Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
- glarusa
- кандидат преподавател
Re: около Бургас ????
Те го опоскаха този язовир и в него остана само зарибителни шарнета и дребни червеноперки. няма и помен от големите таранки и красивите диваци, които имаше там! Поредния български фалш с красив язовир.
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
За червей в щуката, не съм чувал ,но що да не?
То в костура май на 90 % имат червей.
Не само в мандрата, рибата си е такава червясала.
Не само в мандрата, рибата си е такава червясала.
- vesofr
- научил се да хвърля
Отиди на Малко Шарково да видиш дали имат червеи!!!!
Не кълве,не кълве,че спре.
Може ли някой эапоэнат да даде информация, къде са поэволените, и къде эабранените участъци на водоема под меден рудник.Става въпрос эа гьола след лукойла, в дясно до пътя эа соэопол.Интересува ме по принцип эа период иэвън эабрана.
Някой, скоро до Карнобат/платеният/ ходил ли е ( скоро имам предвид поне тази година ) ?
- vesofr
- научил се да хвърля
По принцип това са бивши баластриери и мазутни утайници,така че няма причина да има забранени участъци,просто са забравили да го добавят към разрешените за риболов през забраната водоеми.Друг е въпросът,че в рибата можеш да откриеш цялата Менделеева таблица,а водата мирише на лайна,точно като на Вая!danarq написа:Може ли някой эапоэнат да даде информация, къде са поэволените, и къде эабранените участъци на водоема под меден рудник.Става въпрос эа гьола след лукойла, в дясно до пътя эа соэопол.Интересува ме по принцип эа период иэвън эабрана.
В петък ходих на водоема в Карнобат. Нищо общо с миналата година ( хващахме шарани по 3,4,5кг и амури в тоя диапазон) сега за целия ден хиляди малки каракуди по 150-200 гр. Захранваш и започва смазващо калване на каракуди (таранки). От шарана помен няма! За целия ден хванахме 4 малки по 500гр и едно към 800 гр. На целия водоем имаше около 30 души само 1 удър имаше на по добър шаран на едно момче с гол прът в плитката част на водоема, но той много го напъваше и му скъса. Като цяло само каракуда и то дребна. Таксата продължава да си е 5 лв, но скоро не мисля да ходя там. Нереално е да има 30 човека и само 1 удър на шаран.
Вчера минавах покрай тия дупки към след бензиностанция ЛУКОЙЛ посоко Созопол. Имаше 10 коли. Постоях да видя какво става - вадеха се дребни каракудки и червенопеки буквално рибки за стръв. Имаше двама колеги с къси щеки при тях някоя друга по мерна каракуда. Разговарях с колегите как е по принцип има ли риба и дали може да се лови сега там. Казаха, че не калвяло но имало дни ( преди разбира се ) в които се вадело много каракуда. А ЯРА не идвала там и не ги закачали. Тук е момента да кажа че като минавах през ВАЯ срещу сервиз хонда имаше проверка от ЯРА и бяха хванали един заблуден рибар пишеха му акт . Това беше някъде около 9и15 сутринта.Това е положението като цяло. А да щях да забравя докато гледах на дупките какво става дойдоха баща и син прибирали се от платеното след меден рудник и решили и те да погледат - та казаха че на платеното за вчера излизали само каракуди . Наслука на всички колеги. И нека пишем кой какво е разбрал
Всичко хубаво !
ЗА КОЛЕГИТЕ, КОИТО НЕ СА ХОДИЛИ НА ДУПКИТЕ ПОД БЕНЗИНОСТАНЦИЯТА ДА КАЖА, ЧЕ ТРЯБВА ДА ВНИМАВАТЕ, ЗАЩОТО УЧАСТЪКА СЕ НАМИРА ПОД НЯКОЛКО СТЪЛБА С ВИСОКО НАПРЕЖЕНИЕ, ВНИМАВАЙТЕ С ТИЯ КАРБОНИ ДА НЕ СТАНЕ НЯКОЯ БЕЛЯ. ЖИЦИТЕ СА МНОГО НИСКО !!!
Вчера минавах покрай тия дупки към след бензиностанция ЛУКОЙЛ посоко Созопол. Имаше 10 коли. Постоях да видя какво става - вадеха се дребни каракудки и червенопеки буквално рибки за стръв. Имаше двама колеги с къси щеки при тях някоя друга по мерна каракуда. Разговарях с колегите как е по принцип има ли риба и дали може да се лови сега там. Казаха, че не калвяло но имало дни ( преди разбира се ) в които се вадело много каракуда. А ЯРА не идвала там и не ги закачали. Тук е момента да кажа че като минавах през ВАЯ срещу сервиз хонда имаше проверка от ЯРА и бяха хванали един заблуден рибар пишеха му акт . Това беше някъде около 9и15 сутринта.Това е положението като цяло. А да щях да забравя докато гледах на дупките какво става дойдоха баща и син прибирали се от платеното след меден рудник и решили и те да погледат - та казаха че на платеното за вчера излизали само каракуди . Наслука на всички колеги. И нека пишем кой какво е разбрал

ЗА КОЛЕГИТЕ, КОИТО НЕ СА ХОДИЛИ НА ДУПКИТЕ ПОД БЕНЗИНОСТАНЦИЯТА ДА КАЖА, ЧЕ ТРЯБВА ДА ВНИМАВАТЕ, ЗАЩОТО УЧАСТЪКА СЕ НАМИРА ПОД НЯКОЛКО СТЪЛБА С ВИСОКО НАПРЕЖЕНИЕ, ВНИМАВАЙТЕ С ТИЯ КАРБОНИ ДА НЕ СТАНЕ НЯКОЯ БЕЛЯ. ЖИЦИТЕ СА МНОГО НИСКО !!!
Димитър Димитров ( 161)
- vesofr
- научил се да хвърля
Поредният опоскан водоем.Колеги, не ходете да им пълните гушите на тия алчняри,нека разберат,че за да получиш трябва да дадеш!!!
Посетих язовира в Карнобат, на кратко - не си губете времето, направо си е празен.
Но, имам питане, къде около Бургас някой скоро е ходил за щука?
Но, имам питане, къде около Бургас някой скоро е ходил за щука?
-
- вече хвърля и на тежко
Това е темата за щука около Бургас:
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... 0&start=75" onclick="window.open(this.href);return false;
Успех.
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... 0&start=75" onclick="window.open(this.href);return false;
Успех.
Здравейте, риболовци,
някой има ли инфо на Пирне дали дава. ЗА язовира на Миролюбово малко инфо днес 1 шаранче около кило и половина две и много каракуди.
Благодаря за инфото.
някой има ли инфо на Пирне дали дава. ЗА язовира на Миролюбово малко инфо днес 1 шаранче около кило и половина две и много каракуди.
Благодаря за инфото.
Ходих х2 на мастовете преди и след с. Димчево, много слабо от към щуки, не знам, може би вече въобще я няма там.
Но искам да питам, някой тук, ходил ли е скоро, на платеният водоем на околовръсното до Слънчев бряг, до мястото където вадят пясък. Споменаха ми че там имало костур и щука...
Но искам да питам, някой тук, ходил ли е скоро, на платеният водоем на околовръсното до Слънчев бряг, до мястото където вадят пясък. Споменаха ми че там имало костур и щука...
Колеги,
Дайте малко актуално инфо какво се случва около Бургас. Интересувам се главно от сладководен риболов на каракуда, шаран, амур, а защо не и хищник(щука, бяла риба). Спининг? Относно морският риболов, някой знае ли дали някъде дава сафрид от брега?
Къде смятате да подгоните рибата след падането на забраната?
Това, което мога аз да споделя е:
1. Дребна щука на рибка на реката на Ахелой.
2. Преди забраната бабушка на Мандрата.
3. На язовира на Черни връх шаранчета, амур на грах. 3 лв. на пръчка + заплащане на уловеното.
Наслука на всички и споделяйте опит и впечатления
Дайте малко актуално инфо какво се случва около Бургас. Интересувам се главно от сладководен риболов на каракуда, шаран, амур, а защо не и хищник(щука, бяла риба). Спининг? Относно морският риболов, някой знае ли дали някъде дава сафрид от брега?
Къде смятате да подгоните рибата след падането на забраната?
Това, което мога аз да споделя е:
1. Дребна щука на рибка на реката на Ахелой.
2. Преди забраната бабушка на Мандрата.
3. На язовира на Черни връх шаранчета, амур на грах. 3 лв. на пръчка + заплащане на уловеното.
Наслука на всички и споделяйте опит и впечатления

- vesofr
- научил се да хвърля
Да ни е честито откриването с това яко земетресение!То на сиромаха кога ли му е вървяло?