Около Странджа

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
John Doe FMT
новобранец
новобранец

Около Странджа

Мнение от John Doe FMT »

Да ви разкажа как стоят нещата тук. Положението е плачевно. Бракониери бол и никой нищо не прави. По Велека и Резовска има постоянно мрежари. Лятото Младежка е цялята в палатки и всички залагат. Полицаи, горски, директори и заместници не само че нищо не правят по вапроса ами те най-много бракониерстват и замърсяват. Един ми показва риболовен билет и ходи спокоен да хварля парашутки от към забранената част от Велека. Това лято ще има много сигнали до ИАРА, но не вярвам да се отзоват. Дори и да го направят едва ли нещо ще се промени.
gogata1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Около Странджа

Мнение от gogata1 »

Лично мен много ме боли за обезрибяването на Велека и Младежка . В миналото когато имаше държава бяха сложили 5 годишна забрана за риболов и пъстървата се разви много добре . Мисля че пак трябва да се забрани риболова по тези реки за популацията на най красивата риба .
John Doe FMT
новобранец
новобранец

Мнение от John Doe FMT »

Хубава идея, но и със забрана сигурно пак ще си е същото. Тук просто няма никакъв контрол.
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Този прекрасен, дори според мен най-красив кът от България е напълно подвластен на приказката "Бог високо, цар далеко ..." Подавал съм многократно сигнали, винаги ми е било казвано "хубу, ама екипа е едикъде си и няма как да дойде дотам ..." Велека я изгребват нон-стоп и то пред очите на всички, никой нищо не прави ...
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”