Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
Re: Качествени чепарета
То има два начина за оловото или пилкера или каквото там слагаш,от единия или от другия край на чепарето,защото доколкото зная има два края,чепарето де....колкото до разперването,той колегата от Свищов говори за мухи,би трябвало според мен,да се размухват нали така...Един съвет,колегата от Свищов,връзвай си чепарето с по дебела корда и гаранция ще свидиш разликата....Успех.
- shturetc
- ще става разбирач
Колега Инфюджитив,нали не ползваш чепаретата по свищовско?
А,така...само като наминеш към морето по варненско и бургаско('щото,инак си е закононарушение-чепаре на река,в язовир,езеро и блато не бива).
Моето предложение(допускам,че се различава от това на колегата Рап 66) е,когато си пуснал чепарето надолу(оловото,естествено, е най-дОлЕ) последният възел на бидема да е от горната страна на свръзката му с майката...така,че да щръква повече при пропадане във водата(тъкмо на обратното на дънен такъм за попчета,например,при който последния възел е отдолу на свръзката бидем-майка).
Бат'Киро,кви са тези красоти бе?
Че и на уеднаквени картончета...Да не си отворил магазин?
Май аз останах последния писюр,'дето си качвам чепаретата на каквито ми дойде картончета и пяни
Обаче и от самолет се вижда,че майсторът от Кирево е заложил най-вече на тиква-портокал за пролетната атака на сафридите
Крадете идеи от "старците" момчетаааааааа! 

Моето предложение(допускам,че се различава от това на колегата Рап 66) е,когато си пуснал чепарето надолу(оловото,естествено, е най-дОлЕ) последният възел на бидема да е от горната страна на свръзката му с майката...така,че да щръква повече при пропадане във водата(тъкмо на обратното на дънен такъм за попчета,например,при който последния възел е отдолу на свръзката бидем-майка).
Бат'Киро,кви са тези красоти бе?

2 години минаха докато го убедя че тиквата е истината (пак си зависи от района де)shturetc написа:: Крадете идеи от "старците" момчетаааааааа!
Относно бидемите и оловото от коя страна да е,всичко си зависи от възела с който качваш бидема на майката

и един съвет за момчето от Свищов увеличи си дължината на бидема с 1,5-2см. и после пак ще си говорим

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Само една беше ве.dobria1 написа:......2 години минаха докато го убедя че тиквата е истината (пак си зависи от района де)

Щурец,бъзикам се у дома с разни неща

та аверите често идват да зареждат информация и идеи.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
The last one..at this moment
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- shturetc
- ще става разбирач
Aз ползвам два възела(може и да имат имена,ама не им ги знам)-единият е неприплъзващ,докато при другият,ако сторя разлика между бидем и майка повече от 0.04 мм бидема "хуква" да се разхожда.И при двата правя последна,подсигуряваща врътка(възелче) над връзката на бидема към майката.Може би е излишно?dobria1 написа: Относно бидемите и оловото от коя страна да е,всичко си зависи от възела с който качваш бидема на майката![]()

Бат'Киро,богоугодно(и рибарюугодно,най-вече)е делото,с което се занимаваш--ремонт на лодки!

От много ходене не ми остава време за чепарета ,ама днес поработих малко.

Сафрида дойде народееееееееее .Свърши сушата

Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- begleca_sv
- кандидат преподавател
колега shturetc не ме мисли за бавноразвиващ се или просто не си ми разбрал въпроса знам че чепарето има два края !! а по отношение къде ги ползвам чепаретата да на Дунава ги ползвам какво всички мои колеги от града доколкото знам е разрешено с 2 куки или две мухи а кой колко ще ползва си е негова работа .......
Обичам природата, но не само на картинка !!!
- begleca_sv
- кандидат преподавател
колега dobria1 но аз не съм споменавал колко дълги ги правя бидемите мерси за съвета попринцип ги правя стандартно както повечето тук 5 , 6см ?
Обичам природата, но не само на картинка !!!
Дядо Иван написа:От много ходене не ми остава време за чепарета ,ама днес поработих малко.![]()
..това е класа!! Браво!
Внимавайте с това показване на Seaguar,че не се знае.... знае ли се...Успехи на всички
begleca_sv написа:колега dobria1 но аз не съм споменавал колко дълги ги правя бидемите мерси за съвета попринцип ги правя стандартно както повечето тук 5 , 6см ?
Правилно съм предположил,така че съвета ми е абсолютно точен за одължаване с 1,5-2см.

п.п. още съвети мога да ти дам ако те интересува ама нека е на лични

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Най-много да ми пратят една тениска за популяризиране на марката,нищо повече 

Качествени чепарета Borkata

А дано,и да я споделиш..... 

- shturetc
- ще става разбирач
begleca_sv,
може да не съм се изразил правилно в поста си,но....май и ти не си ме разбрал!?? Всичко,което споделих за начина на привързване на бидемите към майката бе добронамерено!
Друга тема е,че "мухарския" риболов с 10 куки на майката (за броя хич и не се съмнявам) в Дунав си е ...бракониерство!
може да не съм се изразил правилно в поста си,но....май и ти не си ме разбрал!?? Всичко,което споделих за начина на привързване на бидемите към майката бе добронамерено!
Друга тема е,че "мухарския" риболов с 10 куки на майката (за броя хич и не се съмнявам) в Дунав си е ...бракониерство!