руенското езеро

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

kRaikkonen
разбира нещата
разбира нещата

Re: руенското езеро

Мнение от kRaikkonen »

bormeto написа:Нно е факт че ни прати в 3 та глуха
Къде е това място на язовира ?
Изображение
bormeto
новобранец
новобранец

Мнение от bormeto »

Не искам повече да коментирам.Поуката е че никога да не слушаш пазача или собственика къде да ловиш риба,поне за мен е така.На всички колеги им пожелавам успешен риболов.
olegdimitrov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от olegdimitrov »

Много хора си мислят, че като е платено и има риба едва ли не ако им свършат куките и хвърлят на примка рибата, ще се върже и ще ти пише смс да вадиш. Което е много далече от истината. Аз на Руенското съм имал случаи един ден да ги разбия и след 5 дни на същото място да съм почти валат. Затова попитах за линий , стръв , монтажи и такива работи. Но след като си мислите, че всичко е било ок и пазача просто ви е прецакал с място ок всеки си има право на мнение, но според мен сте в огромна заблуда. :) Успех на следващите излети.
igyulev
новобранец
новобранец

Мнение от igyulev »

Пазача на язовира (езерото) е доста голям чешит. В интерес на истината той ме отказа да ходя повече там. Не знам дали е негово или не, но да се държиш отвратително нагло с клиенти (които просто питат въпрос) не е нормално. Общо взето - прекрасно място с доста рибка но кофти хора (човек).
Аватар
stelco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stelco »

Повече от четири години посещавам Руенското езеро и с мен пазача никога не се е държал така ,както казваш колега .Сподели какво се е случило ?
Аватар
tera-2
новобранец
новобранец

Мнение от tera-2 »

stelco написа:Повече от четири години посещавам Руенското езеро и с мен пазача никога не се е държал така ,както казваш колега .
+1
igyulev
новобранец
новобранец

Мнение от igyulev »

Не знам дали не съм уцелил момента тогава ... Беше ми казано "това е частен имот" поне 5 пъти при положение, че не съм там да им взема рибата, а попитах какви са условията за риболов + "Миналата седмица едни момчета си мислеха, че могат да си правят каквото си искат, ама ...", при въпрос може ли с лодка да се захрани (лодка за захранка), отговор "Не, защото станал голям инцидент с такава" ... на мен ми стана интересно какво е станало, отговор, "Айде сега, казвам че не може".
Общо взето като си изготвя първо впечатление за един човек е много трудно да го променя, но щом вие казвате че всичко е ОК - значи сигурно аз греша или просто човека не е бил на кеф (заради слънцето, дрямката или каквото и да е там).
Язовири около Пловдив колкото искаш :)
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

stelco написа:Повече от четири години посещавам Руенското езеро и с мен пазача никога не се е държал така ,както казваш колега .Сподели какво се е случило ?
+1
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
raffo
новобранец
новобранец

Мнение от raffo »

igyulev написа:Пазача на язовира (езерото) е доста голям чешит. В интерес на истината той ме отказа да ходя повече там. Не знам дали е негово или не, но да се държиш отвратително нагло с клиенти (които просто питат въпрос) не е нормално. Общо взето - прекрасно място с доста рибка но кофти хора (човек).
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”