Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Re: около Бургас ????
На мен един комшия ми каза че вчера на Вая 5-6 човека изгоряли с актове както си му е редът
но явно ИАРА не си дават много зор
но явно ИАРА не си дават много зор
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

- omegasportz
- новобранец
добре де тези органи на реда който са ИАРА трябва всеки ден да има дежурна кола там и да проверява не съм ли прав ? 

-
- сериозен играч
Днес преди обяд след бензеностанцията на Лукойл посока Созопол-имаше около 3-4 коли на отбивката.Риба ли,гъби ли-незнамivalpetkov написа:каква забрана кви пет лева-дупките са пълни с народ

Днес ходих след Меден Рудник на платения за щука, но си останах с празни ръце. Освен, че не ми удари нито веднъж скъсах две блесни и съм направо болен. Но колегите с магазините и те трябва да имат работа 
Най- интересното беше когато се прибирах минах по околовръсното до Вая и какво да видя 4 коли спрели и се виждаха пръчки. А има забрана за риболов

Най- интересното беше когато се прибирах минах по околовръсното до Вая и какво да видя 4 коли спрели и се виждаха пръчки. А има забрана за риболов

-
- новобранец
днес на дупките от страната на Меден рудник много рибари явно не са забранени направихме по десетина таранки основно на варено жито.
-
- новобранец

Големи ли са или дребошлъци ?peicho peichev написа:днес на дупките от страната на Меден рудник много рибари явно не са забранени направихме по десетина таранки основно на варено жито.
наистина постоянно има хора на Вая,
- omegasportz
- новобранец
Някой някъде мърдал ли е тези дни 

-
- ще става разбирач
Някой да е ходил към Промет казаха ми че имало такса 5 лв каквото хванеш го взимаш
-
- научил се да хвърля
Рано е за там.Още един месец и тогава.
-
- вече хвърля и на тежко
Ходих в ИАРА Бургас. Питах защо няма свободен водоем по забраната. Дупките под Меден рудник са стара баластиера- от там вадиха пясъка много години. Момчето казва само уплашено има заповед на министъра и смутено мълчи. Ясно е изтървано в заповедта, но нашите ги е страх да се обадят. Треперят защото в момента е голяма чистка във всички държавни учреждения, затова и не смеят да гъкнат. Разбирам ги, затова не смеят да кажат, пропуснато е в министерството, ходете, ние няма да проверяваме... Иначе на Вая проверяват вече няколко пъти, браво.
Сега тез дни смятам да помятам за щука на мандрата след Твърдица.
Сега тез дни смятам да помятам за щука на мандрата след Твърдица.
- omegasportz
- новобранец
и да е безплатно знае се ,че там бракониерите също ходят , губят смисъла на риболова
Вчера на канала на Дебелт 3 щуки по около 600 гр, и трите на различни примамки, плуват си обратно,
- vesofr
- научил се да хвърля
И по 6кг. да бяха все тая,на Мандра хищниците не стават за ядене заради гнусните червеи,така че остава само удоволствието от хващането им.Откакто видях от едно 100 грамово костурче да излизат 20 червея,даже не искам и да чувам за хищник от Мандра,дори да ги ловя ми е гадно.Същото е положението с червеноперката-откакто преди 4-5 години видях метър тения да излиза от корема и.
Не кълве,не кълве,че спре.
- vesofr
- научил се да хвърля
Преди 5 дена на платеня на Средец голяма скука.На ваглер шаранчета по 100-150гр.,на дъно-нищо.
Не кълве,не кълве,че спре.