Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Мнение за стол при риболов на мач
Модератор: Paublo_Eskobar
- azareus
- ще става разбирач
Re: Мнение за стол при риболов на мач
След вече 5-6 риболова с него "стол Корум", мога да заявя, че на по-удобно нещо за целодневен излет не съм седял. При по голяма интензивност на риболова изправям облегалката почти на 90 градуса и ловя, а при преминаване в по-дълги паузи между калването, леко отпускам облегалката и се наслаждавам на фидер връхчето си. При положение, че не съм Уил Райсън и не всеки ден съм на интензивни 4 часови състезания по разни пегове на паткарниците ми върши чудна работа. 

"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Нещо иронизираш с поста си.Седи на каквото ти е кеф,но не нагазвай чужда територия от където може да научиш нещо.azareus написа:След вече 5-6 риболова с него "стол Корум", мога да заявя, че на по-удобно нещо за целодневен излет не съм седял. При по голяма интензивност на риболова изправям облегалката почти на 90 градуса и ловя, а при преминаване в по-дълги паузи между калването, леко отпускам облегалката и се наслаждавам на фидер връхчето си. При положение, че не съм Уил Райсън и не всеки ден съм на интензивни 4 часови състезания по разни пегове на паткарниците ми върши чудна работа.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Майна слез малко на земята!Седи на каквото ти е кеф,но не нагазвай чужда територия от където може да научиш нещо.

Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ай спри се и ти,един смислен пост нямаш,само подстрекаваш скандали.Аз ли не съм на земята или някой,който е взел нещо си и си мисли,че всички сме будали къде ловим с платформи по паткарници,а намека беше и за друго,ама и ти от завист избягваш темата.haga написа:Майна слез малко на земята!Седи на каквото ти е кеф,но не нагазвай чужда територия от където може да научиш нещо.
Термина ПЕГ не се споменава в мои изречения ,така, че аз си ходя по земята,а е доста употребяван в темата Касапницата и ако някой омаловажава труда на Милен и отделянето на ЛИЧНО време да ни направи съпричастни с неговите подвизи е сгрешил много.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- azareus
- ще става разбирач
Ееее ... ти къде отиде? Какво общо има Милен и моя глупав стол? Милен, момчето си ходи по състезания (благородно му завиждам,че може да живее и ходи на риболов в НОРМАЛНА държава),нормално е да ползва платформа, каквато бих ползвал и аз, ако имах нужда от нея. Плюс това съм далеч от мисълта и теб да иронизирам по какъвто и да е начин. Ти си човек с възможности и можеш да си вземеш каквото си решиш. Докато аз нямам тази възможност и се "разполагам според чергата си" и за това го обяснявам по този начин, че това е най-практичният вариант за МЕН. Ако има засегнати се извинявам! Колкото до ученето, мисля че всички се учим и по-добро училище от практиката няма. Поздрави и наслука!
"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
- azareus
- ще става разбирач
Към днешна дата стола изглежда така
, пригодих го да ми е еднакво удобен и за фидер и за мач риболов. Така, че за около 250лв. разходи - толкова !"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/