Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафрид 2014
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Сафрид 2014
Ей имам инфо за сафридец около Варна НООО отново никой с никакво споделяне май ще трябва пак лична проба да правя .....
- radoadvokat
- ще става разбирач
Да, забравих за това. Ама сухо дупе риба не яде. И не само за в лодката ами и за от брега важи!!!dobria1 написа:radoadvokat написа:На Ной и днес имаше няколко въдици, хващаха на моменти по няколко рибета.
Ослушваха сенякой да не види и пак хващаха
- това в кръга на шегата.
сподели и малката подробност че нямаше един сух рибар (също и аз) и по около 2-3 кг. ВОДОРАСЛИ на човек
![]()
![]()
Иначе, гарнитурата ( водораслите) преобладаваше в менюто вчера на Ной. Но проба му е майката.
Като инфо за сафрид, мога да споделя, че Бяла продължава да се отчита, макар и не като в неделята. Утре май ще се ходи до там.
Забравих да кажа, че левия рог на Ной също е дашно място, но наблюденията ми са за есенния риболов на сафрид.

Днес сутринта хванах някоя друга рибка ,а с тази снимка искам да поздравя всички ,които ловят и не споделят .

Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- вече хвърля и на тежко
Браво колега добър улов за напред все така 

-
- новобранец
blagodaria!didonikos написа:vstoyanov122
Колега,риболова с въдица не подлежи на забрана за морето.
По темата-пламна гората,успешен и безавариен сезон на всички.
- vesofr
- научил се да хвърля
Във вторник и днес на Агалина имаше 3-4 коли,но явно Цецко много ги е наплашил,че не пишат нищо.
Не кълве,не кълве,че спре.
[quote="Дядо Иван"]
Днес сутринта хванах някоя друга рибка ,а с тази снимка искам да поздравя всички ,които ловят и не споделят .
[/quote ..................................................................За тях само лапини и кучета 

- atanasov1589
- ще става разбирач
Точно днес не видях някой да се отчете тамradoadvokat написа: Като инфо за сафрид, мога да споделя, че Бяла продължава да се отчита, макар и не като в неделята. Утре май ще се ходи до там.
- smel1968
- ще става разбирач
Значи сафрида е мигрирал пред Галатаatanasov1589 написа:Точно днес не видях някой да се отчете тамradoadvokat написа: Като инфо за сафрид, мога да споделя, че Бяла продължава да се отчита, макар и не като в неделята. Утре май ще се ходи до там.

Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
-
- вече хвърля и на тежко
Дали е така колега и на мен ми се въртят едни работи за Камчия палеца за събота,но се чудя още .
Утре смятат момчетата на Камчия да пускат грип и след това ще ми дадат инфо какво са взели ако има сафрид дестинацията се променя незабавно
Утре смятат момчетата на Камчия да пускат грип и след това ще ми дадат инфо какво са взели ако има сафрид дестинацията се променя незабавно

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ееееййй,чшшшш - спри го до събота бре.smel1968 написа: Значи сафрида е мигрирал пред Галата

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Днес е и по-добре,колегите риболовци на юг от Бургас да се готвят,иде-е-е-е.VRABCHO1974 написа:Хайде да ви запаля гащите : на Варвара таляна е взел тон и половина едър сафрид ама морето е ОТНОВО бурно и неможе да се пробва на въдица
Явно лафа на Юг от Бургас добре са котира гледам, ко знам аз кой го каза му резна плетеняка
и колеги риба има пробата беше на агалина ама много мешена с вода е. Успех на всички които имат време да цопнат чепарето и много пълни кофички.

Вчера (15.04)към 15-15.30 бяхме на агалина,освен дъжд и вятър друго не хванахме ,и за това се скрихме поне от вятъра на германката, но там аз валат,колегата се отчете с някой дракон.
Изчакайте децата да запеят : Върви народе възродени.... и тогава тръгвайте да търсите сафридеца