Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

езеро Загорка, Ст.Загора
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: езеро Загорка, Ст.Загора
От дълго време все се каня да посетя езерото и да видя има ли риба , но нещо все изкача. Та след някой друг ден може да се реша най-накрая и ми трябва инфо за езерото тъй като кракът ми не е стъпвал на него. Толкова години съм минавал покрай него и не съм се замислял да го посетя.
Ще помоля да ми се обясни малко по подробно като се започне откъде мога да мина с кола до езерото също къде трябва да платя за да ловя или има нещо като вход идея си нямам. До колкото съм запознат може да се лови с 2 въдици така ли е. Каква е горе долу доло горе дълбочината.
Благодаря за всякаква информация.
Ще помоля да ми се обясни малко по подробно като се започне откъде мога да мина с кола до езерото също къде трябва да платя за да ловя или има нещо като вход идея си нямам. До колкото съм запознат може да се лови с 2 въдици така ли е. Каква е горе долу доло горе дълбочината.
Благодаря за всякаква информация.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Прочети назад темата и ще си изясниш доста неща 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Тая тема съм я чел много пъти така и не намерих отговора на тези въпроси. В темата на зад никъде не видях конкретна информация за езерото само спорове кой да го държи .
Каква е горе долу доло горе дълбочината.
Колега дълбочината варира между един и три метра до плочите от южна страна, около два метра +
Колега дълбочината варира между един и три метра до плочите от южна страна, около два метра +

С автомобил до фитнесзалата.без пари.6 лв.такса+5лв.абонаментна карта първоначално.3 кг.риба без шаран, амур, щука,сом.в неделя бях там ,за 4 часа 15 мъндзрки(много оооооо малки)каракуди.Дано съм бил полезен.
10 номер кука.шарен червей.
Някой има ли информация дали рибата е активна?
Интересува ме кога точно трябва да платя. За да не излезе в един момент че нещо съм нелегален.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ще минат не се притеснявай 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
- Ribar
- ще става разбирач
Активизира се рибата преди около седмица. Често ходя там и съм много доволен. Шарана огладнява, а йаракудата е целодневно гладна. На царевичка от южната страна на плочите. + 2 есетрички (които също се връщат). Наслука.
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
Днес 5.4.2014 от 7.30 до 14.00 8 бр.каракуди по около педя.толкова бр.по дребни пуснах обратно.стръв царевица
- Ribar
- ще става разбирач
jamstz76, има и такива дни, за съжаление. Аз да споделя методите си там (успешните). На плочата до (не пред) барачката на пазачите. За каракуда на дъно с хранилка натъпкана със захранка около средата на езерото, стръв - бял червей(на това взима най-много от както съм активен там) За шаран - мач, на не повече от 13-16м. с по прашка царевица(твърда) на всяко хвърляне, стръв - сладка царевица от консерва в магазина.
jamstz76, как и къде действа днес, да обменим малко опит.
jamstz76, как и къде действа днес, да обменим малко опит.
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
Бях срещу бараката на пазачите на пръста преди да почнат циментовите плочи северноизточна страна да.Една въдица на дъно,пружина много кълване, една каракуда. Втора въдица подвижна плувка,преди обед на близко следобед на далеч.Установих че на бяла кука взема повече.Стръв царевица.
Няколко въпроса за езерото .1.активна ли е рибата в тези жеги,някои ходил ли е скоро и излизат ли шарковци - ако да на какво ги търсите.2.Не съм ходил откакто се стопанисва от клуба по спортен риболов.Искам да попитам трябва първо да си извадя карта и след това да ходя или може да отида да си разпъна и като минат за таксата да си направя картата и да си платя ? И като цяло какви са условията брой пръчки и такса.
Мерси предварително за отговора.
Мерси предварително за отговора.