Моят любимец

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

моят любимец

Мнение от Диканаров »

Имах прекрасна немска овчарка! Следова! Но когато бях зад граница, а на път бе поредното ми внуче, стана проблем с извеждането на разходка. Вихър тежеше колкото дъщерята, а бе и много енергичен. Нямаше как щерката да води един на година, една в корема и кучето на разходка! Мъжете ми се връщаха понякога късно вечер и животното се изнервяше. Почна да лае, да се нахвърля на мъжете и се наложи да го дадат на една почивна станция за пазач! Там дворът е 6 дк., а язовират е на едната ограда на станцията. Свобода и ядене на корем. Сега храня четири квартални кофермана. Познават ми шума на колата и ме срещат редовно! На вилата когато отида, същата работа! Веднага се появяват две съседски кучета, които спят на входа на къщата и пазят! Там на прозорците ми често си правят гнезда катерици! В съседство има много орехи и те са щастливи, че са в безопасност и на сухо и проветриво място между съклата и дървените капаци. Бялките немогат да ги достигнат, защото разстоянието между летвите на капаците е 2 см. Внуците ми се грижат за една зайка и папагалче! :lol:
Аватар
bozhidar_kostov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bozhidar_kostov »

Аз съм фен на Немската овчарка,защото работата ми се състои да отглеждам и да обучавам служебни кучета.Имам си и мъжкар на 7мес.
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

3-годишно женско Хъски, наскоро миналата година ми почина 11-годишния котарак, който беше осъвършенствал уменията да спи и яде до съвършенство, справял се е и с 2 кг фъстъци от коледната трапеза :D

Сега го замества една 6-месечна ангорка.
Клавиатура риба не лови!!!
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Ей ги мойте любимци :D :D Немеца-Джек и котката Митю,неразделни са :D :D

Изображение
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

Аз пък имам персийска котка(женска) и декоративни риби.
Amarena
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Amarena »

rumci1974 написа:Имам си не един, а няколко от тези - Изображение :wink:
Aу,че гадноооо :shock: В студентски град бях посвикнала с тези нежелани съквартиранти,нищо,че в началото целия 5-ти етаж беше вдигнал ръце от мен и писъците ми :roll:

П.с.А по темата,....нямам домашни лубимци :? До преди няколко години имах едно кученце -фокстериер (ако не се лъжа,така се пишеше),но.......го бутна една кола :smt010 .Много умно куче беше :smt010
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

Моя любимец си е до мен на аватара.БЪКна 7 години.
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

chipi_ написа:Изображение
И аз имах подобен...казваше се Лъки, но уви, не се оказа късметлия и второто му падане от 7-ия етаж му беше последно. :cry:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

ЛЮБИМЕЦ

Мнение от Бачо Илия »

И моят любимец - чихуахуа , казва се Джеки! Като го взема за риба и "хване " територията- няма минаване от там , а нощно време ако идва някой - вдига аларма , сякаш глутница вълци идват да го вземат

Изображение

Изображение
Изображение
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Та във връзка с тази тема да попитам,вярно ли е,че любимците приличат на собсвениците :roll: :roll: :roll: или обратното беше :roll:
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Nedeltcho Delev написа:Та във връзка с тази тема да попитам,вярно ли е,че любимците приличат на собсвениците :roll: :roll: :roll: или обратното беше :roll:
Ми да , виж на втората снимка моя как умно гледа-аха, аха да пропише във Форума...... :lol: :lol: :lol:
Изображение
Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chipi_ »

GODzillata написа:
И аз имах подобен...казваше се Лъки, но уви, не се оказа късметлия и второто му падане от 7-ия етаж му беше последно. :cry:[/quote]

За жалост е тъка.Вземаме ги на нас да ни е кеф, а пък те цял живот затворени.
Тази и тя беше парашутистка от осмия.
Счупен таз, крак ,зъб,и и отрязаха езика от половината защото беше прехапан,отделно няколко рани при падането се е удряла в антени, а бе два месеца беше на гликози не ми се спомня.
Сега е добре и е тъка както я виждаш.Обаче постоянно ма е шубе да не се телепортира пак.
Изображение
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Изображение
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chipi_ »

Krokibg написа:И аз да се включа в тази тема,със моята зоологическа градина.Имам около 100 гълаба,
Кроки такива ли гледаш :arrow: Изображение

На дружеството в Варна им пусках гълъбите мин.лято
Това е голяма краста.
Познавам ги повечето ако има нещо,казвай.Ако мога ще ти направя услуга, за нещо.
Изображение
Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Re: ЛЮБИМЕЦ

Мнение от chipi_ »

IDA написа:И моят любимец - чихуахуа , казва се Джеки! Като го взема за риба и "хване " територията- няма минаване от там , а нощно време ако идва някой - вдига аларма , сякаш глутница вълци идват да го вземат

Перфектен пазач (с сърце на ЛЪВ )аз ги знам,какво ти трябва повече.Като нищо ще ти изкара пет стотака най малко.
По сред нощ когато дойдат онея дет ги сърби ръцете за такъми,деба.

Аз съм с това :arrow: Изображение
и товаИзображение
Чакам ги да дойдат.Между другото не напразно попитах има ли някой с Западно сибирска лайка.Да си похуртуваме.Мисля да им правя сайт че нещо май Софиянци се изхвърлят за тая порода,да видят малко хубави кучета,че нещо като им слушам приказките и виждам кучетата. Не са виждали хубаво.Говоря за работещи ловни кучета а не интериор ни.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”