SНIMANO SEPHIA CI 4+

Модератор: sapuna

Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

SНIMANO SEPHIA CI 4+

Мнение от naskobo »

http://www.plat.co.jp/shop/catalog/prod ... imano.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Изображение

Изображение

Да се изфукам с новата си придобивка, която прелетя от Япония до САЩ и най-накрая в БГ. Абсолютно бижу, изглежда безтегловна-само 195 гр на размер 3000. Няма я в каталога на Шимано за ЕС и САЩ. В черния цвят, на светлината изкрят като кристали някакви червени точици. Не съм виждал такъв дълъг аванс, отначало помислих, че шпулата се сваля по друг начин :o Ще се ползва на боло.Излезе към 260 долара.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
StaAnt
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: SНIMANO SEPHIA CI 4+

Мнение от StaAnt »

Брaво.Изглеждa стрaхотно.Сaмо големи сновaтa мaкaрa.
Whiskeyy
новобранец
новобранец

Мнение от Whiskeyy »

ЛЕЛЕ :o :o :o Искаш ли бартер .. аз ти давам гаджето ми ти ми даи макарата :D :D :D
Аватар
lishev_64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lishev_64 »

Whiskeyy написа:ЛЕЛЕ :o :o :o Искаш ли бартер .. аз ти давам гаджето ми ти ми даи макарата :D :D :D
Супер бартер - хем се отърваш от една досада, хем придобиваш ново гадже! :lol: :smt044
Супер придобивка! Да ти е честита и да ти доставя само удоволствие в риболова! :smt038 :smt023
НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Whiskeyy написа:ЛЕЛЕ :o :o :o Искаш ли бартер .. аз ти давам гаджето ми ти ми даи макарата :D :D :D
Ами колегата е сложил снимка, а ти не :lol: .

Наско, със здраве да я ползваш. Да му мислят скобарите. Колко време отне пътя до нашите географски ширини? Тази макара за първи път я виждам и описва всичко това, което търся и аз.
Whiskeyy
новобранец
новобранец

Мнение от Whiskeyy »

Колега и на моята ще кача .. сигурен съм , че ще ти хареса ама трудно се поддържа :D :D :D Много пари харчи
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

В тая връзка, сънувах кошмар, че съм умрял и жена ми разпродава въдиците по цени, които съм й казал :twisted: . Ако не мога да избирам, взимайте макарата, само не ми пробутвайте гаджета :mrgreen:
От САЩ ми а донесоха роднини.Поръчана е по AMAZON. Доставката от Япония до САЩ е за 5-10 дни. МОже би има и доставка до БГ, но на каква цена ???
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Whiskeyy написа:Колега и на моята ще кача .. сигурен съм , че ще ти хареса ама трудно се поддържа :D :D :D Много пари харчи
ААА. Недей :lol: . Е това е разликата между хубавата макара и хубавата жена. За макарата плащаш само веднъж и после само се кефиш, а при жената е обратното - кефиш се веднъж и после само плащаш :lol: .
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Сепията е един от малкото наистина водоплътни модели на Шимано . Демек ще те слуша страшно дълго време за това , за което си решил да я ползваш . Инак доставката от Япония до САЩ или България , с едни и същи пощи , обикновено е на еднаква стойност :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”