Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Моят любимец
Модератор: dantho.mihov
- Диканаров
- кандидат преподавател
моят любимец
Имах прекрасна немска овчарка! Следова! Но когато бях зад граница, а на път бе поредното ми внуче, стана проблем с извеждането на разходка. Вихър тежеше колкото дъщерята, а бе и много енергичен. Нямаше как щерката да води един на година, една в корема и кучето на разходка! Мъжете ми се връщаха понякога късно вечер и животното се изнервяше. Почна да лае, да се нахвърля на мъжете и се наложи да го дадат на една почивна станция за пазач! Там дворът е 6 дк., а язовират е на едната ограда на станцията. Свобода и ядене на корем. Сега храня четири квартални кофермана. Познават ми шума на колата и ме срещат редовно! На вилата когато отида, същата работа! Веднага се появяват две съседски кучета, които спят на входа на къщата и пазят! Там на прозорците ми често си правят гнезда катерици! В съседство има много орехи и те са щастливи, че са в безопасност и на сухо и проветриво място между съклата и дървените капаци. Бялките немогат да ги достигнат, защото разстоянието между летвите на капаците е 2 см. Внуците ми се грижат за една зайка и папагалче! 

- bozhidar_kostov
- ще става разбирач
Aу,че гаднооооrumci1974 написа:Имам си не един, а няколко от тези -![]()

П.с.А по темата,....нямам домашни лубимци

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
-
- учете се от него
ЛЮБИМЕЦ
И моят любимец - чихуахуа , казва се Джеки! Като го взема за риба и "хване " територията- няма минаване от там , а нощно време ако идва някой - вдига аларма , сякаш глутница вълци идват да го вземат

И аз имах подобен...казваше се Лъки, но уви, не се оказа късметлия и второто му падане от 7-ия етаж му беше последно.GODzillata написа:

За жалост е тъка.Вземаме ги на нас да ни е кеф, а пък те цял живот затворени.
Тази и тя беше парашутистка от осмия.
Счупен таз, крак ,зъб,и и отрязаха езика от половината защото беше прехапан,отделно няколко рани при падането се е удряла в антени, а бе два месеца беше на гликози не ми се спомня.
Сега е добре и е тъка както я виждаш.Обаче постоянно ма е шубе да не се телепортира пак.

Re: ЛЮБИМЕЦ
Перфектен пазач (с сърце на ЛЪВ )аз ги знам,какво ти трябва повече.Като нищо ще ти изкара пет стотака най малко.IDA написа:И моят любимец - чихуахуа , казва се Джеки! Като го взема за риба и "хване " територията- няма минаване от там , а нощно време ако идва някой - вдига аларма , сякаш глутница вълци идват да го вземат
По сред нощ когато дойдат онея дет ги сърби ръцете за такъми,деба.
Аз съм с това

и това

Чакам ги да дойдат.Между другото не напразно попитах има ли някой с Западно сибирска лайка.Да си похуртуваме.Мисля да им правя сайт че нещо май Софиянци се изхвърлят за тая порода,да видят малко хубави кучета,че нещо като им слушам приказките и виждам кучетата. Не са виждали хубаво.Говоря за работещи ловни кучета а не интериор ни.