Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Моляви кажете ми как
Модератор: dantho.mihov
-
- научил се да хвърля
Моляви кажете ми как
Колеги кажете ми лесен начин да качвам снимки във дадена тема явно само аз изоставам.МОЛЯВИ.
- Николай Неделков
- учете се от него
на дадената снимка наискаш с десния бутон ,избираш Properties,копираш Address ( URL ) и даваш paste в темата във форума и всичко е ОК 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- Джамбазов
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Първи опит дано е успешен
Ама не става! Уфф значи давам img след това адреса и след това пак img!
И не става!

Успях! Аз цъкам 2-ти img а то трябва веднъж!

Ама не става! Уфф значи давам img след това адреса и след това пак img!

Успях! Аз цъкам 2-ти img а то трябва веднъж!
Последно промяна от Джамбазов на Нед Фев 03, 2008 10:48 pm, променено общо 1 път.

- Джамбазов
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Значи влизаш в галерията си! И цъкаш дясно копче на снимката! Даваш на най-долната опция- опция на елемент или нещо подобто! Има едно инфо за езображение! Копираш адреса, който е даден след това пре песането на тема цъкаш веднъж img и веднага след него пестваш адреса на изображението!kolio78 написа:при мен няма такава функция хем е на български.

Има хиляди теми за качване на снимки,но ще се опитам да ти обясня пак и да коригирам малко Никиnikejo написа:на дадената снимка наискаш с десния бутон ,избираш Properties,копираш Address ( URL ) и даваш paste в темата във форума и всичко е ОК

1.Ако искаш твои снимки от тел.или фотоапарат ги качваш в компа.
2.Регистрираш се в снимка БГ. http://www.snimka.bg/
правиш си албум там но да не е заключен а видим за всички.
3.когато качваш снимките в сайта на snimka.bg им задаваш резолюция не по-голяма от 800/600 да не заема снимката целия екран.
4.Която снимка искаш да качиш във форума трябва да ти са отворени и двата сайта,този на форума и този на "snimka.bg "щракваш на снимката да ти се уголеми и после с десен бутон пак върху снимката,най-отдолу има" Properties"натискаш там и ти излиза адреза на снимката,то си пише" Address"копираш адреза с десен бутон да ти посинее и с левия натискаш въру адреза

Ако има повече въпроси пиши на лични да не занимаваме другите

- Николай Неделков
- учете се от него