На къде???

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Джамбазов
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: На къде???

Мнение от Джамбазов »

Nedeltcho Delev написа:Ужас се получи в моето семейство,жената крещи ,че не ме е виждала,ако ме види в къщи съм на компа,ако не съм за риба съм във форума,със сина се скарахме кой по напред да седне на компютъра,ако не съм и на двете съм на среща със съфорумници :wink:
Братлета ако ма устай жената на къде да хващам :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Къде да отидеш... За риба много ясно!
Изображение
Изображение
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Amarena написа: То вярно,че бат Неделчо си го бива,ма.......аз си падам по друг ха ха ха ха:)

и какво като си падаш по друг, да нямаш катинар на "вратите към Рая" :twisted: а и да имаш , "НАЙ-ЖЕЛАНИЯ МЪЖ" в Димитровград ще изнамери ключа :twisted:

П.С. Батьо да не ми се расърдиш че дрънкам глупости - лаф да става :wink: а на въпроса ти На къде??? , ще ти отговоря така: НА РИБА !!! точка ком :lol:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Amarena
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Amarena »

Temerut написа:
Amarena написа:.......аз си падам по друг ха ха ха ха:)........
Кат не искаш твои снимки да качиш пак.......дай поне да видим щастливеца :roll: :roll: 8)
Ха ха,щастливеца има точно 2 снимки тук,някъде из форума,но......няма да кажа повече:)Мдамммм:)

П.с.Неделчо,не е на твоя хал;)ля ля:)И като гледан изобщо не се впрягаш от тва,че жена ти се ядосва :shock:
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

[quote="Amarena
:)И като гледан изобщо не се впрягаш от тва,че жена ти се ядосва :shock:[/quote]

Кък да не се впрягам,наиш ли кък ма я яд,чакай ей ся да видя дали не ме е устаяла вече....................тука си е още :D :D :D
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

alcora написа:просто ще бъдем далече от жените си :))))

А не станахме ли рибари именно за това? :roll: :lol: :wink:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Amarena
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Amarena »

GODzillata написа:

Дам,а може ли един въпрос тогава:) :roll: :arrow: Защо жените ви са се помъкнали с вас на сбирката на форума онзи ден? :roll: Само питам де;)Не го приемаите лично,но аз си мисля,че.....не бих отишла с приятеля ми,ако някога реши да отиде на такава среща:)
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

Amarena написа:
GODzillata написа:

Дам,а може ли един въпрос тогава:) :roll: :arrow: Защо жените ви са се помъкнали с вас на сбирката на форума онзи ден? :roll: Само питам де;)Не го приемаите лично,но аз си мисля,че.....не бих отишла с приятеля ми,ако някога реши да отиде на такава среща:)
Amarena.
И моята кака Доцентица щеше да дойде на срещата, ама я тръшна бронхопневмония. Най-готините семейства и приятелства са тези, в които и мъжете , и жените имат сходни хобита. Аз, например обичам да ловя риба, а кака Доцентица обича безумно много да яде риба, куту идна коткъ е!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

Nedeltcho Delev написа:Ужас се получи в моето семейство,жената крещи ,че не ме е виждала,ако ме види в къщи съм на компа,ако не съм за риба съм във форума,със сина се скарахме кой по напред да седне на компютъра,ако не съм и на двете съм на среща със :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
отговора е:ДВА копютра,ДВЕ жени(най малко),повеко синове и глава от ПВЦ :wink: ам ти ЗНАЕШ,бастун..я не се прави на низвергнат :wink:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

Amarena написа:
GODzillata написа:

браво на теб ! и така трява да е ........
не може една жена да дели работата в къщи на мъжка и женска :)
а след тов и тя като ,,барабар Пеко с мъжете,, да фукне по срещите :)))
по тези срещи освен рязането на салата :)) няма нищо женско !
но да не забравяме че в най големите ресторанти главни готвачи са именно мъжете :)))
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Amarena написа:
GODzillata написа:

:smt017 Еми кой ще кара на връщане :wink:
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

Amarena написа:
GODzillata написа:

А кат а насмучас като смок с ония изверги :wink: на срещата, как да се прибера ако не е жената да си ме прибере.
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Amarena
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Amarena »

moriak1 написа:
Amarena написа:
GODzillata написа:
:smt017 Еми кой ще кара на връщане :wink:
Ми много просто,звънкаш на жената и тя пристига да те прибере :D Пък все пак,....да не забравяме,че има и едни жълти коли,наречени "TAXI".И те вършат добра работа:)Но....определено мисля,че мястото на жената не е там:)Представете си как бихте се чувствали на среща почти само с жени,които си говорят за козметика,прически,грим и др подобни:)Е,да,вярно,че в началото ще ви е яко,защото ще има доста внимание,насочено към вас (все пак малко мъже в дамска компания),но........след 1-2 часа толкова ще ви дотегне,че....ще ви идва да си вдигнете задника и да си тръгнете:) :wink:

П.с.Всеки трябва да си преценява къде му е мястото :smt023 Ако наистина една жена се чувства комфортно в такава компания ....ОК,но ако е там САМО за да упражнява някакъв "контрол"-няма смисъл:)
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Amarena написа:защото ще има доста внимание,насочено към вас (все пак малко мъже в дамска компания),но...
Нещо като самотната Амарена в изцяло мъжка компания тук, а? :wink: :P
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Amarena
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Amarena »

GODzillata написа:
Amarena написа:защото ще има доста внимание,насочено към вас (все пак малко мъже в дамска компания),но...
Нещо като самотната Амарена в изцяло мъжка компания тук, а? :wink: :P
Да,Бинго,само,че в случай ,че не съм......скрит гей :supz:
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

:shock: :shock: :shock:
Оооф,голям обрат се получи,тази сутрин вместо жената да ма устай,пак ме изрита за риба :( :( Кво да са прай,съдба :idea:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”