Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Топчета за шаран
Модератор: bobopeli
Топчета за шаран
Колеги , ще ви попитам един въпрос за всички видове топчета за шаран ,но най вече протеиновите.От преди бая време мислех към сместа за топчетата да добавя от степчетата за сок ,които ги продават в хранителните магазини.Въпросът ми е дали някой е пробвал и ако е , дали дава резултат.Благодаря предварително
- Дилян
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Топчета за шаран
Ами щом ти се експериментира,пробвай,нищо не губиш 

http://www.xfish.hu/images/gif/sexy-fishing.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- научил се да хвърля
Пробвай и сподели.Миналата година един колега използваше степчетата за примамка на раци.
- antivik
- кандидат преподавател
За топчета не съм ги ползвал, слагал съм ги към захранки. Омирисват и оцветяват /за вкус не съм пробвал
/, но се иска голямо количество инак се губят в навалицата и няма ефект. 

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Колега ако ставаше със степчета то 90% от фирмите произвеждащи топчета да са фалирали.
Жаден съм а вода не ми се пие
- Chromeo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колеги, сега виждам темата иначе по-рано щях да споделя наблюденията си по въпроса ! Та - миналата година, към спетември, бяхме акостирали на Ставри Димитрово(Ивайловград) за 5 дни, през които резултат - шаран към 2кг. Като си тръгвахме до нас пристигнаха един дядо с бабата си и започнаха да вадят шарани 2-3 броя в размер 2-3 кг. НА ЗАМЯТАНЕ със тръв топчета, домашно направени, а съставките са: царевично брашно, яйца, солидно количество СТЕПЧЕТА с вкус- портокал и банан. Сами си правете изводите. Поздрави 

catch a fish or die trying !!!