Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
EXPLOSIVE
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Риболова около Русе

Мнение от EXPLOSIVE »

fisherrs написа:На Пет кладенци таксата е 10 лева на рибар,но ако отидеш със семейството си примерно,ще платиш 10 лв. само за теб.Таранката е без пари, има и трофеини по около килограм.Шарана и амура се заплащат по 5лв НА БРОЙКА(независимо от килограмите).Лично аз съм виждал шарани по около 2.5-3.0 кг.,амур не сам виждал да вадят,но се говори за амури по около 3.00 кг.Много приятно местенце е според мен със сенчица и много добра механичка с много вкусна храна.Доста често го посещавам този язовир и го препоръчвам по време на забраната и не само.
Не си губете времето на този гьол, там риба НЯМА!!! Таранката е с расмет на облез, а тези митичните трофеи по килограм явно са изчезнали преди години! Шараните и амурите са само за зарибяване ТАКИВА РИБИ ТАМ НЯМА! Днес за около 7 часа 3-ма човека много манджа, царевица и жито резултат е около 3-4 кг дребна странна!!! За цялото това време не видях да преиграе нито една риба!
Аватар
ssandi
новобранец
новобранец

Мнение от ssandi »

EXPLOSIVE написа:
fisherrs написа:На Пет кладенци таксата е 10 лева на рибар,но ако отидеш със семейството си примерно,ще платиш 10 лв. само за теб.Таранката е без пари, има и трофеини по около килограм.Шарана и амура се заплащат по 5лв НА БРОЙКА(независимо от килограмите).Лично аз съм виждал шарани по около 2.5-3.0 кг.,амур не сам виждал да вадят,но се говори за амури по около 3.00 кг.Много приятно местенце е според мен със сенчица и много добра механичка с много вкусна храна.Доста често го посещавам този язовир и го препоръчвам по време на забраната и не само.
Не си губете времето на този гьол, там риба НЯМА!!! Таранката е с расмет на облез, а тези митичните трофеи по килограм явно са изчезнали преди години! Шараните и амурите са само за зарибяване ТАКИВА РИБИ ТАМ НЯМА! Днес за около 7 часа 3-ма човека много манджа, царевица и жито резултат е около 3-4 кг дребна странна!!! За цялото това време не видях да преиграе нито една риба!
Вчера същата работа, с разликата че видях 2-3 обръщания на шаран, ама сигурно е някой рекламен от фирмата, обучен да пришляпва от време на време :D Не бях ходил там отпреди 5-6 години, и поне още толкова няма да отида!!! Преди време оставах доволен от излетите си там, ама сега ....
bibi
новобранец
новобранец

Мнение от bibi »

Не става тоя гйол.
Аватар
EXPLOSIVE
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от EXPLOSIVE »

bibi написа:Не става тоя гйол.
Водоема е прекрасен, но този който го стопанисва НЕ СТАВА!!!!
searnox
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от searnox »

Колеги, в петък ще съм в Русе и ще си нося спининг такъм, посъветвайте ме къде да търся щука? Бях се навил за Дунава по начало но колегата "sestrata" сподели че нивото на водата е много високо и това ще затрудни намирането на риболовни места. Ще се радвам ако някой от вас сподели опит от послено време.
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

Някой да знае дали Ломци е разрешен ?
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
provocative1
новобранец
новобранец

Мнение от provocative1 »

Някой би ли споделил дали е разрешен риболова на Чифлика и случайно ако е да сподели дали има риба или не :)
famee
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от famee »

Здравейте колеги! Малко инфо и от мен за Цар Калоян днес от 7 сутринта до 14:00 на обяд 5 шаранета размер 300-500 грама. Всички около нас вадеха такъв калибър. Лових на фидер и ваглер. Стръв: бял, торен, царевица и жито. Като цяло слабо не знам защо се пуска да се лови при положение, че излизат само такива бебета. Дано съм бил полезен. Наслука!
Хвани и пусни !
fisherrs
новобранец
новобранец

Мнение от fisherrs »

На Чифлишкото езеро има само таранки за стръв.
murade
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от murade »

Вече гьола до Кошарна не е частен.
murade
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от murade »

някой прясно инфо за Чифлишкото езеро
fisherrs
новобранец
новобранец

Мнение от fisherrs »

На Чифлишкото езеро има само таранки за стръв.Прясно инфо колега.
bat_deso
новобранец
новобранец

Мнение от bat_deso »

Онзи ден бях на Звънарци. Като цяло съм разочарован от там. Пълно е с малки шаранчета между 10-100гр. Таранката едвам се урежда от тях. Бях хвърлил два фидера на сладка царевица и с директния телескоп почнах на бял(шарен) червей. Направих грешката да захраня стабилно и като ме нападнаха тея шаранчета просто няма оттърване. Почнах с кука 14 после минах на 12 и сладка царевица и пак същото. Сложих накрая 10 номер кука и слагах по две сладки царевчки и резултата малко се подобри. Почнаха да се обаждат таранките и от шаранчетата вземаха само по големичките тея към 100гр. На фидера нищо не се обади и като цяло това е. Не мисля да ходя повече там.

Между другото минаха на проверка от ИАРА-Разград и проверяваха за билети.
famee
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от famee »

Здравейте колеги! Вчера бяхме със едно приятелче долу под кранчето,който е ходил наскоро знае за новата постройка там. Решихме да пробваме за распер или щука на блесни и гуменяци. Резултата е една бяла риба около 2 кг, която дори не можах да извадя за да пусна поради високият бряг и липсата на кеп (погледахме се 2 минути на брега :D), но все пак се радвам, че успях да я излъжа и да сефтосам новият спининг, а и за това че сама се пусна. Поздрави!
Хвани и пусни !
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

Браво, браво!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”