Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Накъде около Плевен?
Модератор: sapuna
Re: Накъде около Плевен?

- Прикачени файлове
-
- :)
- 2014-05-02 12.36.00.jpg (2.39 MiB) Преглеждано 1725 пъти
Днес на Дъбника отскочихме за 2-3 часа,аз лових на маТч ииии слабооо
тези с фидерите имаха малко по-голям успех.Като цяло платички и бабушки нормалното
,но поне хванахме малко слънце и почивка 

Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
Неще,неще па спре.
Някой да е вадил шаран по Дъбника?Alucard написа:Днес на Дъбника отскочихме за 2-3 часа,аз лових на маТч ииии слабооотези с фидерите имаха малко по-голям успех.Като цяло платички и бабушки нормалното
,но поне хванахме малко слънце и почивка
Шаран не знам,до нас един човечец извади едно малко шаранче,но отиде в торбата после дали е пуснато не знам 

Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
Неще,неще па спре.
-
- новобранец
къде е този язовир ''табаковия'' платен ли е какви са условията?
- panddov
- вече хвърля и на тежко
Язовира е в Плевен,има доста информация за него,трябва само малко да почетеш...fishmanzzz написа:къде е този язовир ''табаковия'' платен ли е какви са условията?

Днес Дъбник бях под бунгалата като цяло слабичко ми се стори
Аз мъчих на мач,а аверчето на фидер еми редовното платички,бабки все още съм без таранка от около година и горница на този язовир.В началото се бяхме насочили към малката дига,но не намерихме място.Имаше проверки от ИАРА или по-точно посещение без последствия май за никой.

Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
Неще,неще па спре.
Аз успях да хвана две каракуди в 05:00 сутринта.После започнахме платиките, ама то удоволствието е 0 като ги ловиш на фидер, дори тия по кило.До вас имаше един с щека, при него как беше.Alucard написа:Днес Дъбник бях под бунгалата като цяло слабичко ми се сториАз мъчих на мач,а аверчето на фидер еми редовното платички,бабки все още съм без таранка от около година и горница на този язовир.В началото се бяхме насочили към малката дига,но не намерихме място.Имаше проверки от ИАРА или по-точно посещение без последствия май за никой.
- bojkata
- ще става разбирач
SIRO написа:Alucard написа:ама то удоволствието е 0 като ги ловиш на фидер, дори тия по кило.

Я сподели с какъв " фидер" ловиш?
Божидар Кирилов-Божката
http://bigfish.bg/news/novini/Bozhkata- ... rtini.html
Ами, "фидера'" ми е FL Ultra Feeder 3.6m. Не е кой знае какво, но мисля, че можем да махнем кавичките.Аз имах в предвид, че платиката като риба не е борбена, не че имам нещо против фидер риболова.Пожелавам ти много бъдещи успехи Божка.bojkata написа:SIRO написа:Alucard написа:ама то удоволствието е 0 като ги ловиш на фидер, дори тия по кило.![]()
![]()
![]()
Я сподели с какъв " фидер" ловиш?
- bojkata
- ще става разбирач
Фидера се избира според рибата която ловиш и условията на водоема!
С този фидер който имаш, няма как да изпиташ удоволствие от риболова на дребни риби.
Винаги съм на разположение и съм готов да помогна на колеги които имат желание да се запознаят с истинското удоволствие във фидер риболова 0878/910072
С този фидер който имаш, няма как да изпиташ удоволствие от риболова на дребни риби.
Винаги съм на разположение и съм готов да помогна на колеги които имат желание да се запознаят с истинското удоволствие във фидер риболова 0878/910072

Божидар Кирилов-Божката
-
- ще става разбирач
Божка кво стана днес на Дъбника
-
- новобранец
здравейте колеги мисля в сряда да посетя язовир дъбника ако може да ми да дете малко повече инфо за места,стръв, и други особенности на водоема
благодаря много приятен ден
благодаря много приятен ден
В момента е разрешено от голямата дига до малката.
Не знам каква риба си се насочил да ловиш, но масовата е платика и бабушка,таранки,костурчета.Чух за хванати бели рибки.
Значи като отбиеш от пътя и тръгнеш към язовира пътчето е асфалтово с една голяма дупка в началото,та по него и караш само на право докато стигнеш брега като стигнеш тръгваш на дясно и ще видиш бунгалата аз заставам 50тина метра преди тях и там е сравнително по-стръмно дъното.Към малката дига чух,че давало повече таранка,но тази година не съм ходил натам и нямам и уловена такава
Еми на слука

Не знам каква риба си се насочил да ловиш, но масовата е платика и бабушка,таранки,костурчета.Чух за хванати бели рибки.
Значи като отбиеш от пътя и тръгнеш към язовира пътчето е асфалтово с една голяма дупка в началото,та по него и караш само на право докато стигнеш брега като стигнеш тръгваш на дясно и ще видиш бунгалата аз заставам 50тина метра преди тях и там е сравнително по-стръмно дъното.Към малката дига чух,че давало повече таранка,но тази година не съм ходил натам и нямам и уловена такава

Еми на слука

Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
Неще,неще па спре.
-
- новобранец
Да мерси много,аз съм от ловеч като тръгна и стигна в плевен после накъде..?знам че трябва да карам само по канала докато стигна едно кръгово и там хващам пътя за софия мисля че и после...