Спод въдица

Модератор: sapuna

Аватар
ivo24m
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Спод въдица

Мнение от ivo24m »

Здравейте ,колеги.Бихте ли ми предложили Спод въдица за хвърляне на ракети и спомб.И с каква дължина да е 3,60м.или 3,90м.
Да се замята на дистанции от 120метра.Извинявам се ако има такава тема.
ORadev
разбира нещата
разбира нещата

Re: Спод въдица

Мнение от ORadev »

Сърф въдица за морски риболов с голяма върхова акция .Успех :supz: :supz: :supz:
videvid
новобранец
новобранец

Мнение от videvid »

Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Те ти и тук яки гьостерици, може да си избираш к`ва дължина ти хареса, че не са и скъпи http://www.filstar.com/bg/%D0%9F%D1%80% ... .Stick/86/
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
hshopov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от hshopov »

не му предлагайте на човека сърф пръчки при положение че има спод въдици за тази работа! писах ти на лични! по мое мнение спода не трябва да е 3.90, а 3.60! обосновка ще направя само на лично! успех с търсенето,колега! поне сподове на пазара,има!
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
Аватар
rado25
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rado25 »

Тази на кевлар е с тесни водачи и щети ограничи дистанцията която търсиш, а и е на 3.9 което като чели не е много подходящо за тази цел. А сопите на филстар са много къси и с тях също ще ти е трудно, да не казвам не възможно, да достигнеш 120 м. Аз бих ти препоръчал примерно нещо такова http://olx.bg/promotsiya-spod-pokee-sup ... -i37307491" onclick="window.open(this.href);return false;. А дали ще можеш да хвърлиш 120 м. то това зависи в голяма степен и от теб.
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
Аватар
hshopov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от hshopov »

rado25 написа:Тази на кевлар е с тесни водачи и щети ограничи дистанцията която търсиш, а и е на 3.9 което като чели не е много подходящо за тази цел. А сопите на филстар са много къси и с тях също ще ти е трудно, да не казвам не възможно, да достигнеш 120 м. Аз бих ти препоръчал примерно нещо такова http://olx.bg/promotsiya-spod-pokee-sup ... -i37307491" onclick="window.open(this.href);return false;. А дали ще можеш да хвърлиш 120 м. то това зависи в голяма степен и от теб.
точно и ясно,казано!
Димитър Чаушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Димитър Чаушев »

hshopov написа:не му предлагайте на човека сърф пръчки при положение че има спод въдици за тази работа! писах ти на лични! по мое мнение спода не трябва да е 3.90, а 3.60! обосновка ще направя само на лично! успех с търсенето,колега! поне сподове на пазара,има!
Не го приемай като провокация (наистина ми е интересно ) защо спода не трябва да е 3,90 ? моя е 3,60 но се бях замислил да взимам 3,90 така че , сподели (ако искаш ) защо ?
Аватар
hshopov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от hshopov »

разбира се,че не го приемам така! нали за това е форума,Митко! по мое скромно мнение, колкото по дълга е пръчката за спод толкова по трудно групира ракетите при далечни дистанции! обсъждал съм го и с други хора от форума на които може да се вярва(реклами с никове няма да правя)! ако пък ти си на друго мнение,сподели го ,моля! ще се радвам да науча нещо! наслука и поздрави :) П.П. не изключвам сърфа като средство за захранване! който с каквото иска и може,но спода за мен си е спод(лично мнение) :drinkers:
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Преди няколко часа ме светнаха к`ва е разликата между сопа и спод,та ми просветна :rolleyes: . Относно дължината излиза, че има значение и на физическите качества на задвъдичното устройство, щото едно е някой кат мен/1,70м./ да размахва 3,6 сопа-спод, друго е някой двуметров акселерирал юнак да фане някой 3,9....резултатите ще са различни.
Аватар
hshopov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от hshopov »

antivik написа:Преди няколко часа ме светнаха к`ва е разликата между сопа и спод,та ми просветна :rolleyes: . Относно дължината излиза, че има значение и на физическите качества на задвъдичното устройство, щото едно е някой кат мен/1,70м./ да размахва 3,6 сопа-спод, друго е някой двуметров акселерирал юнак да фане някой 3,9....резултатите ще са различни.
така е,прав си! задвъдичното устройство си е фактор! все пак темата е за спод въдица,всеки си гледа от неговата камбанария и изказва мнения! дано са полезни на колегата! :drinkers:
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Аз за това споделям всички фактори, които имат значение, а човека вече да си решава според неговото "ЗАВИСИ".
Димитър Чаушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Димитър Чаушев »

hshopov написа:разбира се,че не го приемам така! нали за това е форума,Митко! по мое скромно мнение, колкото по дълга е пръчката за спод толкова по трудно групира ракетите при далечни дистанции! обсъждал съм го и с други хора от форума на които може да се вярва(реклами с никове няма да правя)! ако пък ти си на друго мнение,сподели го ,моля! ще се радвам да науча нещо! наслука и поздрави :) П.П. не изключвам сърфа като средство за захранване! който с каквото иска и може,но спода за мен си е спод(лично мнение) :drinkers:
Не не става дума за моето мнение ,не съм мятал с 3,90 спод и нямам никаква идея , НО задпръчковото устройство е голям фактор . А и моя спод не е спод :lol: а едно китайче 3,50 либри(които в никакъв случай не са верни ) но ми върши работа :D
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Сериозна дистанция искаш да покриеш ! Ето тук има сподове избери си -

http://www.nordfishing77.at/r-u-t-e-n/k ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
hshopov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от hshopov »

Димитър Чаушев написа:
hshopov написа:разбира се,че не го приемам така! нали за това е форума,Митко! по мое скромно мнение, колкото по дълга е пръчката за спод толкова по трудно групира ракетите при далечни дистанции! обсъждал съм го и с други хора от форума на които може да се вярва(реклами с никове няма да правя)! ако пък ти си на друго мнение,сподели го ,моля! ще се радвам да науча нещо! наслука и поздрави :) П.П. не изключвам сърфа като средство за захранване! който с каквото иска и може,но спода за мен си е спод(лично мнение) :drinkers:
Не не става дума за моето мнение ,не съм мятал с 3,90 спод и нямам никаква идея , НО задпръчковото устройство е голям фактор . А и моя спод не е спод :lol: а едно китайче 3,50 либри(които в никакъв случай не са верни ) но ми върши работа :D
и аз пробвах с една на филстар с3.5 либри,пробвах с 3 метрова от фибро стъкло и с какво ли още не! пипнеш ли спод,разликата се усеща веднага! това си е факт :) с нетърпение чакам да я хвърля в боя :) !
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на тежко”