с. Първенец ( Пловдив) ???

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

iordan88
новобранец
новобранец

с. Първенец ( Пловдив) ???

Мнение от iordan88 »

Абе колеги от доста време насам се чудя какво стана с рибарника в село Първенец?
последно съм ходил преди 6 7 години и тогава чакаха някакъв план и разрешение за строеж.
Имам добри спомени от там даже първия по голям шаран ми е от там (5.800 ) та да си дойдем на темата съществува ли още или вече е легенда ?
Ако някой има инфо ще съм благодарен да сподели?

....и да не се отваря нова тема имаше една къща преди разклона за Златитрап точно покрай реката ако някой има инфо и за там?????
Аватар
Ostromila
новобранец
новобранец

Re: с. Първенец ( Пловдив) ???

Мнение от Ostromila »

Колега не е легенда рибарника но вчера бях и беше полупълно и нямаше никого само кучета лаеха... иначе ако питаш за онова рибарниче по надолу точно на там се насочихме след първоначалната греда и останахме доста доволни :)))
djoni1
новобранец
новобранец

Мнение от djoni1 »

Нещо го оставиха рибарника в Първенец, а ходеха доста хора и шаран и каракуда си имаше доволно...
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

Нещо се обърках от въпросите и отговорите.Имам чувството,че говорите за различни водоеми.
Ще споделя каквото знам по въпроса пък всеки да си прецени.

Изображение
Набързо скалъпих тази "скица",но мисля,че така ще обясня по - ясно.
На снимката съм отбелязал 4 водоема.

Водоем 1 е едно малко водоемче.Държеше го едно възрастно семейство.Намира се в двора на къщата им.Държеше добри каракуди и шаранчета.Затвориха го преди повече от 5 години по незнайни за мен причини.

Водоем 2 е бетониран басеин.Не съм го посещавал няколко години.Мисля,че работи само през лятото,но не съм много сигурен.Държи каракуда и шаран.Пред мен са вадили и сомче към 5 кила,но не знам колко бройки може да са сомчетата.

Водоем 3 е частен рибарник.Собственика се казва Илия,пада си малко чешит,но шарана му е много вкусен - проверено.В язовирчето има само шаран.

Водоем 4 е гьол в един двор,заграден с висока плътна ограда.Никога не съм го посещавал.По думите на мои познати излизат предимно дребни шаранчета.

Май се поувлякох в писане!Дано поне съм бил полезен на някой!
Изображение
Изображение
iordan88
новобранец
новобранец

Мнение от iordan88 »

Вуйчо-Ваньо написа:Нещо се обърках от въпросите и отговорите.Имам чувството,че говорите за различни водоеми.
Ще споделя каквото знам по въпроса пък всеки да си прецени.

Изображение
Набързо скалъпих тази "скица",но мисля,че така ще обясня по - ясно.
На снимката съм отбелязал 4 водоема.

Водоем 1 е едно малко водоемче.Държеше го едно възрастно семейство.Намира се в двора на къщата им.Държеше добри каракуди и шаранчета.Затвориха го преди повече от 5 години по незнайни за мен причини.

Водоем 2 е бетониран басеин.Не съм го посещавал няколко години.Мисля,че работи само през лятото,но не съм много сигурен.Държи каракуда и шаран.Пред мен са вадили и сомче към 5 кила,но не знам колко бройки може да са сомчетата.

Водоем 3 е частен рибарник.Собственика се казва Илия,пада си малко чешит,но шарана му е много вкусен - проверено.В язовирчето има само шаран.

Водоем 4 е гьол в един двор,заграден с висока плътна ограда.Никога не съм го посещавал.По думите на мои познати излизат предимно дребни шаранчета.

Май се поувлякох в писане!Дано поне съм бил полезен на някой!

Браво колега е това е отговор! да за 1 и 4 имах предвид.
Ако някой има актуална информация нека я сподели
iordan88
новобранец
новобранец

Мнение от iordan88 »

Ostromila написа:Колега не е легенда рибарника но вчера бях и беше полупълно и нямаше никого само кучета лаеха... иначе ако питаш за онова рибарниче по надолу точно на там се насочихме след първоначалната греда и останахме доста доволни :)))
За кое говорим колега кое е това по надолу? За бетонното ли става въпрос?
geno77
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от geno77 »

здравейте,някаква прясна информация за тези гьолове,по точно бетонния на Ефо?работят ли,има ли живот в тях,условия и т.н. ще бъда много благодарен за надеждна информация.поздрави.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”