Сафрид 2014

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
rap66
разбира нещата
разбира нещата

Re: Сафрид 2014

Мнение от rap66 »

smel1968 написа:
rap66 написа:
smel1968 написа:Ами вчера вечерта някой хванаха сафрид на чепаре на НОЙ-на десния рог........???
Няма да разказвам подробно на какво и на кое място,че още ме е страх от някой индивиди като изтече информация.
А кажи сега кой те излъга за тия сафриди, щото аз поименно мога да ти кажа присъстващите и кой хвана двата гюмюша :D .. и чия котка ги изяде също :?
Ами не са ме излъгали-човека пак отива в момента,понеже започвало след 19.30 ч.След това ще ми се обади да ми разкаже цветно.
Тая вечер човека колко сафрида хвана, не се ли е похвалил още :D
piam70
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от piam70 »

Браво колега,показа им на невярващите!!!!
Аватар
martin varna
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от martin varna »

Браво на колегите!!!
Аватар
smel1968
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от smel1968 »

rap66 написа:
smel1968 написа:Ами вчера вечерта някой хванаха сафрид на чепаре на НОЙ-на десния рог........???
Няма да разказвам подробно на какво и на кое място,че още ме е страх от някой индивиди като изтече информация.
А кажи сега кой те излъга за тия сафриди, щото аз поименно мога да ти кажа присъстващите и кой хвана двата гюмюша :D .. и чия котка ги изяде също :?
Няма да разказвам подробно на какво и на кое място,че още ме е страх от някой индивиди като изтече информация.[/quote]А кажи сега кой те излъга за тия сафриди, щото аз поименно мога да ти кажа присъстващите и кой хвана двата гюмюша :D .. и чия котка ги изяде също :?[/quote][/quote]
Лично ти си написал във другия форум/gofishigbg/ че хващате на Ной сафрид!!!Снощи пак хващахте след 20.0 часа.
И точно ти си от хората които искат инфо,а не искаш да даваш-за да не ти пречат да ловиш-ТОВА НЕ Е ХУБАВО :finga: .Съжалявам че снощи не ви направих снимки-но това ще стане днес или утре-и ще ги покажа на всички как ловите риба=а твърдите,че няма :oops:
Много tcetco-вци се навъдиха.
Пак потвърждавам че има сафрид на НОЙ вечер-А КОЙТО ИСКА ДА МИ СЕ СЪРДИ.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

smel1968 написа:...Лично ти си написал във другия форум/gofishigbg/ че хващате на Ной сафрид!!!.
Не писал,това е поста на Румен в ГФ.
rap66 написа:
Lefo написа:отговор ,,г'' там където другите [font=Times New Roman]хванаха по 1 кило[/font] а някои си тръгнаха посредата на филма
Чуждата кокошка ... мамут  :12666:
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
rikitikitavi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rikitikitavi »

Споко бе хора. И в момента се мотаят сафридчета на Ной ама единствения сериозен рибар там се занимаваше само с дребни попчета.Ей ви прясна и точна информация.Да видим какво ще пишета сега.
Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

Днес,леко мокър и много ентусиазиран,метнах чепарето на 1 КМ-Бс Изток в 4:40 . До 11:30 - 1 среден сафрид (час на "великия" удар-9:38ч) :oops:
1 брой,не килограми,кофи и темподобни...Е,поне сефтосах календарната година откъм тоз' рибок.Ще чакам друго време,по-за песни достойно (поне седмица още).
Инак общият брой сафриди на Изтока днес,почти до обед,бе шест(5+ моя--едри няма)!?
Освен това имаше и асорти.Аз например се отчетох с 5 вида риби на чепарето-меджид,атерини,блеч,цаца и сафридчето.Абе,пълна скръб :D
На връщане щях да заспя на тетраподите :lol:

Чепаре с 15 куки Нр.10-тиква (ув+ коса)
Аватар
Fisher'sFamily
новобранец
новобранец

Мнение от Fisher'sFamily »

Здравейте! Регистрирахме се току що, но посещаваме сайта вече четвърта година. От Шумен сме, но ловим от брега в Балчик /буни колкото щеш/ и получавме постоянно полезно инфо от всички вас. Ще се радваме да ни приемете. В събота сме там. Ще пишем веднага. Миналата седмица на чепаре излезе прилична ока, ама на пръстите на едната ръка. След оката колеги извадиха и харип.По стара традиция в Балчик сафрида идва за сбора - 24 май, но сме обнадеждени от писаното до тук и ще пробваме на "кладенец" и въртене. Успех и ще пишем в неделя.
Аватар
stih
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stih »

Аз опитах преди няколко дни пред Балчик -още няма сафрид. Миналата година едър сафрид и първото парче хубав чернокоп се закачиха на 19-ти май, така че заедно сме в очакване и тестове :-)
Аватар
radoadvokat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от radoadvokat »

На Ной и днес имаше няколко въдици, хващаха на моменти по няколко рибета.
Ослушваха се :) някой да не види и пак хващаха :) - това в кръга на шегата.
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

radoadvokat написа:На Ной и днес имаше няколко въдици, хващаха на моменти по няколко рибета.
Ослушваха се :) някой да не види и пак хващаха :) - това в кръга на шегата.
:wink: сподели и малката подробност че нямаше един сух рибар (също и аз) и по около 2-3 кг. ВОДОРАСЛИ на човек
:wink: :wink: :wink:
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
Аватар
baretata
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от baretata »

На десния рог на буната имаше един с бял каскет, хващаше попчета и него го валя дъжда и го духа вятъра. Викам му махай се от тия тетраподи ще паднеш долу при мен ще се чудя как да те вадя, той обаче продължи. Един съвет за риболовците от мен, не се качвайте на тетраподите, особено когато са мокри. Много боли от падането, знам го от собствен опит.
Пашата обича смелите.
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

baretata написа: Един съвет за риболовците от мен, не се качвайте на тетраподите, особено когато са мокри. Много боли от падането, знам го от собствен опит.
:roll: :shock:

baretata,какво говориш? Че катеренето по мокри тетраподи си е част от удоволствието за някои и начин за повишаването на адреналина :wink: Примерно вчера,с гуменки,които се хлъзгат и на сухо,еквилибрирах в пълен мрак(преди 4 и половина),с неизтрезнялата си глава(100 на 100 над 2 промила) по мокрите тетраподи пред стената на бургаското пристанище,като в едната си ръка държах и вардех телемача...Ама,рибарската лудост прегради не знае(тези,които сънуват риби,а не мадами,знаят за какво говоря)!?
НЪл веднъж ще се мре :lol:

ПП Колеги,шеговитият ми пост е по-скоро в подкрепа на съвета на Баретата!?...Да не произнесе доктора тежката присъда:"Ще живее,но ще куца" :cry: :lol:
VRABCHO1974
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от VRABCHO1974 »

Хайде да ви запаля гащите : на Варвара таляна е взел тон и половина едър сафрид ама морето е ОТНОВО бурно и неможе да се пробва на въдица
Човек е жив докато куфара с такъми е по голям от аптечката
Аватар
rikitikitavi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rikitikitavi »

shturetc написа:
baretata написа: Един съвет за риболовците от мен, не се качвайте на тетраподите, особено когато са мокри. Много боли от падането, знам го от собствен опит.
:roll: :shock:

baretata,какво говориш? Че катеренето по мокри тетраподи си е част от удоволствието за някои и начин за повишаването на адреналина :wink: Примерно вчера,с гуменки,които се хлъзгат и на сухо,еквилибрирах в пълен мрак(преди 4 и половина),с неизтрезнялата си глава(100 на 100 над 2 промила) по мокрите тетраподи пред стената на бургаското пристанище,като в едната си ръка държах и вардех телемача...Ама,рибарската лудост прегради не знае(тези,които сънуват риби,а не мадами,знаят за какво говоря)!?
НЪл веднъж ще се мре :lol:

ПП Колеги,шеговитият ми пост е по-скоро в подкрепа на съвета на Баретата!?...Да не произнесе доктора тежката присъда:"Ще живее,но ще куца" :cry: :lol:
Малко не е по темата ама-има едни силиконови гуменки-правени са за газене по вода и не се лъзгат толкова. Има и такива от неопрен.
Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”