Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Пред Гергьовденска ... почивка
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: Пред Гергьовденска ... почивка
Добре ,че не стана по голяма беля Саше!!!Палатката ще се оправи.На тръгване момчетата минаха при мен и ме помолиха за съдействие ,но в случая не мога да помогна.Предполагам ще се разберете ,на всеки може да се случи!akoto13 написа:Здрасти бате Митко. Ние бяхме срещу теб...
А след като си ме познал ,защо не прескочи да почерпя по бирка?
Относно разположението на секторите ни - прав си!И върху моите въдици последния ден летяха десетки ваглери ,но какво да се сърдя.Като звъннах на Николай ,думите ми бяха "нямам претенции къде ще ме сложиш!".Ако имаше риби в дълбоката част щеше да е гадно разбира се ,но в случая "Здраве да е!"
Таксата си е 30лв ,25лв е при риболов с куки без контра!
Не се заричай да не ходиш!Капото или слабия риболов на подобен гьол болят много ,но пък мотивират повече следващия път!
На всички останали благодаря!

-
- новобранец
Здравейте и от мен ,аз съм колегата който беше от среща до кучешката колиба заедно със Сашко,за пръв път ходя на този язовир ,и ми остана от там една горчивина в устата ,мойте впечатления са изобщо не подържан язовир ,некоректен арендатор,язовир без никакви сектори и НИКАКВИ правила.Сега да се обоснова :
Неподдържан язовир на язовира няма нормален път ,по който да се стигне до определеното място,което те е насочил арендатора,да стърчат мрежи и огради поставени ,може би още през комунизма ,на които ако се закачиш не знайно какво ще стане с тебе ,
2.Некоректен арендатор-за това мога да кажа само че с колегата преди да отидем бяхме разговаряли с Николай и ни бяха обещани места ,които в последствие се оказа че са заети,и бяхме изпратени на място ,което не бяхме много съгласни с него ,но беше безмислено да бием път обратно към София.За мен това не е нормално...
3Язовир без никакви сектори,и Никакви правила-Язовира Ряховски ливади е това:че те поставят на 1 място от 5 метра ,плащаш си за него 150 лв за 3 дни ,поставяш в рамките на 5 метра 6 въдици и се започва едно непрестанно настаняване на други колеги ,на не повече от 5 м от теб самия ,които те прехвърлят и оплитат и изпускаш дори и единствените трудни риби ,които си успял да закачиш
....Пътят е в такова състояние че в дъждовно време е много трудно да се стигне до мястото на риболов ,а ако стигнеш рискуваш да имаш поражения по колата ...Там риболова е така устроен ,че рискуваш дори и живота си ,защото си разпънал палатка ,и заради лошите условия някой друг колега се опитва да излезе от хватката на калта-удря се с колата си в циментовите колове -които и те са още може би от комунизма ...колът -пада върху палатката ,самчква я и се забива в надуваемия дюшек в който преди 15 мин са спали 2 човека и главите са им били точно там...а какво ли би се случило ,ако те бяха още там .........??????????
Това не е нормален язовир за шаранджии ,аз никога повече няма да стъпя там ,плащам си но искам и да получавам ,докато изискванията са ни ниски ,това и ще получаваме ...Но се замислете ,кога ли няма да се върнем от някой риболов ,останали завинаги там .Поздравявям Ви всички и Ви пожелавам успешен сезон ,с много риби ..
Неподдържан язовир на язовира няма нормален път ,по който да се стигне до определеното място,което те е насочил арендатора,да стърчат мрежи и огради поставени ,може би още през комунизма ,на които ако се закачиш не знайно какво ще стане с тебе ,
2.Некоректен арендатор-за това мога да кажа само че с колегата преди да отидем бяхме разговаряли с Николай и ни бяха обещани места ,които в последствие се оказа че са заети,и бяхме изпратени на място ,което не бяхме много съгласни с него ,но беше безмислено да бием път обратно към София.За мен това не е нормално...
3Язовир без никакви сектори,и Никакви правила-Язовира Ряховски ливади е това:че те поставят на 1 място от 5 метра ,плащаш си за него 150 лв за 3 дни ,поставяш в рамките на 5 метра 6 въдици и се започва едно непрестанно настаняване на други колеги ,на не повече от 5 м от теб самия ,които те прехвърлят и оплитат и изпускаш дори и единствените трудни риби ,които си успял да закачиш
....Пътят е в такова състояние че в дъждовно време е много трудно да се стигне до мястото на риболов ,а ако стигнеш рискуваш да имаш поражения по колата ...Там риболова е така устроен ,че рискуваш дори и живота си ,защото си разпънал палатка ,и заради лошите условия някой друг колега се опитва да излезе от хватката на калта-удря се с колата си в циментовите колове -които и те са още може би от комунизма ...колът -пада върху палатката ,самчква я и се забива в надуваемия дюшек в който преди 15 мин са спали 2 човека и главите са им били точно там...а какво ли би се случило ,ако те бяха още там .........??????????
Това не е нормален язовир за шаранджии ,аз никога повече няма да стъпя там ,плащам си но искам и да получавам ,докато изискванията са ни ниски ,това и ще получаваме ...Но се замислете ,кога ли няма да се върнем от някой риболов ,останали завинаги там .Поздравявям Ви всички и Ви пожелавам успешен сезон ,с много риби ..
- Vesko1
- сериозен играч
Митак,ей такива репортажи като чета и шаранджийското ми сърце се изпълва с благородна завист.На вода си е най готино,па дори и с 1 риба и под проливен дъжд....и само един истински шаранджия може да го сътвори и оцени подобаващо тоя кеф!
Наслука и за в бъдеще ти желая....и много "йедри" да разпъват аванса на новите макари...
Наслука и за в бъдеще ти желая....и много "йедри" да разпъват аванса на новите макари...

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
-
- разбира нещата
Еваларка за хубавата почивка която сте си направили,пък ако,че не сте фанали,случва се и при най добрите.
Относно случката с колегата Сашо ако наистина е така,много грозно му се е получил излета
.Жалко за Николай ако наистина е така губи позиции.
Относно случката с колегата Сашо ако наистина е така,много грозно му се е получил излета

- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Колеги да Ви кажа и една друга мълва. Аз съм от Дряново и при нас се носи слух (чух го от колеги в ловно-рибарския магазин), че собственика продал почти половината(а може би и повече) от трофейните екземпляри за доста пари на някакъв язовир в Румъния. Не знам какво стана с Кастел, но смятам, че там е къде къде по-прилична работата.
Успех.
Успех.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Е това вече е пълна глупост!!! 

- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Възможно е и глупост да е. Не споря. Просто казвам какво чух. Всеки може да вярва в каквото си иска.
- akoto13
- ще става разбирач
Истината, е че Ливадите са един от най- хубавите шаранджийски язовири с уникални риби. Просто за мене трябва да се обособат сектори и всеки да си знае местото.
Бате Митко аз прочетох в другия форум,че ще ходиш и се оглеждах да те вида, но не те видях и помислих че си се отказал заради скапаното време. Иначе се оглеждах с бинокъла като лалугер. Здраве да е, почваме сезона стабилно и ще ги ловиме здраво.
п.с.Цецко на мене вече ми мина лошото настроение. Днеска даже полових добре, даже заковах една трофейна риба. Нямам търпение да падне забраната и да нападам държавните.Толкова от мене, оцапах темата
Бате Митко аз прочетох в другия форум,че ще ходиш и се оглеждах да те вида, но не те видях и помислих че си се отказал заради скапаното време. Иначе се оглеждах с бинокъла като лалугер. Здраве да е, почваме сезона стабилно и ще ги ловиме здраво.
п.с.Цецко на мене вече ми мина лошото настроение. Днеска даже полових добре, даже заковах една трофейна риба. Нямам търпение да падне забраната и да нападам държавните.Толкова от мене, оцапах темата

На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
-
- новобранец
Евала Саше за рибата ,оня ден си взех пак игла и до края на месеца ще съм на някъде на арендован..Пуст мерак..
А на написаното от колегата IVKOPIVKO ще кажа старите хора са казали : дим без огън няма ,та всичко е възможно...и да си е продал шараните ,и да не ги е продал ми е все тая защото аз повече там няма да стъпя
А на написаното от колегата IVKOPIVKO ще кажа старите хора са казали : дим без огън няма ,та всичко е възможно...и да си е продал шараните ,и да не ги е продал ми е все тая защото аз повече там няма да стъпя
- SammY
- фен клуб-скобар
Много готин репортаж , а снимката на въдиците при вечер е УНИКАТ 
п.п. Каква е пръчката която счупи ?
п.п2. Акото13 НЕ слагай епитети на хора които не познаваш ... предполагам ме помниш аз съм Иван ... случката беше много гадна и на мен ми стана супер тъпо , макар че не аз карах колата ... Определено това и бутането на затъналото Паджеро
ми дойдоха в повече ... едното ми изцеди силицата , а другото ми помрачи настроението ....

п.п. Каква е пръчката която счупи ?
п.п2. Акото13 НЕ слагай епитети на хора които не познаваш ... предполагам ме помниш аз съм Иван ... случката беше много гадна и на мен ми стана супер тъпо , макар че не аз карах колата ... Определено това и бутането на затъналото Паджеро

- akoto13
- ще става разбирач
Еми аз не мислих повече да осирам темата, но понеже ти се включи да те питам? Какво говореше твоя прител,че ще направи и какво направи? Станала белята,станала! После да беше постъпил като мъж, а не като пу.ка. На гъола се беше насрал, по телефона ми се дръвчи и се прави на мъж. Това,че съм го нарекъл селтак е най-малкото, което мисла за него. За разлика от него аз направих това,което обещах. Мислех,че рибарите сме свестни хора, ама и тука си има пикни. Дреме ми дали е от Карлово, Пловдив или Каспичан. И не знам дали твоето настроение се е помрачило, ама на мене ми прецака риболов, за който се готвехме един месец. Айде пък дано бате Митко не се сърди много,че пиша тука.
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
- hshopov
- разбира нещата
тц тц тц...бива ли такива мнения в тази хубава тема!
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
И "много скорото" дойдеsapuna написа: ... а много скоро ще ми се наложи да се хваля и с нови пръчки

Ами...ха честито!
Много и все
да се ловят!!! 
Много и все

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- hshopov
- разбира нещата
Честито,Мите! Със здраве да ги ги ползваш! Пожелавам ти безброй ,незабравими емоции със сопите 

Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им