Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

удължаване на забраната
Модератор: Paublo_Eskobar
удължаване на забраната
Някой знае ли дали ще удължават забраната до 31.05.2014г.
Усилено се говори ,че ще има удължаване!
От друга страна обаче на 23 са изборите и каква по-добра причина за ниска избирателна активност от риболова!
Усилено се говори ,че ще има удължаване!
От друга страна обаче на 23 са изборите и каква по-добра причина за ниска избирателна активност от риболова!
-
- ще става разбирач
Re: удължаване на забраната
Изборите са на 25. 05. А от 24. 05. можеш да ходиш за риба свободно.
грешка колега!maverini написа:Изборите са на 25. 05. А от 24. 05. можеш да ходиш за риба свободно.
наистина изборите са на 25.05.2014г.,но не знам дали няма да удължат забраната!
ако имаш инфо сподели!
да стягам ли такъмите и да пускам ли отпуск!
То вече не е ли късно за удължаване ? Повечето си пуснаха отпуски и почивки... но да, все пак в такава държава живеем...
Дано не го удължат.

Всичко което кара един човек да се чувства добре е правилно, независимо от това дали в очите на другите изглежда погрешно.
- hshopov
- разбира нещата
наистина усилено се носи такава мълва,но изглежда са само слухове! аз съм ЗА удължаване и то твърдо! Ако се питаш защо,на лично ще ти отговоря(знаеш) !me4oka_rz написа:То вече не е ли късно за удължаване ? Повечето си пуснаха отпуски и почивки... но да, все пак в такава държава живеем...Дано не го удължат.

Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Не съм чул нищо подиобно.Напротив - всички се готвят за откриване в събота.Не коментирам хубаво ли е или не да се удължи забраната,а дали ще се удължи или не.

тоооооооооо дайе е подсъдимо според мене да се разрешава по-рано от 31.06 както е било винаги
ДАНЕ ГОВОРИМ ЗА СЪБОТНИЯ ТРЕЗВЕН ДЕН ЗА РАЗМИСЪЛ А НЕ ЗА РИБОЛОВ
авеееее лошото е , че не ТЕ а НИЕ сами се потурчихме
ДАНЕ ГОВОРИМ ЗА СЪБОТНИЯ ТРЕЗВЕН ДЕН ЗА РАЗМИСЪЛ А НЕ ЗА РИБОЛОВ
авеееее лошото е , че не ТЕ а НИЕ сами се потурчихме
-
- научил се да хвърля
Абе нищо чудно.Тогава кой ще ходи да гласува.Примерно аз се готвя да съм 3 дни. 

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Хора,не се вкарвайте сами в някакви филми!За,който е много важно да гласува,ще отиде да гласува.Какво ще му попречи откриването?Пък и за какво откриване говорим?Аз си ходя по платени,от 01.05.е разрешена щуката и распера,от 16.05 - бялата риба.А и като ви е толкова важно забраната да се удължи,"откривайте" след 01.06.Защо го месите с гласуването?

А трябва ли да откриваме нещо,което не сме закривали?Няколко дневен риболов може да се направи по всяко време.Аз лично за себе си съм избрал ,в деня в който разрешават риболова да не ходя за риба.Достатъчно съм натоварен на работа и искам риболова ми да преминава в тишина и спокойствие ,а не в слушане на пиянски крясъци и чалга надута до дупка.
Не сме наследили земята от дедите си,а сме я взели на заем от децата си.От нас зависи в какво състояние ще им я върнем!
- gochev86
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
На 30.05.2014г. съм на Такиец,вали, гърми, със забрана, без забрана не ме интересува.Аз отивам да празнувам рожден ден.Ако е разрешено ще пуснем по някоя въдица, ако ли не....майната му важно е купон да става.От мен приятно изкарване на всички на откриването(когато и да е то). 

If we are what we eat, tomorrow I could be you.
Забрана!
Тя щуката не е забранена и покрай нея съм сигурен че вече са извадили трофейни сомове...
А някой виждал ли е проверяващ щото аз още не съм ...
-ама разправят че имало на щат!
Тя щуката не е забранена и покрай нея съм сигурен че вече са извадили трофейни сомове...
А някой виждал ли е проверяващ щото аз още не съм ...
-ама разправят че имало на щат!
-
- научил се да хвърля
Който иска ще гласува,който не иска няма.А относно забраната нова заповед все още няма.
Вече е късно за удължаване.аз лично съм си взел отпуска и никой не може да ме спре да си пусна вадиците..а за тези които са за удължаване на забраната да си стоят във къщи.