Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Окончателен избор на място за среща!!!
Модератор: sapuna
- КрасиПловдив
- вече хвърля и на тежко
Аз единствен от форума съм така да се каже кореняк там- родът ми е произлязъл в с. Езерово в началото на 18 век.ivo75 написа:Аз бях за Дунав но като прочетох всички мнения и на тези които познават язовира.....
За тези, които не са посещавали водоема, а и за тези които са бих искал да кажа две-три думи в полза на този вариянт за срещата ни.
Язовира се намира в нисконагънатите части на средни Родопи. Местността се отличава със страхотна природа и климат. От източната страна на язовира минава една по-висока яка по билото на която пък се намира Римски път. Язовира е построен ако не се лъжа през 50-те години на миналия век, а на неговото място реално, по турско време се е намирало и самото село. Село да се нарече е силно казано-няколко групи къщи на отделни махали, затова се е и казвало Йеди Дорали Махала (седем малки махали).Не знам коя е причината за преместването му на сегашното място. След Освобождението през 1878г. го прекръстват на Дипцис гьоль,а по-късно след това и на село Езерово.
Характерното за язорира е прекрасната пролетна природа, уникалната гледка от местата на стената и не на последно място аромата на въздуха и чистотата му.
Напълно съм сигурен, че никой който не е бил там и е решил да присъства на срещата, дори да е от северна БГ няма да съжалява за избора и решението си.
- ribarq
- сериозен играч
еййй дойде и моят ред да драсна нещо по темата, Много ще мие приятно да се видя с приятели и да се запозная с още такива приветливи и весели хора
със сигурност ще се опитам да направя всичко възможно за да дойда !
Вече нямам никакви такъми ,но ще измислим нещо ....то и шоф.книжка нямам вече
но все ще се намери начин да присъствам 
Важното е купон да става !

Вече нямам никакви такъми ,но ще измислим нещо ....то и шоф.книжка нямам вече

ribarq написа:еййй дойде и моят ред да драсна нещо по темата, Много ще мие приятно да се видя с приятели и да се запозная с още такива приветливи и весели хора![]()
Вече нямам никакви такъми ,но ще измислим нещо ....то и шоф.книжка нямам вече![]()

-
- и господ не е толокова добър
Аз имам доста геги,ще ги споделя с теб.За дата от 1-6 мисля,че е добре,но когато и да е само да сме живи там сме.Nedeltcho Delev написа:ribarq написа:еййй дойде и моят ред да драсна нещо по темата, Много ще мие приятно да се видя с приятели и да се запозная с още такива приветливи и весели хора![]()
Вече нямам никакви такъми ,но ще измислим нещо ....то и шоф.книжка нямам вече![]()
Важното е купон да става !![]()
![]()
Ти се появи на бял свят бре момче
- Skorpi
- сериозен играч
Аз сам един от тези които гласуваха за яз. Жребчево понеже ми е любим 90% от риболова ми е там но след като прочетох мненията на Кроки /сигурен сам че ще е супер и при него / А и тои се раздава здраво за тая среща така че повече от редно е да го уважим
Дано времето да е супер. Уточнете точно датите на срещата

Дано времето да е супер. Уточнете точно датите на срещата

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти