Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Универсален спининг за р.Дунав
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Универсален спининг за р.Дунав
Колкото повече се опитвате да минете тънко толкова по смешни ставате
Спрете се вече с тая прословута българска простащина ......

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Стонин МаХенд
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Не знам къ да му помогнеме на тоа човек...Мунчо написа:В смисъл, че с това ще се изпълнят въжделенията му за универсализъм?Стонин МаХенд написа:В съотношение 2.70м. 20-50 гр. акция бърз строй и тънка бланка. Влакно 12lb или 0.25мм качествен монофил..

- bgstan
- ще става разбирач
Баща ми който е 47ми набор на всичко което има водачи му вика спининг. Явно и ти така ги бъркаш нещата. Купи си евтина с евтина макара повърти малко и сам ще разбереш какво ти трябва.
Днес се регистрирах тук но вече започвам да съжалявам... Доста често ми се случва когато отида на Дунава да видя отворковци който нищо не хващат а иначе такъми за чудо и приказ и много ги разбират нещата. Нищо тази година пак ще ходя и ще ви се наслаждавам.
- bgstan
- ще става разбирач
Риболова не винаги е да хванеш много риба, а да ти е приятно да я хващаш. Когато стигнеш на това ниво тогава ще разбереш колко разбират хората. Ти като я разбираш я ми кажи искам една кола дето да вдига от 0-100 за 7сек да става за офроуд да побира детски колички и да е икономична и евтина.
tshagrath написа:Днес се регистрирах тук но вече започвам да съжалявам... Доста често ми се случва когато отида на Дунава да видя отворковци който нищо не хващат а иначе такъми за чудо и приказ и много ги разбират нещата. Нищо тази година пак ще ходя и ще ви се наслаждавам.
Не съм казал че е задъжително да се хваща ...Просто знам по кое време на сезона коя риба може да се хване там и отивам точно за нея на правилното място. Подразниха ме отговорите коментарите меко казано повечето просташки.bgstan написа:Риболова не винаги е да хванеш много риба, а да ти е приятно да я хващаш. Когато стигнеш на това ниво тогава ще разбереш колко разбират хората. Ти като я разбираш я ми кажи искам една кола дето да вдига от 0-100 за 7сек да става за офроуд да побира детски колички и да е икономична и евтина.tshagrath написа:Днес се регистрирах тук но вече започвам да съжалявам... Доста често ми се случва когато отида на Дунава да видя отворковци който нищо не хващат а иначе такъми за чудо и приказ и много ги разбират нещата. Нищо тази година пак ще ходя и ще ви се наслаждавам.
Никой от вас не се е родил научен, човек се учи постоянно.
Можеше да му кажат по нормален начин.
- bgstan
- ще става разбирач
Всичко в този живот се постига с малко желание. Има толкова много теми за акции на пръчки видове риболов и тем подобни. Да не говорим, че ако отидеш в някой магазин и питаш 100% ще ти обяснят кое как и защо се прави. След 5-6 риболова ще разбереш и кое ти пасва кое не и така . Такъв въпрос то просто няма верен отговор.Аз лично не съм спинингист и имам 2 въдици лайт и хеви защото макар и да ходя 1 път на 2 години знам че не може всичко с една въдица колкото и да е добра. Единствено съм признал фидера че ако си много як в ръцете може да го ползваш за 100 вида риболов.
Ако прегледате и останалите постове на колегата, ще видите, че той очевидно не иска да се учи и да разбере елементрарни неща. И нормалния начин в случая е неприложим, уви...tshagrath написа:...
Никой от вас не се е родил научен, човек се учи постоянно.
Можеше да му кажат по нормален начин.
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
- FlyFishing
- вече хвърля и на тежко
Ето за колегата ESOXPIKE една добра макаричка с тънко влакно и за клен става и за щука за всичко, даже и клупче си има накрая.czd написа:Остава му само да бодне едно монофилче :GODzillata написа:
Ето и подобаваща макара......и тя е хипер лайт, та дрънка!![]()
И да разхвърля малко захранка:
![]()
![]()

Еее оляхте се.Колега,казвам го направо и се надявам да не се засегнеш.Няма такава въдица,от бисерите по-горе сам може да се убедиш,че всички са на това мнение.В Дунава рибата се търси на различни места и дори различните видове да ловим по един и същи начин,с еднакви такъми и примамки,това си е късмет и майсторлък а не закономерност.Прецени сам за себе си такъма,макарата и влакното,примамките.Упорствай в риболова и ще видиш,че резултатът няма да закъснее.
- ESOXPIKE
- научил се да хвърля
Вече си купих 2 въдици който са на 2,70
едното е Osako STRATUS SPINNER с акция 10 - 30 грама въицата е добра работи с върховата си част и е 190 грама нейното собствено тегло
А другото е много практично и уобно Osprey Professional с акция 3 - 13 грама пак е на 2,70 размер до колкото я гледам работи и със средната част на бланката за сега мисля да започна с тях след като се оправи нивото на Реката през това време ще си направя и билета и ще си намеря макара за спининг.А хората с лебетките крановете металните въжета и така нататък им казвам,че мой приятел взе въпросният ми спининг wind blade white fox 2,40 s akciq 30 - 60 за да ползва тежки примамки и дражкович с каракуда и той доволен и аз доволен.
едното е Osako STRATUS SPINNER с акция 10 - 30 грама въицата е добра работи с върховата си част и е 190 грама нейното собствено тегло
А другото е много практично и уобно Osprey Professional с акция 3 - 13 грама пак е на 2,70 размер до колкото я гледам работи и със средната част на бланката за сега мисля да започна с тях след като се оправи нивото на Реката през това време ще си направя и билета и ще си намеря макара за спининг.А хората с лебетките крановете металните въжета и така нататък им казвам,че мой приятел взе въпросният ми спининг wind blade white fox 2,40 s akciq 30 - 60 за да ползва тежки примамки и дражкович с каракуда и той доволен и аз доволен.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ух , направо се успокоих 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- новобранец
Аааааа, ще видиш как ще ги "натроши", само да падне забраната и като си "направи" билета ........Павел Иванов написа:Ух , направо се успокоих

- Vid
- кандидат преподавател
naskokrumov написа:и като си "направи" билета ........Павел Иванов написа:Ух , направо се успокоих

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека