Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафрид 2014
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Сафрид 2014
..............
Цецо, като гледам, и писането не е за всеки
Ходи се упражнявай на друго място, добре си преценил, че не е за тебе.

- paynera
- вече хвърля и на тежко
Аз съм инициатора и подбудителя да се напише къде е рибата около Бургас - аз PAYNERA ти обещавам , че като доида към Бургас ще те намеря и ще ти счупя зъбите.Запомни това име PAYNERAtcetco81 написа:Samo slabite ribari vlizat v takiva forumi i pitat vse kade ima riba !!!!!!!! dnes se registrirax i dnes shte iztria profila. Iskax da vidia samo koi e bil choveka koito kaza na tseliat burgas che e xvanal safrid na Agalinata.Toi dori ne znaeshe tova miasto agalinata li e ili germankata. I ZAPOMNETE RIBOLOVA NE E ZA VSEKI !!!!!!!!!!!!!!!!!
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
-
- вече хвърля и на тежко
stih написа:Цецо, като гледам, и писането не е за всекиХоди се упражнявай на друго място, добре си преценил, че не е за тебе.
+1

.....
....
- shturetc
- ще става разбирач
Цецо 81,аре разкарай се!
Форума е,за да се подпомагаме колегите един-друг с информация и съвети,а не за да си късаме нервите!
Форума е,за да се подпомагаме колегите един-друг с информация и съвети,а не за да си късаме нервите!
Колеги недейте така,за 10 риби ще се избийте ве....
Аз днеска хванах 12 рибки малки иларийки и ги дадох на един колега вие тука едни зъби едни телефони малееее......луда работа....
Аз днеска хванах 12 рибки малки иларийки и ги дадох на един колега вие тука едни зъби едни телефони малееее......луда работа....
- glarusa
- кандидат преподавател
На Германката днес- слаб риболов с 4 средни сафрида. От 06:00 до 06:30 ... Потвърдено инфо.
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
-
- научил се да хвърля
tcetco81 написа:Samo slabite ribari vlizat v takiva forumi i pitat vse kade ima riba !!!!!!!! dnes se registrirax i dnes shte iztria profila. Iskax da vidia samo koi e bil choveka koito kaza na tseliat burgas che e xvanal safrid na Agalinata.Toi dori ne znaeshe tova miasto agalinata li e ili germankata. I ZAPOMNETE RIBOLOVA NE E ZA VSEKI !!!!!!!!!!!!!!!!!
За избрани, казваш... Ти ИЗБРАН ли си ? Богопомазан ,казваш... Сигурно брат'чед на Бойко ? ..казваш...
А, ние начинаещите, ние любителите, ние риболовцитве които в риболова ценим най-вече излета, удоволствието от общуването с природата - да вземем , че да напуснем държавата ли , че да не пречим на ТЕБ - БОГОПОМАЗАНИЯТ ли ? ..казваш...
Но, правописа дава голяма представа за човека стоящ за компютъра, и мнението което пуска в общественото пространство, и мисля, че ти вече остави подобаваща следа , и съответно впечатление и "Уважение" сред тази среда.
Например, как се чете " registrirax " - като " регистрираКС " ...

Или : "iztria" - като " изтрИА " ? Така съм чувал шопите да говорят...ама далеч от градовете...

- glarusa
- кандидат преподавател
Ще Ви помоля да спрете. С удоволствие си следя тази тема и не искам някой с отрицателно число на интелигентност да ми рзаваля кефа!
Благодаря!
Благодаря!
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
..............
Цецо пич сори,че колегите са ти изловили рибата дето сигурно само там стои. Това ,че не съм се интересувал как точно ги наричат тези скали не значи автоматично,че за сефте стъпвам там(от 2-3 години ходя там,но за зарган макар и много рядко). И да ти кажа честно направо ме слисахте с първите си думи като дойдохте след мен "На теб кой ти каза за това място-ти не си случаен човек" Че какъв да съм, ще кажеш,че си намерил местенце на луната дето дава риба и аз съм се пръкнал със совалката на ТВОИТЕ скали... Ай стига,че оспамихме темата. Аз отивам да си пържа сафридеца..
Между другото забравих да вметна,че колегата дето откри темата точно там ги хванал брат. И ся ще кажеш как съм отишъл там като не съм бил сигурен дали тва е Агалина или прословутата Германка. Ми научкал съм без да искам и за това ви питах като очевидно по-просветени , а тя стана една......И последно , но не и по важност -който не е минал от там по работа не е видял колите на пътя всяка есен а и не само... Ко мислиш,че правят? Берат глухарчета сигурно. Ай спирам,че много се изнервих...
- 1000n
- разбира нещата
Хора, проблемът всъщност е острия дефицит на добри места за риболов по нашето Черноморско крайбрежие.
Няма достатъчно буни, а на кейовете в пристанищата не ни допускат да ловим риба
дори и когато там няма акостирали кораби.
Така че ако случайно сте решили да гласувате на поредните избори,
то поне искайте гаранции, че алчните, лъжливи и корумпирани политици
поне ще се опитат да променят към по-добро положението ни като риболовци.
Ако управляващите бяха положили нужните усилия,
то подобни разправии във форума едва ли щеше да има.
Наслука!

Няма достатъчно буни, а на кейовете в пристанищата не ни допускат да ловим риба
дори и когато там няма акостирали кораби.
Така че ако случайно сте решили да гласувате на поредните избори,
то поне искайте гаранции, че алчните, лъжливи и корумпирани политици
поне ще се опитат да променят към по-добро положението ни като риболовци.
Ако управляващите бяха положили нужните усилия,
то подобни разправии във форума едва ли щеше да има.

Наслука!

Последно промяна от 1000n на Нед Май 11, 2014 5:32 pm, променено общо 1 път.