Качествени чепарета

Модератори: Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
eladjia
новобранец
новобранец

Re: Качествени чепарета

Мнение от eladjia »

rap66 написа:Вместо да пиша всичко дет ми дойде на ум, ще пусна ТОЯ ЛИНК Оригинално, 7.25 лв. за чиле, доставката на първото е 8.70лв, на следващите безплатно (т.е. и едно, и 10, все 8.70 лв.) Пък "онуй нещо" ако изкат и по 100 лв. да си го продават :mrgreen: А дали увеличават "уловимостта" (кринкъла) .... въпреки че ги слагам, не мога да го твърдя със сигурност.
Румба, дай някой актуален - This seller is currently away until May 03, 2014, and is not processing orders at this time. You can add this item to your watch list to purchase later.Тоз почива нещо.
Аватар
tiho_roev
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от tiho_roev »

Ето и други предлоджения :D

http://www.ebay.com/itm/Veniard-Krinkle ... 3cd7422ae4
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Аватар
rap66
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rap66 »

Тези английските ми се виждат рехави. От http://www.docsflybox.com/" onclick="window.open(this.href);return false; бяха доста по-дебели - тия в класьора (левите 5) бяха 1/3 от целия пакет миналата година.

Изображение
Аватар
vladtina
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от vladtina »

Здравейте,
не знам какви са тия шаренийки UV = тя баба ми само с тях е брала сафрида :)

то тези не са ли същите-подобни или са друга бира ?

http://www.foxons.com/fly-tying/synthet ... ng-fibres-" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.ebay.com/itm/1-x-Funky-Neon- ... 43b3ed4abe" onclick="window.open(this.href);return false;
http://floreni.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

Минах днес следобед към Краставицата,ама гаража на Румен беше затворен.Атакувах магазина им с Павката и Тонито горе и....сниманите от Пешкича кринкъли са на обявената от Германа цена-15 кинта пакета.Това е положението. Павката не е далеч от идеята да стори по-малки разфасовки,аджеба за 15-ина кинта,човек да си вземе поне 3-4 цвята.Че инак става дебело и мазало,ако простосмъртен рече да си накупи от там няколко челенца за проби...А и някакви "ангелски коси" има,ама те още са без цени...и май няма да са по-ефтини от кринкъла.
Абе,ще се солидаризирам с бат'Киро и ще посегна на юрдеци и токачки :) Отделно,че ни още съм си разходвал миналогодишните чепарета,ни в близките години мога да си изразходвам ув-та и други по-стари ламета......Ама,рибарска краста,все влече да си вземем и да пробваме и от новото!?

ПП Германе,и аз чух от две места,че рибите,които чакаме да рекат дали са ни работливи чепаретата са взели да се появяват по...даляни на юг от Бургас;)
ARMANIO
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ARMANIO »

Те по даляните от край време се появяват чат пат рибите дето ги чакаме, ма на чепаре кога ще да е късмета да го набараме :wink:
kapoleti
новобранец
новобранец

Мнение от kapoleti »

P5070085.JPG
P5070082.JPG
P5070092.JPG
P5070091.JPG
The best choice,you ever make....Do it...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

Кънгратюлейшънс :D :drinkers:
Качествени чепарета Borkata
Изображение
kapoleti
новобранец
новобранец

Мнение от kapoleti »

Тенкю
kapoleti
новобранец
новобранец

Мнение от kapoleti »

P5080110.JPG
P5080109.JPG
P5080107.JPG
P5080106.JPG
P5080103.JPG
P5080102.JPG
The next.......
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
begleca_sv
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от begleca_sv »

колеги има ли значение като се навържат бидемите към майката от коя страна ще е оловото защото при отвсесно положение мухите стоят по различен начин от няколко години я дебна таз скумрия по Дунава и се научих сам да си правя чепаретата и това ми е правило впечатление но значние дали има ?
Обичам природата, но не само на картинка !!!
kapoleti
новобранец
новобранец

Мнение от kapoleti »

begleca_sv написа:колеги има ли значение като се навържат бидемите към майката от коя страна ще е оловото защото при отвсесно положение мухите стоят по различен начин от няколко години я дебна таз скумрия по Дунава и се научих сам да си правя чепаретата и това ми е правило впечатление но значние дали има ?
Здравей.колегата!Няма значение,макар че ще чуеш различно от това,което ти казвам,успех със скумрийте,ама то си е чист карагьоз нали,така наречената Дунавска скумрия...
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Аз съм се наточил вече де,чакам "гларусите" да поведат хорото,
и да хвана накрая кърпичката.... :D
Изображение
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
kapoleti
новобранец
новобранец

Мнение от kapoleti »

То кърпичката е при парвия,последния е с ръката на кръста,доколкото си спомням......
Аватар
rap66
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rap66 »

kapoleti написа:
begleca_sv написа:колеги има ли значение като се навържат бидемите към майката от коя страна ще е оловото защото при отвсесно положение мухите стоят по различен начин от няколко години я дебна таз скумрия по Дунава и се научих сам да си правя чепаретата и това ми е правило впечатление но значние дали има ?
Здравей.колегата!Няма значение,макар че ще чуеш различно от това,което ти казвам,успех със скумрийте,ама то си е чист карагьоз нали,така наречената Дунавска скумрия...
Ти си закачай оловото така че куките да се разперват по-вече, пък нека да няма значение :) :)
Публикувай отговор

Обратно към “Изкуствени примамки”