Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Долни Богров-платеното
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Долни Богров-платеното
Пробвай влакното да излиза от вътрешната страна на куката - това че сега не си имал фитки не е мерило
повярвай ми при вяло кълване , с този монтаж със сигурност ще имаш 

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
-
- новобранец
малко инфо от днес рибите вземаха на рибни топчета и пелети
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ако искате рецензия за повече улов , питайте мач , фидер.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ко речи? 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- yaata
- фен клуб-скобар
qno_zloo написа:Ако искате рецензия за повече улов , питайте мач , фидер.

Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
С мач следващия път , приготвил съм сериозно количество и разнообразие от топчета + дип ракия на Слави . Само се чудя къде да застана , като за първо ходене Мариян сподели под тоалетната , но първо ще трябва да я намеря 

-
- вече хвърля и на тежко
Не можеш да я пропуснеш...тя стърчи като х*й след кафето/касатаMiTaKa™ написа:С мач следващия път , приготвил съм сериозно количество и разнообразие от топчета + дип ракия на Слави . Само се чудя къде да застана , като за първо ходене Мариян сподели под тоалетната , но първо ще трябва да я намеря

Според мен специално на Богров пелет ваглера е най-резултатен,но все пак аз ловя на фидер и то на дъното.Утре съм там и после ще дам инфо...
Както обещах инфо от днес.Срещу кафето застанах,до към 3 часа имах някоя и друга риба,но до края на деня минах 20те риби. Бяха по-малки от миналият път и взимаха много по-предпазливо,но риболова се получи.Успехи...
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз бях под тоалетната и при мен риболова беше повече от успешен , към обяд времето се развали и се очакваше бурия много колеги тогава си тръгнаха , но аз останах и не съжалявам , утре може и тема да пусна 

MiTaKa-да не би да захранваше с ракета под wc-то.Защото ми се струва ще си тръгна към 5-6 и после едно момче застана на твоето място или се лъжа.
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Да под WC-то бях и храних със спомб на два пъти и няколко пъти с кобрата мятах топчета ,мисля че се сещам къде беше застанал ти . Не знаех че след като съм си тръгнал някой е застанал след мен то след вятъра и дъжда много хора си тръгнаха 

Не че е застанал,просто мяташе където беше захранил.Иначе момчето беше точно срещу теб и направи много добър риболов-поне 10ина риби извади.Истинският риболов почна от към 5 часа,не е трябвало да си тръгваш.
Да попитам - когато ловите на фидер с "метод", необходимо ли е да се прави предварително захранване(петно) или не? Или с времето, с често презамятане на фидерите се образува хранително петно?