Тролинг въдица

Модератор: sapuna

DiDo8866
новобранец
новобранец

Тролинг въдица

Мнение от DiDo8866 »

Моля да ми препоръчате някаква хубава и здрава въдица за тролинг понеже моите са някакви китаиски и неса много надежни. Искам да си взема нещо от по голям клас но незнам на коя марка да заложа . Мисля пръчката да не е по дълга от 2.40 с чувствителен връх , а макарата 4000 мисля че е добре . Нов съм в тролинга и несъм толкова наясно с нещата затова се обръщам към вас колеги за да ми препоръчане нещо което вече сте ползвали и сте доволни , защото макари и пръчки пълно но когато неразбираш изборът е труден. Предимно ще я използвам на яз.ивайловград за сом.

Благодаря ви предварително !
ЖАБИ-2
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Тролинг въдица

Мнение от ЖАБИ-2 »

Exori THOR Light Boat - 240 см, 50-200 гр. - използваме 3 бр. последните 5 години, без никакви проблеми ...
http://www.lutz-huelsse.de/themen/angel ... l-boat.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
И най-лошия ден на риболов е много по-добър от най-добрия ден на работа!
DiDo8866
новобранец
новобранец

Мнение от DiDo8866 »

Благодаря колега някакви други предложения ?
Аватар
capetano
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от capetano »

За по-висок клас не мога да дам предложения.. :oops: Но пък и за стандартен тролинг класни пръчки... :roll:
Миналата година си заприходих за трета едно Трабуко - блек марлин харпун 50-100 / 2.10 за никакви пари и .. ами представя се добре, само по-малките воблери не ги "брои" много добре.
По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...
Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"
:D
stomanco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stomanco »

DiDo8866 написа:Моля да ми препоръчате някаква хубава и здрава въдица за тролинг понеже моите са някакви китаиски и неса много надежни. Искам да си взема нещо от по голям клас но незнам на коя марка да заложа . Мисля пръчката да не е по дълга от 2.40 с чувствителен връх , а макарата 4000 мисля че е добре . Нов съм в тролинга и несъм толкова наясно с нещата затова се обръщам към вас колеги за да ми препоръчане нещо което вече сте ползвали и сте доволни , защото макари и пръчки пълно но когато неразбираш изборът е труден. Предимно ще я използвам на яз.ивайловград за сом.

Благодаря ви предварително !

Колега, макарата гледай да е 5-6000 размер. Не прави грешка да си вземаш 4000. Не че няма да извадиш 100кг сом с нея, но си е тегаво да прибираш воблерите постоянно с 4000 размер. А и пръчката стои на стойка все пак, така че макара около 600гр. ще ти е само от полза! За пръчка кажи до каква сума си отделил, защото хубави и здрави, но скъпички има колкото искаш.
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

И аз да попитам :roll:
Тези дали стават за по малки сомове-под 100кг-гледам едни на ФИЛСТАР по 25лв-2 части-вади се от дръжката

Изображение

http://fishingtime.bg/Filstar-PowerFlex ... 894,b=1%29
Аз там съм пораснал...
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”