Китайска захранка

Модератор: Paublo_Eskobar

ivan1983
новобранец
новобранец

Китайска захранка

Мнение от ivan1983 »

Здравейте
Случайно попаднах това:
http://olx.bg/zahranka-sharan-karakuda-i48780703" onclick="window.open(this.href);return false;
Някой пробвал ли я е. Да сподели мнения.
Благодаря
mishkata_mp
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Китайска захранка

Мнение от mishkata_mp »

абе човек, бягай далече от всичко китайско. купувйте българското, нека стимулираме бг производството
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от delio-haidutin »

колега ,защо си толкова наивен?ще забъркам ярма за кокошките ,ще отида където е бъкано със риба ,и ще пиша ,че е марсианска и рибата сама излиза на брега да си похапва :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
покажи ми на някой пакет от която и да е захранка ,на която НЕ пише че за рибата е неустоима :idea: :!:
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Аватар
magnetar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от magnetar »

Всичките съдържат едно и също,и както е написал колегата отгоре,всичките са магнит за рибите :) Най важното е да има живот във водоема.
Аватар
pavre
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от pavre »

mishkata_mp написа:абе човек, бягай далече от всичко китайско. купувйте българското, нека стимулираме бг производството

+1
tzetzo62
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tzetzo62 »

Къде китайци по нашите водоеми?Аз не съм виждал!
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Като я гледам ще требе и китайски да се научи що не видох надписи на нормален език и с нормални букви :?
Па и в рекламата - ...шараните били реални от 03. 05....- то туй не влиза ли в забранения период :evil: ...., а ако е на платено там и с българските захранки ще си стане работата. :wink:
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
ivan1983
новобранец
новобранец

Мнение от ivan1983 »

Просто ми стана интересно и за това исках мнения. Не съм си и помислил да купувам. Те снимките има мн програми за обработка.
glmv
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от glmv »

Колеги, тази захранка не ви ли прилича повече на паста? Смесва се по този начин. Аз лично бих я пробвал, но преди това ще мина през Илиянци да видя там дали не е 2 лева :) Някой беше разказвал за китайска захранка на която много толупи са се ловили та не пречи да се опита :)
Аватар
StaAnt
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от StaAnt »

преди това ще мина през Илиянци да видя там дали не е 2 лева
Точно тaкa колегa тaм сa по 2 и 3 левa.Друг е въпросa ,че имa много видове,a сaмите китaйци никогa не кaзвaт те с коя точно ловят .Нaчинa нa приготвяне също е много вaжен.Получaвa се нещо между пaстa и тесто.Много пъти съм бил свидетел и нa пaткaрници и нa свободни водоеми кaк идвaт 4-5 жълтурковци и прaвят погром зa3-4 чaсa стaвaт и си тръгвaт,a всички седиме и гледaме.Повечето пъти ловят сaмо с директни телескопи. Много редко ловят с мaкaри.Куките с които ловят сa огромни1 или 2 номер и винaги с къс повод , и зaдължително по 2 броя.Незнaм кaк го прaвят обaче имaт успех гaдовете.Пробвaл съм с техните тaкъми и зaхрaнки но почти с нулев ефект.Фaкт е ,че те ловят и техните зaхрaнки рaботят тaкa,че всеки имa прaво дa пробвa идa лови.
BEAR12
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от BEAR12 »

Ще ги закарам аз на един водоем дето няма нищо,а пък ако искат и със златни куки да хващат.Едно време ловихме без захранка,че имаше риба.Сега всеки със захранка лови по 5 6 пакета и червеи и прочие.Мога да ви споделя една домашна рецепта за шаранови риби най вече за червеноперка.Отивате до един кокошкарник в някое село и казвате на бабичката да ви смете една или две лопати кокоша тор,кюспе,жито и царевица.Бъркате с вода.По желание може и друго нещо да добавите.Айде и успехи с откриването на сезона.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

BEAR12 написа:Ще ги закарам аз на един водоем дето няма нищо,а пък ако искат и със златни куки да хващат.Едно време ловихме без захранка,че имаше риба.Сега всеки със захранка лови по 5 6 пакета и червеи и прочие.Мога да ви споделя една домашна рецепта за шаранови риби най вече за червеноперка.Отивате до един кокошкарник в някое село и казвате на бабичката да ви смете една или две лопати кокоша тор,кюспе,жито и царевица.Бъркате с вода.По желание може и друго нещо да добавите.Айде и успехи с откриването на сезона.
Това е идея :idea: - закарвам ги на Охлювец/де е разрешен през забраната/ и да ги видя к`во ша фатат, кога там се въдят само слънчаци, че и коджа йедри някои гонят половиницата/ако успеят да се вредят от ситнежа де.../ :lol:
А относно торта - чувал съм, че от гълъби е по-добра, но има опасност да лепнеш и някое бактериално заболяване.... :cry: .
Аватар
lishev_64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lishev_64 »

Тайната на завидните успехи на китайците по нашите водоеми.
А бе де са тея дръпнатите? На кои водоеми по-точно се подвизаваха? Ама те да не са преследвали "лаещите" шарани по бреговете на нашите водоеми? :shock:
НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

lishev_64 написа:
Тайната на завидните успехи на китайците по нашите водоеми.
А бе де са тея дръпнатите? На кои водоеми по-точно се подвизаваха? Ама те да не са преследвали "лаещите" шарани по бреговете на нашите водоеми? :shock:
"лаещите" шарани " нещо не са намалели - значи и за такъв улов не са се подвизавали, па и тях направо в градовете могат ги лови, за к`ъв чемер да обикалят чукарите и джендемите... :?
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Около София е пълно с китайци, вие сте малко далече от Илиенци и затова не сте ги срещали по водоемите.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”