мнение за макара Line Winder EUGENE EU

Модератор: sapuna

andrej11
новобранец
новобранец

мнение за макара Line Winder EUGENE EU

Мнение от andrej11 »

Здравейте,колеги колебая се за размер на макара Line Winder EUGENE EU-5000 или Line Winder EUGENE EU-7000 за риболов от брега,тъй като ще поръчвам от интернет сайт, и незнам дали размер 7000 няма да ми е голям,вие какъв размер бихте си взели за тежък риболов на сом и шаран от брега,а също и за разпъване от лодка
Whiskeyy
новобранец
новобранец

Re: мнение за макара Line Winder EUGENE EU

Мнение от Whiskeyy »

Мен тази макара изобщо неми харесва .. защо не вземеш нещо друго ?
kefeto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kefeto »

Това са ми любимите макари от този клас,изключителна здрави и читави за парите си.Аз съм имал три макари от тази марка ,но с малък размер и затова относно посочените размери не мога да кажа нищо. Считам, че ща бъдат добър избор.Успех!!!!
Whiskeyy
новобранец
новобранец

Мнение от Whiskeyy »

Това е по-добро -------> http://olx.bg/ribarska-makara-golyama-i6057337" onclick="window.open(this.href);return false;

ара Libao LightЕдна макара проектирана за риболов на трофейни екземпляри на дъно Лека и компактна графитна конструкция. Олекотена алуминиева шпула в два цвята с покритие и тънък кант за далечно замятане. Гумирана ръкохватка на дръжката на макарата.

Дано съм помогнал :)
Аватар
magnetar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от magnetar »

Whiskeyy написа:Това е по-добро -------> http://olx.bg/ribarska-makara-golyama-i6057337" onclick="window.open(this.href);return false;

ара Libao LightЕдна макара проектирана за риболов на трофейни екземпляри на дъно Лека и компактна графитна конструкция. Олекотена алуминиева шпула в два цвята с покритие и тънък кант за далечно замятане. Гумирана ръкохватка на дръжката на макарата.

Дано съм помогнал :)
Това определено е по добрият вариант.
Аватар
lfc_boy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lfc_boy »

Колега, за целта си вземи размер 5000. Седмицата ще ти бъде прекалено огромна и ненужно тежка. Тази серия макари вървят един размер напред. Имам две такива макари за Дунава.Големи катъри са.Нямат мърдане.За парите са супер.
Above us only sky
preslav_boi4ev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от preslav_boi4ev »

и аз ловя с такива макари размер 7000 и съм доволен,за 4 год нямат забележка а излетите са доста.а разликата в грамажа почти не се усеща между 5000 и 7000 мисля беше 20 гр
rsimeonov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от rsimeonov »

Колега след като ще ловиш сом от брегът си вземи мултипликатор.Има и китайски в този ценови клас.
Whiskeyy
новобранец
новобранец

Мнение от Whiskeyy »

Пича е много прав :) !! ... Ето няколко мултипликатора от мен

---------> http://olx.bg/makara-multiplikator-i39712527" onclick="window.open(this.href);return false;
---------> http://olx.bg/multiplikator-sert---ribo ... -i47710379" onclick="window.open(this.href);return false;
---------> http://olx.bg/multiplikator-okuma-class ... -i28242653" onclick="window.open(this.href);return false;

Този прът е предназначен за мултипликатор ------> http://olx.bg/dzhig-kasting-prt-penn-pinpoint-i15362071" onclick="window.open(this.href);return false;

Малко информация за пръта : Дължина - 1.70 м , акция - хеви , една част , 8 водача , транспортна дължина 1.70 , тегло - 190 гр.
Джиг /кастинг/ прът Penn Pinpoint Един много чувствителен прът, за да се индикира моментално "кълването" и в същото време изключително здрав - подходящ за работа с монофилни и плетени влакна със здравина до 10 кг Малки, но здрави, алуминиев оксид водачи с две крачета Висококачествена коркова дръжка, която прави риболова удоволствие Предназначена за риболов с кастинг макара /мултипликатор/ и положение на водачите при риболов от горната страна на пръта. Оборудвана с палец Подходяща за риболов както от брега, така и от лодка на всякакви хищници Подходяща за джиг риболов, тролинг и спинингов /кастинг/ риболов, както със силиконови примамки и джиг глави, така и с изкуствени примамки, като воблери, блесни и др. Х образна оплетка на карбона
Аватар
begleca_sv
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от begleca_sv »

1+ Line Winder EUGENE EU
Обичам природата, но не само на картинка !!!
Аватар
SBANKOV
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SBANKOV »

rsimeonov написа:Колега след като ще ловиш сом от брегът си вземи мултипликатор.Има и китайски в този ценови клас.
Колега, да питам ти пробвал ли си да ловиш с мултипликатор от брега, аз нещо все не успявам да се справя.

Line Winder EUGENE EU е здрава и непретенциозна макара, и си струва всеки лев даден за нея, а да, и не отстъпва по нищо на дайви и шиманотата прехвалени.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
vasilev_777
новобранец
новобранец

Мнение от vasilev_777 »

Макарата е много хубава само че на размер 7000 и 5000 дръжката при натоварване се криви дори някой път остава в ръката ти :( :( :(
Аватар
begleca_sv
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от begleca_sv »

ти незнаеш как се работи с макара щом си изкривил дръжката ...........
Обичам природата, но не само на картинка !!!
preslav_boi4ev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от preslav_boi4ev »

аз имам 7 макари размер 7000 и за 4 год на нито една макара не се е чупила дръжката а ловя на дунав с тях и натоварването и използването там е голямо,от компанията около мен доста хора са с такива и проблем нямат и те явно е била някоя дефектна броика най вероятно за да се счупи така
Аватар
Bethoven
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Bethoven »

SBANKOV написа:Line Winder EUGENE EU е здрава и непретенциозна макара, и си струва всеки лев даден за нея, а да, и не отстъпва по нищо на дайви и шиманотата прехвалени.
Уау....верно ли?......не знаех.
Сигурно ги бие и по некои показатели.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на тежко”