Дунав-всичко за и по реката

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
pikata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Дунав-всичко за и по реката

Мнение от pikata »

Дано се изтече малко водата че тук при нас става лошо,няма да има къде да се хвърлят въдици при това голямо ниво,в 20,00 ч. нивото беше 713 см. ужас критичната май беше 835см.Ама дано,дано отмине тази вода и да намалеее.
Д-р Дулитъл
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Д-р Дулитъл »

http://www.appd-bg.org/site/wrap.php?3
Цъквате на цифричките от колонката ,,воден стоеж" и ви се изяснява ситуацията в момента :mrgreen:
Аватар
ескимос
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ескимос »

Предполагам,че 8-те метра ще бъдат прескочени(преляти по скоро).
Аватар
ESOXPIKE
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ESOXPIKE »

Хаха направо ше стане като във Венеция от тераста ще ги мориме а горе скарата и газовия котлон с тиганчето ще ги чака.
Аватар
ILEGAL
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ILEGAL »

ESOXPIKE написа:Хаха направо ше стане като във Венеция от тераста ще ги мориме а горе скарата и газовия котлон с тиганчето ще ги чака.
Смешно ли ти е, а? :shock: Защото явно не си даваш сметка каво може да стане?!! :twisted: По- добре си трай, от терасата щял да лови :axe:
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Положението май е няк'во като през 2006г. :roll: , т.е. хич не е розово и ако стане сакатлък и скъса дига - те тогава сийбаломамата, всички септични ями ще "повърнат" съдържанието си отгоре във водата, няма да има ток и вода, ще плъзнат болести и т.н. - все "хубави" работи за нашия "процъфтяващ" регион! :evil:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
ESOXPIKE
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ESOXPIKE »

Ем тея копелета кога е спаднал дунава що не вдигат една огромна цитадела толкоз ли е трудно да се укрепи градът със здрава цитадела дали няма камъни къртене рутене вдигане на нивото със арматури и всякъкви такива една 8 метрова цитадела вервам,че ще свърши работа те не мислят за тея неща бре нищо не правят и европа и тея и онея дано оттук нататък да вземе да пада нивото 2006 от училище ни пращаха да слагаме цхужали с пясък.
Аватар
pampasa
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pampasa »

ESOXPIKE написа:Ем тея копелета кога е спаднал дунава що не вдигат една огромна цитадела толкоз ли е трудно да се укрепи градът със здрава цитадела дали няма камъни къртене рутене вдигане на нивото със арматури и всякъкви такива една 8 метрова цитадела вервам,че ще свърши работа те не мислят за тея неща бре нищо не правят и европа и тея и онея дано оттук нататък да вземе да пада нивото 2006 от училище ни пращаха да слагаме цхужали с пясък.
Лексика, граматика ,словоред ... ........ трагедия :cry: цитадела :?: въобще знаеш ли значението на тази дума :roll:
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
Д-р Дулитъл
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Д-р Дулитъл »

Дано не съм познал,ама май лошото тепърва предстои...
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

Понеже съм от Перник....знам какво значи "Твоят дом да не е твоятя крепост".Не ви е лесно,всеки ден следя обстановката с реката.Като гледам сърбетата и направо тръпки ме побиват.А като знам че и детето ми е във Видин при баба си.....Дано се нормализират нещата.
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

А и отдавна Киро ми е обещал да ме води на риба по Дунав.........не искам да е пред някой блок :)
Аватар
ESOXPIKE
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ESOXPIKE »

Има разливници към сръбско и ромънско а и някви язовири ако всичко е потънало може да довлече риба но в тая мътевилка на 1 литър вода 1 кубик песачак и клоняци и всекви боклуци не знам кво може да се хване.
Ще трябва време докато всичко се върне на мястото си.Но дано сле това да имаме успех.
Аватар
SBANKOV
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SBANKOV »

pampasa написа:
ESOXPIKE написа:Ем тея копелета кога е спаднал дунава що не вдигат една огромна цитадела толкоз ли е трудно да се укрепи градът със здрава цитадела дали няма камъни къртене рутене вдигане на нивото със арматури и всякъкви такива една 8 метрова цитадела вервам,че ще свърши работа те не мислят за тея неща бре нищо не правят и европа и тея и онея дано оттук нататък да вземе да пада нивото 2006 от училище ни пращаха да слагаме цхужали с пясък.
Лексика, граматика ,словоред ... ........ трагедия :cry: цитадела :?: въобще знаеш ли значението на тази дума :roll:
Не бре, нали разбара че "училище ни пращаха да слагаме цхужали с пясък"
Хубавото е че ще довлече риба и ще изскубе водораслите, лошото е че ще извади малките риби от блатата в Руминия и ще стане да се вадят по три шаранчета с общо тегло 500грама на пръчка.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
Аватар
ескимос
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ескимос »

SBANKOV написа:Не знам дали авжиите щъкат ама, като гледам че, сняг няма при нас, а и в Германия и Австрия карат на изкуствен сняг, и при това ниво, май на пролет ще трябва да носим вода с кофите че да има къде да мятаме въдиците.
Колега,гласиш ли кофите за откриването :wink: ?
Като дойдеш към Русе-обади се да изпием по кафе(бира).
Аватар
SBANKOV
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SBANKOV »

Помниш браво. Преди седмица бях там, ако не вярваш питай Кутинчев
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”