Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

руенското езеро
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- разбира нещата
Re: руенското езеро
Къде е това място на язовира ?bormeto написа:Нно е факт че ни прати в 3 та глуха

Не искам повече да коментирам.Поуката е че никога да не слушаш пазача или собственика къде да ловиш риба,поне за мен е така.На всички колеги им пожелавам успешен риболов.
-
- научил се да хвърля
Много хора си мислят, че като е платено и има риба едва ли не ако им свършат куките и хвърлят на примка рибата, ще се върже и ще ти пише смс да вадиш. Което е много далече от истината. Аз на Руенското съм имал случаи един ден да ги разбия и след 5 дни на същото място да съм почти валат. Затова попитах за линий , стръв , монтажи и такива работи. Но след като си мислите, че всичко е било ок и пазача просто ви е прецакал с място ок всеки си има право на мнение, но според мен сте в огромна заблуда.
Успех на следващите излети.

Пазача на язовира (езерото) е доста голям чешит. В интерес на истината той ме отказа да ходя повече там. Не знам дали е негово или не, но да се държиш отвратително нагло с клиенти (които просто питат въпрос) не е нормално. Общо взето - прекрасно място с доста рибка но кофти хора (човек).
- stelco
- ще става разбирач
Повече от четири години посещавам Руенското езеро и с мен пазача никога не се е държал така ,както казваш колега .Сподели какво се е случило ?
+1stelco написа:Повече от четири години посещавам Руенското езеро и с мен пазача никога не се е държал така ,както казваш колега .
Не знам дали не съм уцелил момента тогава ... Беше ми казано "това е частен имот" поне 5 пъти при положение, че не съм там да им взема рибата, а попитах какви са условията за риболов + "Миналата седмица едни момчета си мислеха, че могат да си правят каквото си искат, ама ...", при въпрос може ли с лодка да се захрани (лодка за захранка), отговор "Не, защото станал голям инцидент с такава" ... на мен ми стана интересно какво е станало, отговор, "Айде сега, казвам че не може".
Общо взето като си изготвя първо впечатление за един човек е много трудно да го променя, но щом вие казвате че всичко е ОК - значи сигурно аз греша или просто човека не е бил на кеф (заради слънцето, дрямката или каквото и да е там).
Язовири около Пловдив колкото искаш
Общо взето като си изготвя първо впечатление за един човек е много трудно да го променя, но щом вие казвате че всичко е ОК - значи сигурно аз греша или просто човека не е бил на кеф (заради слънцето, дрямката или каквото и да е там).
Язовири около Пловдив колкото искаш

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
+1stelco написа:Повече от четири години посещавам Руенското езеро и с мен пазача никога не се е държал така ,както казваш колега .Сподели какво се е случило ?
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
igyulev написа:Пазача на язовира (езерото) е доста голям чешит. В интерес на истината той ме отказа да ходя повече там. Не знам дали е негово или не, но да се държиш отвратително нагло с клиенти (които просто питат въпрос) не е нормално. Общо взето - прекрасно място с доста рибка но кофти хора (човек).