2.5 години условно

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Не го огря,стоя на сухо 2 седмици.Точна информация.
zurnacia
научил се да хвърля
научил се да хвърля

има закони - има

Мнение от zurnacia »

nasco2 написа:Има закони в тая държава и има съд, щом така са преценили значи е така. Ние сме си избрали такива хора косвено чрез законодателите, дето да ни съдят. Ако ние не спазваме закона като съдим тях значи ставаме същите. Мислете как гласувате, а тези дето не гласуват имат най - малкото право да искат нещо.

Знам, че звучи кофти, но поне аз така мисля.
Закони има - и доколкото ги има изобщо не струват пет пари. А за това, че ние сме си виновни че избираме такива депутати - 100% съм съгласен!!!
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

не е само до закони, а институции и органи които да ги съблюдават!
"Милиционерите" не си вършат работата, а от там трябва да се започне!
Ако започнат масови проверки за алкохол още на входа на заведенията в пиковите часове и дни, и особено по курортите !
Е, хайде да си представим 10-20 полицаи на пътя, или пред някоя хитова дискотека с дрегери!?!
дали подобна мярка няма да хвърли в "шок"свикналия да шикалкави българин и дали не би имало повечко смисъл от пълни затвори и трупове по пътя :?: :idea:
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
РАДО от РУСЕ
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от РАДО от РУСЕ »

НИКОИ НЯМА ДАСЕ ТРОГНЕ колеги ТАКА СМЕ СВИКНАЛИ ВСИЧКИ НАЛИИИИИИИИИИИИИ?
Аватар
Livo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Livo »

Ех колко е лесно да съдиш другите. Как беше "На чужд гръб и 100 тояги са малко", нещо такова нали!? Няма две мнения, че всеки трябва да си носи последствията, но защо като се случи с Максим скочихте всички. През вечер дават за някой пияндурник дето утрепал нищо неподозиращи хорица чакащи на спирката или други в друг автомобил или дори в същия автомобил....Едва ли не всекидневно се случва. И какво си мислите, че всичките сега лежат по затворите ли? Не ставайте смешни. Единици са опандизените. Всичко друго е с условна. И сумати и деца избиха заради шофиране в пияно състояния и пак същата работа. И с какво е различен Максим от останалите убийци? Изкарвате нещата така сякаш всички излежават 10 годишни присъди а само той се е отървал. Пак си помислете дали е така. Него го хванаха на къс пас щото е известен просто и нямаше как да не се раздуха работата. Ако не беше звезда пак нямаше да лежи в затвора, но нямаше и да се чуе нищо повече освен еднократно по БТВ новините същия ден. А и както каза един съфорумник по-горе:
а, с ръка на сърце всеки от нас да си признае, колко пъти се качвал да кара пил(абе три бири само, к'во толкова!), предприемал е безумни и опасни изпреварвания, отнемал е предимство ,а и е причинявал ПТП-а Question Question
Ще добавя само и превишената скорост защото почти няма шофьор, който да не е карал с повече от разрешеното!
Айде наистина всеки да си помисли хубаво. Сигурен съм, че поне половината от вас дето се изказахте по темата сте го правили. Абе може 20 метра да сте минали с колата на 2 бири ама сте го правили. Ами ако нещо се беше случило през тези 20 метра? А ако се беше случило не с вас а с вашите деца, майки, бащи братя и т.н. ? Щяхте ли да настоявате да го тикнат зад решетките или и вие щяхте да търсите връзки и да бутате мангизи където може за да се размине всичко? Нещата никога не са само черни или само бели. НЕ ДЕЛЕТЕ МАКСИМ ОТ ОСТАНАЛИТЕ УБИЙЦИ ПО ПЪТИЩАТА защото точно това правите. Колкото е виновен той толкова е виновен и Иванчо и Драганчо и колкото са лежали те в затвора толкова ще лежи и той. Да не ви се случва на вас наистина или на ваш близък да видя ще лаете ли още. Не оправдавам Максим, но специалното отношение не е от съответните съдебни органи към него а от всички вас към него. Вие го делите от другите убийци а не съда. Съда ги пуска всичките а вие ревете само той да лежи. Като сте толкова справедливи това дали е справедливо, че само него сте нарочили?

П.П Не ви слагам всички под общ знаменател. Има и изключения от вас, които за моя радост разсъждават обективно.
Обема на мозъка на обикновен рибар бил около 500 пъти по-голям от на рибата!
Е и какво от това?
snegk

Мнение от snegk »

От много години всички убили човек на пътя са в затвора с изключение на полицаи,милионери и роднини на хора на власта.Ливо дано да не ти се случва и тогава ще говориш друго за тоз педал.Как може да има човек който да допуска,че убиец трябва да се разкарва на свобода,просто не ми го побира ума.Законите са само за бедните.
snegk

Мнение от snegk »

В този момент тръгва кампания за набиране на средстваза спасяването на момичето.Направо ми се гади от тази държава.Убиеца на свобода,парите които трябва да даде не стига само за лечението до сега,камо ли за напред,при полужение,че в израел искат по 2000евр. на ден.Как може да има хора да го защитават,просто немога да се побера в кожата си. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Livo написа: Айде наистина всеки да си помисли хубаво. Сигурен съм, че поне половината от вас дето се изказахте по темата сте го правили. Абе може 20 метра да сте минали с колата на 2 бири ама сте го правили.

П.П Не ви слагам всички под общ знаменател. Има и изключения от вас, които за моя радост разсъждават обективно.
Ами колега аз мога да ти кажа че алкохол не употребявам никакъв,само една чашка шампанско на ЧНГ и някоя бира на морето,нямам нито един акт откакто съм шофйор!!!
Недей да защитаваш един боклук!!! за да съм по обективем(а и защото не ми се пише) ще копирам мое мнение от друга тема:

Пуснато на: Вто Авг 07, 2007 2:48 pm

Защо въоще се съмнявате е няма да му се размине?? В първите репортажи казаха че пробата била 1,4-1,5промила а сега 1,1 .бил шампион и като сме слушали химна на световното ни било радостно/незнам кой така се изказа/а сега семействата на загиналите като слущат траурния марш радостно ли ще им бъде???Шампион... ,да пие и да се прави на мъж пред курвите като кара бързо....ебати шампиона.Сега някой колеги ще кажат че много остро го нападам,само че колеги аз празни приказки не приказвам...:Тоя пиклйо шампиона съм го виждал лично 5-6 пъти по стриптиз барове пиян до козирката и всеки път с различна пичка,и отделно си е плащал да ебе...и като си тръгва(пиян и нашмъркан)) се качва на колата и отпрашва...е това ли е шампион и лице на кампанията"Не карай пил"??? Та това-брак с Албена,дует,любов са пълни постановки за пред хората...За много подобни персони мога да разправям,за Румен Луканов(Сделка или НЕ)как порка и шмърка,за Кофе как си плаща сметките със жълти стотинки и не му стигат,за войводата от наденица"ЛЕКИ"(попа от неблажната шунка) и много други....Така че за тоя затвор и кръвен данък....
Изображение
Аватар
Livo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Livo »

snegk написа:От много години всички убили човек на пътя са в затвора с изключение на полицаи,милионери и роднини на хора на власта.
Аз не смятам, че всички убили човек на пътя са в затвора. Аз смятам, че повечето са вън с условни или само с глоби. Не само известните и не само безумно богатите и властимащи. Има и абсолютни неудачници които се разхождат спокойно по улиците без някой да го е грижа, че са убийци. За тях защо не казвате нищо? Малко ли са ги давали по новините ама само толкова. Защо не пускате тема всеки път като стане така с някой обикновен пияндурник?. От време на време мушкат по 1-2 зад решетките да замажат очите на хората и това е. Явно до някъде са успяли да замажат и вашите. Далече сте от истината ако си мислите, че само "големите" се отървават безнаказано. Явно цените да си спасиш кожата не са чак толкова високи. Е за Максим може и да са били щото много се раздухаха нещата. Но май само това е разликата. Всички се измъкват просто известните и богатите плащат по-висока цена понеже медиите слухтят от всякъде и на никой не му се рискува за няколко хиляди.
snegk написа:Ливо дано да не ти се случва и тогава ще говориш друго за тоз педал.Как може да има човек който да допуска,че убиец трябва да се разкарва на свобода,просто не ми го побира ума
Snegk това го казах аз в първия пост не ми го казвай ти на мен. Да не се случва на никой защото тогава всеки ще гледа от другата страна и ще говори други неща. И не виждам кой е този човек който допуска, че убиец може да се разкарва на свобода!? Ти къде видя такъв!?
CERRUTI написа:Ами колега аз мога да ти кажа че алкохол не употребявам никакъв,само една чашка шампанско на ЧНГ и някоя бира на морето,нямам нито един акт откакто съм шофйор!!!
Недей да защитаваш един боклук!!! за да съм по обективем(а и защото не ми се пише) ще копирам мое мнение от друга тема:
Добре ти не пиеш. А караш ли с превишена скорост? Тъй дет са вика с 60-70 из града по булеварда или 100 извънградско да ти се е случвало? А ако убиеш човек заради това не е ли равносилно на тези които са убили човек заради алкохол? А за актовете много хора можем да се похвалим, че нямаме никакви но това не е критерий. И не защитавам максим а го слагам наравно с всички останали убийци. Не знам защо обаче за вас той е по убиец от останалите и защо той повече заслужава да бъде в затвора от останалите!? Защото ходи по баровете? Защото се друса? Защото има фиктивен брак с Албена? А другите убийца са толкова невинни и беззащитни нали!? Ходят на църква всяка седмица и се молят преди ядене.

Глупаво е малко да се дъвчем защото си мисля, че всички искаме и мислим едно и също просто го казваме по различен начин и от различни гледни точки. Някой са водени повече от емоциите други гледат малко от професионална гледна точка... Виновните трябва да се наказват. Убеден съм, че с това всички са съгласни така, че нека не оставаме неразбрани един друг.
Е и какво от това?
Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chipi_ »

колеги някой знае ли, на полицаите който са го спрели дали имат някакво наказание.
Просто питам за себе си.
Изображение
snegk

Мнение от snegk »

Livo,питаш защо не го сравняваме като другите.Защото Максим раздуваше на ляво и дясно:не на алкохола,не се качвайте пили в колите.Другото е че като ме спряха с 10км превишена скорост ми направиха акт и ми взеха точките,аз си платих,да плащат и те.Нали е много добър,защо не помогна на момичето със средства,а помогна друг човек който няма нищо общо със случая.И ще повторя пак,затворите са пълни само с бедни хора без връзки.Системата работи само за хората с пари.Един въпрос:Ти да не си в системата.Спри да защитаваш този боклук,защото се приравняваш към неговото ниво.А откъде познавам системата:аз работя между тях,политици,бизнесмени,мутри и хора от народа.Правил съм апартаментите на министри,кметове,съветници,бизнесмени,мутри и много други от системата,разговорите които съм чул и тези които сме водели ако ги чуеш няма да стоиш и една секунда в България,ще се отречеш от всичко българско.А дали сме нарушавали закона,да и плащам за грешките,защото не искам да използвам връзките си,за да не изпадам на тяхното ниво.
Аватар
Livo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Livo »

Не, не съм в системата. И не защитавам никого! Казах го няколко пъти но явно не искате да ме чуете. Няма да коментирам повече защото виждам, че оставям грешно впечатление у вас, а аз съм сигурен, че сме от една и съща страна на барикадата.
Е и какво от това?
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Livo написа:Не, не съм в системата. И не защитавам никого! Казах го няколко пъти но явно не искате да ме чуете. Няма да коментирам повече защото виждам, че оставям грешно впечатление у вас, а аз съм сигурен, че сме от една и съща страна на барикадата.
Добре бе колега помисли малко,ти си известна личност(личност за пример),лице на кампанията "не карай пил",шампион,постоянно си в медийте,постоянно под свтлината на прожекторите,ЛИЧНОСТ която трябва да дава пример с поведение и държание!!!
Във всяка бяла държава такива личности като се издънят(а той направи най-голямата издънка и то в това за което е избран за лице и пример)после изяждат "най-големите лайна" за назидание и така трябва да бъде,и го приемат като мъже а той какво направи?-Скри се,прехвърли си всичките авоари на други хора и се държа като пу..а...Е,питам те на такъв ли човек трябва да бъда съпричастен???
Последно промяна от CERRUTI на Вто Фев 05, 2008 8:00 pm, променено общо 1 път.
Изображение
shekira
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shekira »

Цялата работа е пълна боза.Медиите го изкараха едвалине че той е жертвата.То бяха репортажи с кой ли не,сълзи и сополи.Спектакъл на Балшой театър.И като толкова много му тежи на съвеста защо не вземе да плати лечението на момичето.Виновен е и трябва да получи максималното наказание, още повече че е обществена личност трябва да служи за назидание.Ама уви да го духат бедните.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
Аватар
Livo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Livo »

CERRUTI всичко което каза и ти и snegk а и останалите колеги не го отричам и съм съгласен с него. Просто дадох и една друга гледна точка незащитавайки и неоправдавайки никой, дори напротив. Просто припомних, че той не е единствен защото ми е малко странно как никой не отделя толкова внимание на останалите убийци по пътищата а само на него. Нека си получи заслуженото наказание, но нека не е само той а всички като него. Наистина не ме разбирайте погрешно аз също не одобрявам това което се случва и също искам справедливост, но нека тя не е само за едни. Говорим едно и също но го казваме по различен начин. Жалко, че колкото и да разпъваме локуми тук няма да върнем тези чиито живот е свършил така нелепо заради някой пиян баровец.
Е и какво от това?
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”