Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг на Жребеца
Модератор: bobopeli
Re: Тролинг на Жребеца
..........Като допълнение към разказа на Споки пускам достойния финал на една 50-годишна шаранска кариера:

Всичко е добре ,когато завършва добре!

- martin varna
- научил се да хвърля
Браво супер сте си изкарали. Пожелавам Ви много нови подвизи 

Браво колеги за пример сте
Да не смогвате на трофей тази година 

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
За ден и половина хванах 5бели и 10сулки,та не се оплаквам!
Тролинга в Събота и Неделя не беше лесен,та заради ниските температури и обилен дъжд рибата се беше пресякла и не искаше да взима на нищо!
Доволен съм от Неделята,защото ми удариха 11риби и не ми беше скучно!
А Джигитите с Оранжевата лодка с 25коня Камуфлажно Меркюри,приятели на Върхи,заедно с още три лодки не се спряха да праскат бели риби на джиг и по инфо на местните стоят да джигитват над гнездата от поне месец без проверка на ИАРА,независимо че е имало доста сигнали срещу тях!
Та "Наглите" са си нагли и ......ще им дойде времето и на тях все некогиш!
Джигит и Мрежар за мене са едно и също нещо! 

На сомски воблери ли взимаха белите?Troli Rapala написа:За ден и половина хванах 5бели и 10сулки,та не се оплаквам!.......
Сомът обича смелите!
Провокатор...oldman написа:На сомски воблери ли взимаха белите?Troli Rapala написа:За ден и половина хванах 5бели и 10сулки,та не се оплаквам!.......

Ето снимка на хората от камуфлажната лодка и още едни други които ловяха на джиг.

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Да,но АЗ съм Великия Провокатор и това ми звучи Гордо и по Римски-жестоко!yankosan написа:Провокатор...oldman написа:На сомски воблери ли взимаха белите?Troli Rapala написа:За ден и половина хванах 5бели и 10сулки,та не се оплаквам!.......

Поздравявам Споки и Гео за улова на рибите, хубавия репортаж и споделен сфотографии бивак. 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:

Да,точно тия останаха и след 14-ти + още една надуваема лодка Ямаха и си джигосваха без свян от другите лодки наоколо!

Ма най-добре е да си мазен в тоя живот!

Emo-83 написа:Поздравявам Споки и Гео за улова на рибите, хубавия репортаж и споделен сфотографии бивак.
- robber_79
- ще става разбирач
Nushiii написа:Ето снимка на хората от камуфлажната лодка и още едни други които ловяха на джиг.
Жалка картинка , иначе забраните за риболов.. щяха да бъдат много хубаво нещо !
- ivelin_1976
- разбира нещата
През таз годишната забрана се наблюдават нови тенденции в риболова на щука - на тролинг, джиг, кльонкане, на косъм, пружина и др. Всички станаха щукари за разлика от миналата и други години. подобни раздвижени забрани имат ефект при хора със самосъзнание, каквото за жалост липсва при мнозинството българи. За нас само пълна забрана и контрол от ИАРА и доброволците!!!
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

- robber_79
- ще става разбирач
Мдаa , нека не забравяме и търсенето на сом , на джиг . Иначе в петък , някой ще открива ли на Жребеца ?
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Писнало ми е да отговарям на тъпи и некомпетентни мнения,но ще го направя за да влезеш у час как стоят нещата реално,а не зад монитора!ivelin_1976 написа:През таз годишната забрана се наблюдават нови тенденции в риболова на щука - на тролинг, джиг, кльонкане, на косъм, пружина и др. Всички станаха щукари за разлика от миналата и други години. подобни раздвижени забрани имат ефект при хора със самосъзнание, каквото за жалост липсва при мнозинството българи. За нас само пълна забрана и контрол от ИАРА и доброволците!!!