Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Моят любимец
Модератор: dantho.mihov
-
- научил се да хвърля
Моят любимец
Колеги бихте ли споделили кои какъв домашен любимец има.Аз имам 3 годишен ротвайлер.
- Джамбазов
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Аз допреди 2 години имах немска овчарка, която застреляха! Сега имам пикинес и едно дребно коте на 3 месеца!

Последно промяна от Джамбазов на Нед Фев 03, 2008 10:58 pm, променено общо 1 път.

- Николай Неделков
- учете се от него
В момента нищо, ако не броим по 1 куче на 2-те ми села
Иначе съм имал 2 скорпиона - български , от с.Добридол - Кюстендилско ; куче , но само за 2 седмици , декоративни рибки - хелери и гупи , но след 6 месеца умряха и тогава си хванах на Струма няколко мренки , няколко щипока , няколко кленчета и една каракудка ( всички с дължина 3-6 см ) и ми подариха една златна рибка и така 3 години ги гледах тия сладководни риби като декоратични и то в аквариум с постоянна температура на водата около 15-16 градуса и без помпа,нагревател и каквито и да е други глупости , а щях да забрави и 3 декоративни сомчета имаше но те живаха само 1 година. Иначе съм си гледал и крилата мравка в кибритена кутийка ( опитвах се да си направя "циганско тамагочи"
) ама само 3 дни , после и сипах малко ракия и се напи и умря ... мир на праха й
ми това е от мен

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- Джамбазов
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Попринцип аз лятото 50 % от времето стоя на село! И го взимам с мен там на просторно! И едната вечер е избягало, и на другата седмица го намерих застреляно на на около 500 м от къщата! Така и не се намери кой е! Той е някой от ловната дружинка ама те са 30 човека!kolio78 написа:Колега как така штего застрелят ти знаеш ли коиса.

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Ето го и моят домашен любимец или по точно любимка!

Последно промяна от Paublo_Eskobar на Вто Фев 24, 2009 7:27 pm, променено общо 2 пъти.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- георги н.
- ще става разбирач
Два папагала, нема такава досад . Постоянно могат да те събудят , хич им не пука по кое време ще се разкрякат. Обаче много ме кефат и мисла да взимам още два( все пак летото ще са на терасата и гадните пенсии от блока ще опитат тръпката от ставането по тревога
)

Не можеш да очакваш полет на мисълта в този който е свикнал да пълзи .