Първо "капо" за годината на ...

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Първо "капо" за годината на ...

Мнение от dimitar_ »

Най - сетне и аз тази година успях да "топна" въдиците във водата !
Това че пиша в "Неуспешни..." не ме притеснява , защото на практика аз съм си доволен от излета , по простата причина , че времето беше прекрасно и най - вече защото се видях с Венци , Павката и други колеги , при това от моя град !
Всичко това вчера ми се случи заради бат Ицо , защото след доста уговорки още от миналата година , успяхме най - сетне да направим съвместен излет за което му благодаря !
След доста умувания и "консултаций" по GSM-те , все пак се установихме на "Лимана" в Ряхово . Наистина по реката имаше нафтени петна , които надвечер бяха изчезнали но това не ни попречи цял ден да се надяваме поне на "кълване" . Все пак имаше колеги които се отчетоха с добри бели риби , а това беше достатъчно да ни зареди с ентусиазъм , поне ... ! Иначе покрай нас имаше и много местни рибари , но и те като нас само "къпеха червея" ...
По някое време дойде и Павката , стиснахме си ръцете на "живо" , а за мен беше удоволствие да погледам как се "мята" спининг и вече твърдо съм решил да се включа и аз .
След като "изпратихме" слънцето и пръстите ни почнаха трудно да се сгъват , събрахме си "багажа" и си тръгнахме наистина доволни от този излет !
Ето и малко снимки от мен , а някой от "присъстващите" може да добави още ...
Изображение
Ето ви ги бат Ицо и Павката ...
Изображение
Павката и бат Ицо "блеснарят" ...
Изображение
И са упорити ...
Изображение
А ето и един "ретро" сигнализатор плюс един "пернат" рибар ...
Изображение
А това виждахме срещу нас ...
Изображение
След като слънцето "падна" в клоните и ние сгънахме "такъмите" ...
Та това беше първият ми излет за тази година , разбира се това беше и първото ми капо за тази година , но това не значи че излета е неуспешен , напротив , аз си го смятам за един от добрите и ползотворни ...
А на всички ви пожелавам , да ви чета само в "Успешни ..." !!!
Късмет !!!
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Жалко за капото момчета!
Радвам се на ентусиазма ви и за това ,че голямата река все повече ви тегли неустоимо към себе си за риболов и към нас за нови срещи!
Пролетта наближава с пълна пара,така че идват миговете на незаменимото удоволствие да риболуваме!!!!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Не мога да повярвам Димитре :shock: ти,Сестрата и бай Христо капо...нещо ни смахкаш тука :D Еее,важното е че сте си изкарали арно :D
Множат се днес в неуспешни :roll: :roll: кво става тука бе :idea:
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Прав си бе Неделчо , добре че ме подсети , не сме съвсем капо , Павката "улови" цяла целеничка мида ...!!!
Бат Ицо
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Бат Ицо »

Бат Ицо въобще не съжалява за нищо :!: Нали най-важното е че проверихме :?: Не бива да се съжалява за един прекрасен февруарски ден - просто отморихме от тъпото и напрегнато ежедневие :wink: А това, че рибата не кълвяла, спокойно, без притеснение - тя рибата няма да ни избяга, знаем я къде е :wink:
Е, вярно, че друго щеше да бъде ако някоя рибка ни беше поразбутала малко адреналина, но така е... поне на Дунава - не винаги се получава :oops:
Нали ще има и следващ път :wink:
БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

При такава ситуация ,си казвам /АЗ ПРОВЕРИХ/,докато ако не бях свидетел /АРЕБЕ -ТОВА НЕ Е ИСТИНА/ :wink: :wink: :wink:
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Всичко е нормално за сезона.Щом си бил с приятели сред природата,всичко е наред.Другия път сигурно ще имате късмет.Сигнализатора е супер,само да не взимаш бушоните от вкъщи.
Християн А.
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Християн А. »

Колега Димитар да знаеш нещо за нашенските язовири , примерно : пчелина , папаза ?-че и аз тая година не съм топнал въдиците с моите приятелчета :) иначе за излета добър е с исключение на капото,но това да не те притеснява защото годината едва сега започва :wink:
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

Ето и моят архив от срещата :D
Изображение
Изображение
Нямаше риба, въпреки упорството, но компанията и слънчевият ден направиха излета изключително приятен.
Аватар
велчев62
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от велчев62 »

Това,че не сте хванали нищо не е най важното
Хубавото е че сте се събрали приятели от форума а рибата няма да ни избяга
Следващия път в успешни
гуслар
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от гуслар »