Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Как се изчислява акция
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Как се изчислява акция
Имам един пенсиониран телескоп 4м марка веретбой , купуван някъде 94година. Не помня на него да пишеше акция. Интересува ме мога ли по някакъв начин да определя върховата му акция , или ако някой има такъв да сподели. Снимал съм го в галерията.
- stancom
- ще става разбирач
Re: Как се изчислява акция
Акцията му можеш да определиш като прекараш влакното през водачите и го вържеш някъде и с плавно усилие натоварваш пръчката, но щом е стар модел телескоп залагам на бавна. Иначе казано параболик, или модерейт, все едно и също е.
Ако питаш за тест по примамки, става на опитен принцип. Най-лесно е като вземеш оливетки с тегло през един грам и започнеш да ги хвърляш. Реалния тест започва от там където започва да товари бланката и да хвърля добре и свършва там където започва да се претоварва и да плюе.
Ако питаш за тест по примамки, става на опитен принцип. Най-лесно е като вземеш оливетки с тегло през един грам и започнеш да ги хвърляш. Реалния тест започва от там където започва да товари бланката и да хвърля добре и свършва там където започва да се претоварва и да плюе.