Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Долни Богров-платеното
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Долни Богров-платеното
В 7ч. отваря водоема колега!
Ето и инфото за Богров. Бяхме там в вчера.Имаше риболов,макар не много лесен.Имаше поне 50 човека и това създаваше доста голям дискомфорт.Иначе рибите бяха добри,аз и колегата успяхме да излъжем четири риби по 6кг,една 9ка и още една 13,5кг. 

Някой ходил ли е тези дни на Богров ? Да каже как е положението и до къде е водата, ако може и снимка най-добре. Благодаря
Без дюшек не пускат ли на водоема? Нямат ли под наем ? Никога не съм ходил на Богров и не ми се купува дюшек за едното ходене .
Опазвайте Рибата , за да има какво да се лови !!!
Имат някакви, но не са достатъчни - 3 бр. са, ако успееш да си вземеш си ти човека.
В Събота бях на Богров.Имаше доста риба.Направи ми впечатление ,че част от рибите взимаха много много предпазливо.Пробвахме на какво ли не,но при нас резултат дадоха само 2 неща-пелети или 3,4 царевички на косъм с 3-4бели червея и малко дип.С колегата хванахме 10-12 риби и още няколко откачени.Част от рибите теглеха зверски-кефа беше голям.Колкото до дюшега-отиваш по-ранои вземаш от служебните.Водата се е качила с 6 см от миналата седмица.Пожелавам УСПЕХИ... 

Ето и малко снимки
Колега, кои пелети си използвал и какъв размер? Монтажа метод ли беше?
Имаше ли някой да лови на спининг ?
Пелетите бяха 6мм Van Den Eyde red halibut-но доколкото знам нямам внос-сега и аз немога да ги намеря.Монтажите ми бяха най-обикновени с фидер хранилка.Колега имаше 1 човек който опита на спининг,но без резултат-явно е заради мътната вода.УСПЕХ...
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
И аз се глася да заведа малкия за няколко часа , до сега не съм ходил на Богров , как се плаща на място при пазача или той идва при теб. Последно бях чел че е 10 лв на пръчка някакви промени имали , и да попитам колегите шаранджии шарана хвърли ли хайвера и на какви аромати взима най-добре на последните ви излети 

Колега,плаща се 8 лв на пръчка още с влизането.Аз имам най-добри резултати а пелети и няколко царевици с бял на косъм.Успех...
- StaAnt
- ще става разбирач
няколко царевици с бял на косъм.Колега моля те да разясниш този монтаж.Ако имаш и снимки още по добре.
Снимки засега нямам,но ако държиш ще направя.Много просто-нанизваш царевицата на самият конец,а белият го слагаш на куката.Странна комбинация,но понякога работи много успешно.Става и за протеинови топчета-и аз не вярвах,но работи на някой водоеми.
- StaAnt
- ще става разбирач

Цaревицaтa. 2или3зърнa и кaквa.A зa монтaжa с белияshimano86 написа:Снимки засега нямам,но ако държиш ще направя.Много просто-нанизваш царевицата на самият конец,а белият го слагаш на куката.Странна комбинация,но понякога работи много успешно.Става и за протеинови топчета-и аз не вярвах,но работи на някой водоеми.