Тролинг на Жребеца

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Geo
новобранец
новобранец

Re: Тролинг на Жребеца

Мнение от Geo »

..........Като допълнение към разказа на Споки пускам достойния финал на една 50-годишна шаранска кариера:
Изображение
Изображение
Изображение
:lol: :lol: :lol: Всичко е добре ,когато завършва добре!
Аватар
martin varna
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от martin varna »

Браво супер сте си изкарали. Пожелавам Ви много нови подвизи :D
Аватар
batceco
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от batceco »

Браво колеги за пример сте :!: Да не смогвате на трофей тази година :partyman:
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

:supz: :prayer: :partyman:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

За ден и половина хванах 5бели и 10сулки,та не се оплаквам! :wink: Тролинга в Събота и Неделя не беше лесен,та заради ниските температури и обилен дъжд рибата се беше пресякла и не искаше да взима на нищо! :cry: :cry: :cry: Доволен съм от Неделята,защото ми удариха 11риби и не ми беше скучно! :drinkers: А Джигитите с Оранжевата лодка с 25коня Камуфлажно Меркюри,приятели на Върхи,заедно с още три лодки не се спряха да праскат бели риби на джиг и по инфо на местните стоят да джигитват над гнездата от поне месец без проверка на ИАРА,независимо че е имало доста сигнали срещу тях! :idea: Та "Наглите" са си нагли и ......ще им дойде времето и на тях все некогиш! :wink: Джигит и Мрежар за мене са едно и също нещо! :idea:
Аватар
oldman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от oldman »

Troli Rapala написа:За ден и половина хванах 5бели и 10сулки,та не се оплаквам! :wink:.......
На сомски воблери ли взимаха белите?
Сомът обича смелите!
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

oldman написа:
Troli Rapala написа:За ден и половина хванах 5бели и 10сулки,та не се оплаквам! :wink:.......
Провокатор... :lol:
Nushiii
новобранец
новобранец

Мнение от Nushiii »

Ето снимка на хората от камуфлажната лодка и още едни други които ловяха на джиг.

Изображение

Изображение
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

yankosan написа:
oldman написа:
Провокатор... :lol:
Да,но АЗ съм Великия Провокатор и това ми звучи Гордо и по Римски-жестоко! :idea: Та ще ви смачкам злобно тая година,щот вече сънувах как ми удря и изваждам успешно 41-ка сом на тролинг,на Жребеца! :rolleyes: :oops: Па ше видим накрая,дали сънищата познават? :roll: В Неделя видях само един сом на сонара два пъти на едно и също място,на отиване и връщане към Дарданелите,но не ми иска биячите и съм бесен от яд! :oops: :cry: Но поне си свърших работата перфектно в тая мизерия и студ,просто Времето не прощава на никой и трябва да се нагаждаме по него и да се надяваме на неговата милост и щедрост! :idea: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Поздравявам Споки и Гео за улова на рибите, хубавия репортаж и споделен сфотографии бивак. :supz:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Изображение

Да,точно тия останаха и след 14-ти + още една надуваема лодка Ямаха и си джигосваха без свян от другите лодки наоколо! :rolleyes: :twisted: Само не знам,що Върхи им отиде на гости? :cry: :roll:

Ма най-добре е да си мазен в тоя живот! :wink: :mrgreen:
Emo-83 написа:Поздравявам Споки и Гео за улова на рибите, хубавия репортаж и споделен сфотографии бивак. :supz:
Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от robber_79 »

Nushiii написа:Ето снимка на хората от камуфлажната лодка и още едни други които ловяха на джиг.

Изображение

Изображение

Жалка картинка , иначе забраните за риболов.. щяха да бъдат много хубаво нещо !
Аватар
ivelin_1976
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivelin_1976 »

През таз годишната забрана се наблюдават нови тенденции в риболова на щука - на тролинг, джиг, кльонкане, на косъм, пружина и др. Всички станаха щукари за разлика от миналата и други години. подобни раздвижени забрани имат ефект при хора със самосъзнание, каквото за жалост липсва при мнозинството българи. За нас само пълна забрана и контрол от ИАРА и доброволците!!!
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY Изображение
Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от robber_79 »

Мдаa , нека не забравяме и търсенето на сом , на джиг . Иначе в петък , някой ще открива ли на Жребеца ?
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

ivelin_1976 написа:През таз годишната забрана се наблюдават нови тенденции в риболова на щука - на тролинг, джиг, кльонкане, на косъм, пружина и др. Всички станаха щукари за разлика от миналата и други години. подобни раздвижени забрани имат ефект при хора със самосъзнание, каквото за жалост липсва при мнозинството българи. За нас само пълна забрана и контрол от ИАРА и доброволците!!!
Писнало ми е да отговарям на тъпи и некомпетентни мнения,но ще го направя за да влезеш у час как стоят нещата реално,а не зад монитора! :wink: За десет години имам поне 500излета до Жребеца и ще ти кажа,че почти няма вечер в която в язовира да няма мрежа!Когато има кльонкащи или риболовци по брега,на мрежарите им се ограничават местата за пускане на мрежите,ТОВА ЯСНО ЛИ ТИ Е! :idea: Когато през деня има тролингисти или други нормални риболовци по брега е едно,а когато 45-60дена няма живо пиле щот е Забрана,нали се сещаш къф рай е за всеки мрежар да си пуска мрежите и по сред бял ден!Твоя рев е жалък и обслужва само мрежарите,които на всеко вадене на мрежата имат по 100 до 500кила риба,което риболовците не могат да хванат за цял месец! :twisted: Та писна ми от такива ревльовци,които съдят неколко риболовеца на щуки или некоя рибка от брега и ни обясняват колко тежък грях било!А кога треа да помагате на некоя лодка да изгори мрежата,го пъдите да не излиза на вашия бряг,че щело да мирише и да ви изгони рибите!Твоето мнение е пълен боклук,защото имам извадени две мрежи по 500метра с умряла риба с риск да ми потъне лодкатга,а за миризмата не можеш да си представиш ква гадост е!А ти ква направи,БЕ?Та ше критикуваш?Аре у лево и мисли преди да пишеш,че ме изнервяш! :twisted: :wink: :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”