Макари АТС Valiant; Valiant SW

Модератор: sapuna

Аватар
голям праз
фен клуб-скобар

Макари АТС Valiant; Valiant SW

Мнение от голям праз »

Здравейте колеги. Съвсем наскоро станах неволен субект на лекция по отношение спинингови макари от страна на колега, който се опита да ме убеди, че видите ли, макарите на ATC били върхът на сладоледа, че и малко отгоре. Та молбата ми е, ако има колеги ползвали/ползващи или пък имащи намерението да ползват продукти на фирмата да споделят мнението си.
Предварително благодаря.
попай моряка
новобранец
новобранец

Re: Макари АТС Valiant; Valiant SW

Мнение от попай моряка »

правилно си разбрал колега че са върхт на сладоледа само че има един голям проблем няма от къде да си купиш всичко е продадено само с заявка и чакаш иначе стелата ряпа да папа.valiant sw съм връткал.
Koriolan
новобранец
новобранец

Re: Макари АТС Valiant; Valiant SW

Мнение от Koriolan »

Здравейте,
малко късно видях темата...
Тормозя АТС Valiant SW2000 от началото на годината доста интензивно и съм супер доволен. Нямам база за сравнение със макари на шимано и дайва затова не мога да коментирам. Но макарето е перфектно в този размер е 280 гр. с навито 150 м /вече по-малко/ YGK G-Soul SS Hy-Brid PE 112 на 14 либри (150 м.) - събра го без всякакви подложки. Макарата има прецизен аванс и реди перфектно с влакното, проблеми с бради и тн. досега не съм имал. В комплекта няма резервна шпула. Предлага се и у нас ТУК и ТУК има данни за контакт с вносителя, който е супер коректен. Дано да съм бил полезен.
Поздрави,
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”