Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Дунав-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
- pikata
- научил се да хвърля
Re: Дунав-всичко за и по реката
Дано се изтече малко водата че тук при нас става лошо,няма да има къде да се хвърлят въдици при това голямо ниво,в 20,00 ч. нивото беше 713 см. ужас критичната май беше 835см.Ама дано,дано отмине тази вода и да намалеее.
-
- ще става разбирач
http://www.appd-bg.org/site/wrap.php?3
Цъквате на цифричките от колонката ,,воден стоеж" и ви се изяснява ситуацията в момента
Цъквате на цифричките от колонката ,,воден стоеж" и ви се изяснява ситуацията в момента

Предполагам,че 8-те метра ще бъдат прескочени(преляти по скоро).
- ESOXPIKE
- научил се да хвърля
Хаха направо ше стане като във Венеция от тераста ще ги мориме а горе скарата и газовия котлон с тиганчето ще ги чака.
Смешно ли ти е, а?ESOXPIKE написа:Хаха направо ше стане като във Венеция от тераста ще ги мориме а горе скарата и газовия котлон с тиганчето ще ги чака.

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Положението май е няк'во като през 2006г.
, т.е. хич не е розово и ако стане сакатлък и скъса дига - те тогава сийбаломамата, всички септични ями ще "повърнат" съдържанието си отгоре във водата, няма да има ток и вода, ще плъзнат болести и т.н. - все "хубави" работи за нашия "процъфтяващ" регион! 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- ESOXPIKE
- научил се да хвърля
Ем тея копелета кога е спаднал дунава що не вдигат една огромна цитадела толкоз ли е трудно да се укрепи градът със здрава цитадела дали няма камъни къртене рутене вдигане на нивото със арматури и всякъкви такива една 8 метрова цитадела вервам,че ще свърши работа те не мислят за тея неща бре нищо не правят и европа и тея и онея дано оттук нататък да вземе да пада нивото 2006 от училище ни пращаха да слагаме цхужали с пясък.
Лексика, граматика ,словоред ... ........ трагедияESOXPIKE написа:Ем тея копелета кога е спаднал дунава що не вдигат една огромна цитадела толкоз ли е трудно да се укрепи градът със здрава цитадела дали няма камъни къртене рутене вдигане на нивото със арматури и всякъкви такива една 8 метрова цитадела вервам,че ще свърши работа те не мислят за тея неща бре нищо не правят и европа и тея и онея дано оттук нататък да вземе да пада нивото 2006 от училище ни пращаха да слагаме цхужали с пясък.

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
-
- ще става разбирач
Дано не съм познал,ама май лошото тепърва предстои...
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Понеже съм от Перник....знам какво значи "Твоят дом да не е твоятя крепост".Не ви е лесно,всеки ден следя обстановката с реката.Като гледам сърбетата и направо тръпки ме побиват.А като знам че и детето ми е във Видин при баба си.....Дано се нормализират нещата.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
А и отдавна Киро ми е обещал да ме води на риба по Дунав.........не искам да е пред някой блок 

- ESOXPIKE
- научил се да хвърля
Има разливници към сръбско и ромънско а и някви язовири ако всичко е потънало може да довлече риба но в тая мътевилка на 1 литър вода 1 кубик песачак и клоняци и всекви боклуци не знам кво може да се хване.
Ще трябва време докато всичко се върне на мястото си.Но дано сле това да имаме успех.
Ще трябва време докато всичко се върне на мястото си.Но дано сле това да имаме успех.
- SBANKOV
- ще става разбирач
Не бре, нали разбара че "училище ни пращаха да слагаме цхужали с пясък"pampasa написа:Лексика, граматика ,словоред ... ........ трагедияESOXPIKE написа:Ем тея копелета кога е спаднал дунава що не вдигат една огромна цитадела толкоз ли е трудно да се укрепи градът със здрава цитадела дали няма камъни къртене рутене вдигане на нивото със арматури и всякъкви такива една 8 метрова цитадела вервам,че ще свърши работа те не мислят за тея неща бре нищо не правят и европа и тея и онея дано оттук нататък да вземе да пада нивото 2006 от училище ни пращаха да слагаме цхужали с пясък.цитадела
въобще знаеш ли значението на тази дума
Хубавото е че ще довлече риба и ще изскубе водораслите, лошото е че ще извади малките риби от блатата в Руминия и ще стане да се вадят по три шаранчета с общо тегло 500грама на пръчка.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
Колега,гласиш ли кофите за откриванетоSBANKOV написа:Не знам дали авжиите щъкат ама, като гледам че, сняг няма при нас, а и в Германия и Австрия карат на изкуствен сняг, и при това ниво, май на пролет ще трябва да носим вода с кофите че да има къде да мятаме въдиците.

Като дойдеш към Русе-обади се да изпием по кафе(бира).
- SBANKOV
- ще става разбирач
Помниш браво. Преди седмица бях там, ако не вярваш питай Кутинчев
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...