Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Язовири в Пловдивско с такса
Модератор: Paublo_Eskobar
Язовири в Пловдивско с такса
Колеги, рибарка съм от ранното си детство и за годините се усъвършенствах в риболова на шаран. Обиколихме с моя мъж десетки язовири около Пловдив и установихме че за повечето трофеите са около 1,5 кг. Има и по 3,5 - 4кг. но по Никулден ги обраха арендаторите. Аз под 1,5кг. ги пускам, грехота е да вземаш незрели риби. Повечето колеги за съжаление ги прибират, гладни за риба дори и по 200г зарибителен материал... Търся водоеми където има шаран и амур,толстолоб над 4 кг., но не и риби-бебета като в Брезово - 10лв.-10 шаранчета трофейния 2,5 кг. повечето по 1 кг. Има много язовири около селата но нямам инфо за тях.Последните на които съм била са Микрото, Брезово, Борец, Раковски,Войводиново, Миромир. На повечето е забранено с радиоуправляеми лодки. Учили сме рибата да се храни навътре. Аз шаран хващам на 10м. от брега със затворени очи, ама като не знаят хората как кой им е виновен. Вадиш 1-2 риби и започват да променят регламента. Кой къде е ходил, споделете ми.
- larybalky
- научил се да хвърля
Re: Язовири в Пловдивско с такса
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=136&t=76400" onclick="window.open(this.href);return false;
Тук има доста по-големи,друг е въпроса колко е лесно да се хванат.
Тук има доста по-големи,друг е въпроса колко е лесно да се хванат.
Мераклия
Re: Язовири в Пловдивско с такса
Колега,на Кисимовите дупки в Белозем има големи риби,само да можеш да ги хванеш.Потърси информация в нета,имат си страница.