Роска до колкото твойта 105ца..Имаше една греда с която сте измерили рибата,но тя си е останала като цялостни килограми ,без да се изкара теглото на гредата.и е тежала около 10на килограма...Знам ,че ти се искаше да е повече от 112кг..но и твоита риба заслужава аплодисменти..Без гредата е около 95кг...Което е пак генералски пагони...Щом аз сам го разбрал,значи го знаят и още хора на 100% и е вярно..."
дума която за комунистически ренегат не значи нищо.Направихте скапаната интрига,момчетата се видяха на живо,уточниха се недоразуменията,и съм сигурен че в момента са приятели или по твойте разбирания ДРУГАРИ.
сЛУШАЙ СА КАКВИ СА УСЛОВИЯТА ЗА ДОБЪР КЛЙОНКАДЖИЯ,А НЕ САМО ДА ЗАБЛУЖДАВАШ ХОРАТА ЧЕ НЕЩО РАЗБИРАШ.
1-смелост и надъханост,да не те е страх че щети се забие кука или нещо ще ти направи рибата.
2-голем дян-от 12часа нагоре,клйонк нон стоп
3-издражливост на високите летни температури 35плюс до късно есенните минус 6
сигурен съм,че не отговаряш на нито една точка.
във вестник уикенд търсат точно такива дописници кото тебе,да не разбират от нищо и да прават от мухата сом.
недей да пишеш и за клйонкове бре,това че Янко е споделил нещо с тебе,не те прави клйонгмастер.
Риболова на сом е религия, а ти си цирков артист,комуникт и нема как да участваш в него.
Разбрахте ли сега приказката за Големият Сом от Дунава директ:....
- Човек е толкова велик, колкото са велики мечтите му...
- Бока, благодарение на теб и на хората, които са го снимали разбрах, че тази вечер някой си стърга рекламните надписи от коритото...
- Отново, Голямо извинение имаш от мен - ама беше 10-т литра бутилката, а не 15...и тя си е достойна за този прът, ама аз се паля от малко, щото просто нямат 15.
Ама ти не го знаеш явно...
То и аз си взимам 10-т литра вино за в къщи, ама им разправям, че са 6-ст..
...- но това е благородна лъжа.....
Но това е без значение....

- Човек е толкова велик, колкото са велики мечтите му...

- Бока, благодарение на теб и на хората, които са го снимали разбрах, че тази вечер някой си стърга рекламните надписи от коритото...

- Отново, Голямо извинение имаш от мен - ама беше 10-т литра бутилката, а не 15...и тя си е достойна за този прът, ама аз се паля от малко, щото просто нямат 15.

То и аз си взимам 10-т литра вино за в къщи, ама им разправям, че са 6-ст..

Но това е без значение....

Raeca sunt non leguntur - Гръцко е, не се чете....Славее написа:.......

Ако имаш един аргомет го отправи към Рибата, а не към мен...Ферщееен..

Не заработвам чужди надници с отрицателен знак, ще трябва още малко да се потрудиш, за да прецакаш "приятел"..
..Ама какво правите тука, като сте толкова велики?
- Много ми е интересно, кой ще е следващият, дето ще си триe надписите по корубата си...
Дерзайте, не ви стигна един цял форум да глътнете, че чак до тука ли опряхте, нали ми се смеехте в какъв "смешен" форум съм прописал и тука щял да си търся приятели и дано намеря - е намерих- Ама какво правите тука и вие тогава..
(справка последна страница на другият..) ...
Лакомията насита няма....

- Много ми е интересно, кой ще е следващият, дето ще си триe надписите по корубата си...

Дерзайте, не ви стигна един цял форум да глътнете, че чак до тука ли опряхте, нали ми се смеехте в какъв "смешен" форум съм прописал и тука щял да си търся приятели и дано намеря - е намерих- Ама какво правите тука и вие тогава..

Лакомията насита няма....