Накъде около Плевен?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
zaribeniq
фен клуб-скобар

Re: Накъде около Плевен?

Мнение от zaribeniq »

:)
Прикачени файлове
2014-05-02 12.36.00.jpg (2.39 MiB) Преглеждано 1725 пъти
Аватар
Alucard
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Alucard »

Днес на Дъбника отскочихме за 2-3 часа,аз лових на маТч ииии слабооо :) тези с фидерите имаха малко по-голям успех.Като цяло платички и бабушки нормалното :) ,но поне хванахме малко слънце и почивка ;)
Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
zaribeniq
фен клуб-скобар

Мнение от zaribeniq »

Alucard написа:Днес на Дъбника отскочихме за 2-3 часа,аз лових на маТч ииии слабооо :) тези с фидерите имаха малко по-голям успех.Като цяло платички и бабушки нормалното :) ,но поне хванахме малко слънце и почивка ;)
Някой да е вадил шаран по Дъбника?
Аватар
Alucard
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Alucard »

Шаран не знам,до нас един човечец извади едно малко шаранче,но отиде в торбата после дали е пуснато не знам :)
Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
fishmanzzz
новобранец
новобранец

Мнение от fishmanzzz »

къде е този язовир ''табаковия'' платен ли е какви са условията?
Аватар
panddov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от panddov »

fishmanzzz написа:къде е този язовир ''табаковия'' платен ли е какви са условията?
Язовира е в Плевен,има доста информация за него,трябва само малко да почетеш... :D Условията са:2лв.за риболов без ограничения за пръчките,рибата може да се пуска или вземе...1лв.каракудата,5лв.шаран и амур, за другата незнам ,уж има сом,щука и толстолоб.... :lol: Доста удобно и приятно място според мен през забраната,само тогава го посещавам и съм доволен! :D
Аватар
Alucard
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Alucard »

Днес Дъбник бях под бунгалата като цяло слабичко ми се стори :) Аз мъчих на мач,а аверчето на фидер еми редовното платички,бабки все още съм без таранка от около година и горница на този язовир.В началото се бяхме насочили към малката дига,но не намерихме място.Имаше проверки от ИАРА или по-точно посещение без последствия май за никой.
Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
Аватар
SIRO
новобранец
новобранец

Мнение от SIRO »

Alucard написа:Днес Дъбник бях под бунгалата като цяло слабичко ми се стори :) Аз мъчих на мач,а аверчето на фидер еми редовното платички,бабки все още съм без таранка от около година и горница на този язовир.В началото се бяхме насочили към малката дига,но не намерихме място.Имаше проверки от ИАРА или по-точно посещение без последствия май за никой.
Аз успях да хвана две каракуди в 05:00 сутринта.После започнахме платиките, ама то удоволствието е 0 като ги ловиш на фидер, дори тия по кило.До вас имаше един с щека, при него как беше.
Аватар
bojkata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bojkata »

SIRO написа:
Alucard написа:ама то удоволствието е 0 като ги ловиш на фидер, дори тия по кило.
:lol: :lol: :lol:
Я сподели с какъв " фидер" ловиш?
Божидар Кирилов-Божката
http://bigfish.bg/news/novini/Bozhkata- ... rtini.html
Аватар
SIRO
новобранец
новобранец

Мнение от SIRO »

bojkata написа:
SIRO написа:
Alucard написа:ама то удоволствието е 0 като ги ловиш на фидер, дори тия по кило.
:lol: :lol: :lol:
Я сподели с какъв " фидер" ловиш?
Ами, "фидера'" ми е FL Ultra Feeder 3.6m. Не е кой знае какво, но мисля, че можем да махнем кавичките.Аз имах в предвид, че платиката като риба не е борбена, не че имам нещо против фидер риболова.Пожелавам ти много бъдещи успехи Божка.
Аватар
bojkata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bojkata »

Фидера се избира според рибата която ловиш и условията на водоема!
С този фидер който имаш, няма как да изпиташ удоволствие от риболова на дребни риби.
Винаги съм на разположение и съм готов да помогна на колеги които имат желание да се запознаят с истинското удоволствие във фидер риболова 0878/910072 :wink:
Божидар Кирилов-Божката
http://bigfish.bg/news/novini/Bozhkata- ... rtini.html
maverini
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от maverini »

Божка кво стана днес на Дъбника
fishmanzzz
новобранец
новобранец

Мнение от fishmanzzz »

здравейте колеги мисля в сряда да посетя язовир дъбника ако може да ми да дете малко повече инфо за места,стръв, и други особенности на водоема
благодаря много приятен ден
Аватар
Alucard
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Alucard »

В момента е разрешено от голямата дига до малката.
Не знам каква риба си се насочил да ловиш, но масовата е платика и бабушка,таранки,костурчета.Чух за хванати бели рибки.
Значи като отбиеш от пътя и тръгнеш към язовира пътчето е асфалтово с една голяма дупка в началото,та по него и караш само на право докато стигнеш брега като стигнеш тръгваш на дясно и ще видиш бунгалата аз заставам 50тина метра преди тях и там е сравнително по-стръмно дъното.Към малката дига чух,че давало повече таранка,но тази година не съм ходил натам и нямам и уловена такава :)
Еми на слука ;) :drinkers:
Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
fishmanzzz
новобранец
новобранец

Мнение от fishmanzzz »

Да мерси много,аз съм от ловеч като тръгна и стигна в плевен после накъде..?знам че трябва да карам само по канала докато стигна едно кръгово и там хващам пътя за софия мисля че и после...
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”